Fotis13 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Οποιος τρώει βραστά αυγα.. το θέμα με την μαγειρική σόδα για εύκολο ξεφλούδισμα δουλεύει τελεια. Να σε δω να τρως αυγα βραστα με τις πυτζαμες σου θελω τιποτα αλλο 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Να σε δω να τρως αυγα βραστα με τις πυτζαμες σου θελω τιποτα αλλο Γιατί εσύ άνευ ρούχων τρως τα αυγά; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Γιατί εσύ άνευ ρούχων τρως τα αυγά; Οχι ,αλλα δεν φοραω πυτζαμες σαν τον πυτζαμουλη πιο πανω α0χ0α0χ0α 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Οχι ,αλλα δεν φοραω πυτζαμες σαν τον πυτζαμουλη πιο πανω α0χ0α0χ0α Ο από πάνω δεν φοράει τις κλασικές πυτζάμες, παρά μια φόρμα με φανελάκι (ως πυτζάμες) το ξεκαθάρισε ο άνθρωπος. τον "έφαγες" τον άνθρωπο 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Ο από πάνω δεν φοράει τις κλασικές πυτζάμες, παρά μια φόρμα με φανελάκι (ως πυτζάμες) το ξεκαθάρισε ο άνθρωπος. τον "έφαγες" τον άνθρωπο δεν έχω ανάγκη, φόράω και πιτζάμες με τον Μικυ αμα γουστάρω Ο Φώτης κοιμάται με το βρακί για να ερεθίζεται πιο εύκολα γιατι είναι ανεραστος 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Voziniotis-3 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 To είχα πει και στη Δήμητρα , μην το βάλεις μόνο με τη σακούλα, βάλτου μέσα σε μια πετσέτα και αστο πάνω. Το δοκιμασα και με την πετσερα αλλα ρε συ, δεν κρυωσε και πολυ ο μυς. Ισα ισα επιφανειακα μονο. Να παγωσει δεν θελουμε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 δεν έχω ανάγκη, φόράω και πιτζάμες με τον Μικυ αμα γουστάρω Ο Φώτης κοιμάται με το βρακί για να ερεθίζεται πιο εύκολα γιατι είναι ανεραστος Παρθενος ειμαι ακομα ! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Άχου το, το καημένο! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pant13 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Τολμησα 6χ100 αρσεις σημερα. Βγηκανε αλλα εχω προβλημα στην λαβη. Στο δεξι μου γλιστρανε. Η λαβη με το ενα χερι μπροστα και το αλλο πισω δεν με βολευει (νομιζω οτι δεν μπορω να βαλω την ιδια δυναμη) και γαντια δεν τα γουσταρω, δεν τα εχω δοκιμασει αλλα ψυχολογικα δεν μου καθονται. Εχω δει καποιους αθλητες στο γυμναστηριο που τα δενουν. Τι παιζει? Πως να προχωρησω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bosei Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Τολμησα 6χ100 αρσεις σημερα. Βγηκανε αλλα εχω προβλημα στην λαβη. Στο δεξι μου γλιστρανε. Η λαβη με το ενα χερι μπροστα και το αλλο πισω δεν με βολευει (νομιζω οτι δεν μπορω να βαλω την ιδια δυναμη) και γαντια δεν τα γουσταρω, δεν τα εχω δοκιμασει αλλα ψυχολογικα δεν μου καθονται. Εχω δει καποιους αθλητες στο γυμναστηριο που τα δενουν. Τι παιζει? Πως να προχωρησω? Δώσε μία ευκαιρία ακόμα στην αντίστροφη λαβή να την συνηθίσεις πρώτα και μετά απέρριψέ την ξανά. Άλλη επιλογή είναι η hook grip (googl-αρε) αλλά στην αρχή ειδικά πονάει πολύ μέχρι να συνηθίσεις. Straps είναι αυτά που τα δένουν...παίρνουν ένα μέρος του φορτίου από την λαβή σου αλλά καλύτερα για τώρα άσε τα για να δυναμώσει η λαβή σου. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 ο σωματοτυπος σου δε χρειαζεται τοσο τα βαρια κιλα ! λιγοτερα κιλα - πολλες και γρηγορες επαναληψεις - μικροτερη χρονικα ξεκουραση αναμεσα στα σετ ! προσπαθησε να ιδρωνεις οσο περισσοτερο μπορεις ακομη κ στια ασκησεις με βαρη .. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Δέσιμο στα 100 κιλά είναι πολύ υπερβολικό. Κάνε shrugs με βαριούς αλτήρες και σε 2-3 μήνες η λαβή σου θα γίνει τανάλια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pant13 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Ειστε θεοι για να μην πω ημιθεοι και το παρακανω. Δυναμωμα λαβης και μενω στα 90 λοιπον με παραπανω ενταση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dakonblackblade Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Bench Press 1+ Bench Press: 5x82,5 , 3x95, 5x105 Dumbell Rows: 3x10x32 Dips: 3x8-10 Bicep Curls: 3x10-12x30 Lateral Raises: 3x10x8 Και συνεχίζουμε με ρυθμούς χελώνας να ανεβαίνουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Εχεις πεσει δεν εχει like . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις