Ntinaras Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 οπως? αυτο ηταν ακριβο παντως,θα το πως στη φιλη μου και θα κλαιει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 όπως παχύμετρο η δερματοπτυχόμετρο που κάνει 5-15 eur https://www.google.com.cy/search?q=%CF%80%CE%B1%CF%87%CF%85%CE%BC%CE%B5%CF%84%CF%81%CE%BF&espv=210&es_sm=122&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=4qtBU5bjDtD34QSv0oHwDA&ved=0CAgQ_AUoAQ&biw=1203&bih=635 https://www.google.com.cy/search?q=%CE%B4%CE%B5%CF%81%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%80%CF%84%CF%85%CF%87%CF%8C%CE%BC%CE%B5%CF%84%CF%81%CE%BF&espv=210&es_sm=122&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=8KtBU6fsCYn_4QS6_ICgCA&ved=0CAgQ_AUoAQ&biw=1203&bih=635 αυτές είναι οι καλύτερες low cost μέθοδοι. Σε high cost you can't afford it (Dexa κτλ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Σημερα προπονηση.. Καλα ηταν... Φιλος σημερα πηγε σε κατι αγωνες στην θεσσαλονικη νομιζω στη Σταυρουπολη... Κινγ μποξ πηρε ασημενιο.. Γκραμπλιγκ(αν το γραφω σωστα) πηρε το χρυσο... Χαρηκα πολυ.. Χτες που δεν ειχα προπονηση εβγαλα φωτο.. Αυριο μαλλον θα την ανεβασω το πριν και το μετα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 ετσι και ετσι πηγε ο αγωνας χτες! ακομη δεν ξερω θεση γιατι τον επαιζαν με τα αποτελεσματα! παντως στο τρεξιμο δεν πηγαινα μια! πολυ κουρασμενος! η φωτογραφια απο τα αποτελεσματα που ειχα αναφερει απο τη μετρηση ! (δεν εχω 8% λιπους η μετρηση ειναι οτι ναναι) https://www.dropbox.com/s/rj9c0h86wi6n545/C360_2014-04-06-18-16-37-434.jpg 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 ωραιος ! το χω κατεβασει HD αλλα δε το χω δει ακομη θελω ενα βραδακι με την ησυχια μου ! http://www.imdb.com/title/tt2205904/ μπος καλο οσο εχεις δει ? κατι ασχετο .. αλεξ ειδα χθες -με πηγε μεχρι της 4.30τα ξημερωματα, δε μπορουσα να σηκωθω με τιποτα το πρωι -το 12 Angry Men που ελεγες σε καποιο αλλο νημα ! ωραιος ρε φιλε .. και κατι ακομη πιο ασχετο που μολις τωρα ειδα ! με λες φλωρο ρε φιλε στο νημα με τις φωτο και εγινε δημοφιλη το μηνυμα σου Το αποκτησα και εγω θα το δω καποια στιγμη και θα σας πω γνωμη ,φαινεται καλο παντως γιατι συνηθως ταινιες με παρομοια θεματολογια δυσφημουν τον χωρο και κανουν κανουν κακο γενικοτερα .Η συγκεκριμενη φαινεται προσεγμενη . Λιπομετρηση τον δεκεμβρη 17.9% φλεβαρη 15.9% και χτες 14.3% fuck yeah Ντιναρας δεν εχει καμια σημασια ποσο ακριβως ειναι το ποσοστο λιπους κλαιν.Σημασια εχει οτι γυμναζεσαι και δεν τα εχεις παρατησει αυτο για αρχη ειναι αθλος, συνεχισε ετσι και το μονο σιγουρο ειναι πως θα πετυχεις τους στοχους σου. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Πολύ καλή ήταν η ταινία την είδα. Λέει τα πράματα όπως είναι βσκ 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 αερινος στον αγωνα στο τρεξιμο! κανενα ποδι στο εδαφος (εκει τερματιζα μετα απο 28χλμ ποδηλατο και 14 τρεξιμο και ημουν νεκρος αρκετη ωρα πριν ) ο χρονος που γραφει η πινακιδα πανω ειναι για το τρεξιμο μονο 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehAllantin Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 ντρόπη, αυτο εχω να πω. ακου εκει 1 ωρα κ 9 λεπτα τα 14χλμ.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 αστα να πανε!! πολυ πεσμενος.. :/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehAllantin Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 σίρε φάε κανα πρόβειο κεμπάπ να στανιάρεις, άκου εκει 8% ποσοστό λ΄πους. θα μειντς στον τόπο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Μου λέτε δε τρώω... Γύρισα πατρικό. Σηκώνομαι χτες 11 η ώρα τρώω το πρωινό μου το κλασσικό (γάλα,μέλι,βρώμη,δημητριακά,ψύχα από καρύδια) μετά 3 η ώρα μου έφερε η θεία μου ένα πιάτο μακαρόνια με κιμά, στη συνέχεια 6 η ώρα το φαϊ της μαμάς (μοσχαράκι κοκκινιστό με πατατούλες) και 9 η ώρα ένα λαχταριστό μεγάλο πιτόγυρο μαζί με ένα σουβλάκι σκέτο. Α και 3 κομμάτια από κορμό (γλυκό). Είχε γίνει η κοιλιά μου τούμπανοοοοοο xDDD Η ζυγαριά έδειξε 60 κιλά Στις 20 περίπου μέρες παίζει να πάρω 2-3 κιλά εδώ Αν δεν γυμναζεσαι σκληρα ό,τι βάλεις θα γίνει λίπος και μετά θα κάνεις δίαιτα να το χάσεις, τσάμπα κόπος. Κοίτα να βάλεις και κανα μυ, σκετη αυξηση κιλων δε λεει τιποτα -ή λέει πράγματα που δε θες να ακούσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 μέρεςπεμπτη χειρουργειο και off απο 3 εώς 4ης εβδομάδες (2 αν έχω ταχεία ανάρωση). έχω βγάλει φωτογραφίες στο δέρμα που έχει πρόβλημα αλλα οι before θα δουν το φως το καλοκαιράκι παρέα με το after. Δεν φαίνεται , αλλα φανταστείτε το δέρμα στον αφαλό κ γύρο γύρο οτι ειναι τόσο που η μέση μου δίχνει διπλάσια. Η πραγματική μέση μου που το είδε και ο γιατρός ειναι μισή απο την φωτογραφία , όπως και μπροστά στον αγαλό υπάρχει ενα στρώμα έξτρα δέρματος που γεμίζει την χούφτα σου. μια σημερινή (ακολουθόντας τις συμβουλές της γιατρού για το φαγητό για κανα μηνα τώρα . safety first.)μαλάκες έχω χεστεί με αυτά που βλέπω στο netόποιος πάει για οποιουδήποτε είδους εγχείρηση μην κάνει μαλακία και το googlάρει. :lol: :lol: 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 σίρε φάε κανα πρόβειο κεμπάπ να στανιάρεις, άκου εκει 8% ποσοστό λ΄πους. θα μειντς στον τόπο. μα δεν εχω 8%! η μετρηση ειναι οτι ναναι!! + οτι αν θελω να βαλω λιπος μπορω με αλλες τροφες μη ζωικες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehAllantin Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 σορρυ, νόμιζα είσαι άντρας και φοράς πανταλόνια.. τς τς τς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 το παρατραβας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις