Dakonblackblade Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Βρε εσεις βαλτε οσο θελετε ! εγω αλατι ξουτ , μακρια ! dakon δεν απαντησες αν γιορταζεις σημερα η αν εχεις γεννεθλια αλλα δε πειραζει .. να ξκαθαρισω κατι .. το αλατακι δε το αποφευγω για bb φασεις κατακρατηση υγρων και τετοια ! δεν ειμαι πλεον τοσο ψηρας ! καθαρα για λογους γευστικους δε το θελω ! δε το χω συνηθισει και δε το μπορω καθολου μου το χαλαει το φαγητο δε μου το φτιαχνει .. Όχι ρε συ, δε γιορτάζω σήμερα. 24 Ιουνίου. Και χριστούγεννα. Ο ξάδερφός μου ηλικία 62, πήγε πριν 2 μήνες νοσοκομείο από υπονατρίωση. Λίγο αλάτι πολύ νερό. Τόσο καιρό που διαβάζω για όλα της διατροφής κατέληξα πως δεν πρέπει να πηγαίνει κάτι στα άκρα. Πλην της ζάχαρης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Εχω κ αλλη απορια, ενα μιλκο σοκολατουχο γαλα 0% εχει 19γρ πρωτεινη, 24γρ υδατανθρακα κ 0γρ λιπους στα 500ml. Να το προτιμω? Σημερα που ηθελα να φαω extra τυρογαριδακια, αχ τι μου κολλησες ντακον, ειδα το μιλκο αυτο κ μου κεντρισαν το ενδιαφερον τα θρεπτικα του συστατικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Χαμηλα λιπαρα= πολυ ζαχαρη.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Χαμηλα λιπαρα= πολυ ζαχαρη.... Δεν ελεγε για ζαχαρη πουθενα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Γαστρεντερικό: Η ζάχαρη γενικά κάνει ιδιαίτερα όξινο το πεπτικό σύστημα δημιουργώντας έτσι τις συνθήκες για την ανάπτυξη βλαβών και ασθενειών. Έχει παρατηρηθεί πως αυξάνει τον κίνδυνο της νόσου του Crohn και της ελκώδους κολίτιδας και μπορεί να προκαλέσει σκωληκοειδίτιδα. Καρδιαγγειακό: Η ζάχαρη προκαλεί σημαντική άνοδο των τριγλυκεριδίων, μπορεί να μειώσει την HDL (υψηλής πυκνότητας λιποπρωτεΐνη), να προωθήσει την αύξηση της LDL (χαμηλής πυκνότητας λιποπρωτεΐνη) και τελικά να αυξήσει τη χοληστερόλη και να προκαλέσει αθηροσκλήρωση. Προκαλεί υψηλή αρτηριακή πίεση στα παχύσαρκα άτομα και τελικά μπορεί να οδηγήσει σε καρδιακές και καρδιαγγειακές παθήσεις. Μπορεί να προκαλέσει συγκόλληση των αιμοπεταλίων και να συντελέσει στη δημιουργία αιμορροΐδων και κιρσών. Νευροορμονικό: Έχει μετρηθεί πως η ζάχαρη αυξάνει το επίπεδο των νευροδιαβιβαστών ντοπαμίνη, σεροτονίνη και νορεπινεφρίνη, επηρεάζοντας έτσι τη συνολική νευροορμονική λειτουργία του οργανισμού. Έχει βρεθεί συσχέτιση με την κατανάλωση ζάχαρης και τη σκλήρυνση κατά πλάκας. Είναι δεδομένο πως προκαλεί τη μείωση της ευαισθησίας στην ινσουλίνη, ενώ αυξάνει τα επίπεδα οιστραδιόλης στους άνδρες. Ανοσοποιητικό: Η ζάχαρη καταστέλλει το ανοσοποιητικό σύστημα και συμβάλλει στη μείωση της άμυνας κατά των βακτηριακών λοιμώξεων. Κακοήθεια: Η τακτική κατανάλωση ζάχαρης προκαλεί σημαντική παραγωγή τοξινών κατά τον μεταβολισμό της και οδηγεί σε χρόνια φλεγμονή. Η κατάσταση αυτή αν δεν αντιμετωπιστεί έγκαιρα αποτελεί μια από τις βασικές αιτίες καρκινογένεσης, δεν θα ήταν υπερβολή λοιπόν να λέγαμε πως η ζάχαρη τροφοδοτεί τον καρκίνο. Πράγματι, διάφορες μορφές κακοήθειας έχουν συνδεθεί με την κατανάλωση ζάχαρης όπως ο καρκίνος του ορθού, των ωοθηκών, του ενδομητρίου και του παγκρέατος σε γυναίκες. Όραση : Η ζάχαρη προκαλεί μυωπία, εξασθενεί την όραση και συμβάλλει στη δημιουργία καταρράκτη. συν οτι η ζαχαρη ειναι εθιστικη για τον οργανισμο .. λευκος δολοφονος αλεξ ! ακομη και αυτα τα δυο κουταλακια στον καφε αν μπορεις αποφυγε τα ! θα μπορουσα να σου γραψω πολλα για το ποσο πολυ πισω παει την προσπαθεια καποιου που κανει αυστηρη υγειηνη διατροφηη η που θελει να χασει βαρος ενα κουταλακι ζαχαρι οχι δυο ... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antwni Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Το μιλκο έχει μέσα ληγμένο γάλα νομίζω... Άσε τα μιλκο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Εχω κ αλλη απορια, ενα μιλκο σοκολατουχο γαλα 0% εχει 19γρ πρωτεινη, 24γρ υδατανθρακα κ 0γρ λιπους στα 500ml. Να το προτιμω? Σημερα που ηθελα να φαω extra τυρογαριδακια, αχ τι μου κολλησες ντακον, ειδα το μιλκο αυτο κ μου κεντρισαν το ενδιαφερον τα θρεπτικα του συστατικα. Δεν ελεγε για ζαχαρη πουθενα χαχά απο πού νομίζεις έρχονται οι υδατάνθρακες Δήμητρα? 0% λιπαρά λέει όχι 0 θερμίδες ούτε 0 ζάχαρη. Όλα αυτά είναι marketing tricks. για γαλατάκι να προτιμάς φρέσκο γάλα πλήρες και βάλε και 2 κουτάλια από κάποιου είδους κακάο ότι προτιμάς. Δεν θα γίνει τίποτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatokoritso Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Δήμητρα δεν τα βλέπω με καλό μάτι αυτά τα σοκολατούχα. Δεν ξέρω αν κάνει καλό αλλά εμένα πάντοτε βαριά μου πέφτουνε και το μετανιώνω αν λυγισω και πιω λίγο. Για το αλατάκι που λέγατε πριν πιστεύω όσο το λιγότερο τόσο καλύτερα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Εγώ βάζω σε μεσημεριανό/βραδινό απο μισό κουτάλι του γλυκου πχ (δε το μετράω , με το χέρι ) που σε άλλους τους φαίνετια ανάλατο. Αλλες φορές δεν βάζω άλλες βάζω , όπως μου τη βαράει κ αναλόγος τι πάω να φάω. Πολύ πάντως δεν βάζω ποτέ γιατι δεν μου αρέσουν τα αλμυρά , μόνο τα καυτερά. Αν δεν έχει το φαί μου πιπέρι ή κάτι καυτερό να νιώθω το κάψιμο στα χείλη μετά απο μια ώρα δεν το ευχαριστιέμαι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Γαστρεντερικό: Η ζάχαρη γενικά κάνει ιδιαίτερα όξινο το πεπτικό σύστημα δημιουργώντας έτσι τις συνθήκες για την ανάπτυξη βλαβών και ασθενειών. Έχει παρατηρηθεί πως αυξάνει τον κίνδυνο της νόσου του Crohn και της ελκώδους κολίτιδας και μπορεί να προκαλέσει σκωληκοειδίτιδα. Καρδιαγγειακό: Η ζάχαρη προκαλεί σημαντική άνοδο των τριγλυκεριδίων, μπορεί να μειώσει την HDL (υψηλής πυκνότητας λιποπρωτεΐνη), να προωθήσει την αύξηση της LDL (χαμηλής πυκνότητας λιποπρωτεΐνη) και τελικά να αυξήσει τη χοληστερόλη και να προκαλέσει αθηροσκλήρωση. Προκαλεί υψηλή αρτηριακή πίεση στα παχύσαρκα άτομα και τελικά μπορεί να οδηγήσει σε καρδιακές και καρδιαγγειακές παθήσεις. Μπορεί να προκαλέσει συγκόλληση των αιμοπεταλίων και να συντελέσει στη δημιουργία αιμορροΐδων και κιρσών. Νευροορμονικό: Έχει μετρηθεί πως η ζάχαρη αυξάνει το επίπεδο των νευροδιαβιβαστών ντοπαμίνη, σεροτονίνη και νορεπινεφρίνη, επηρεάζοντας έτσι τη συνολική νευροορμονική λειτουργία του οργανισμού. Έχει βρεθεί συσχέτιση με την κατανάλωση ζάχαρης και τη σκλήρυνση κατά πλάκας. Είναι δεδομένο πως προκαλεί τη μείωση της ευαισθησίας στην ινσουλίνη, ενώ αυξάνει τα επίπεδα οιστραδιόλης στους άνδρες. Ανοσοποιητικό: Η ζάχαρη καταστέλλει το ανοσοποιητικό σύστημα και συμβάλλει στη μείωση της άμυνας κατά των βακτηριακών λοιμώξεων. Κακοήθεια: Η τακτική κατανάλωση ζάχαρης προκαλεί σημαντική παραγωγή τοξινών κατά τον μεταβολισμό της και οδηγεί σε χρόνια φλεγμονή. Η κατάσταση αυτή αν δεν αντιμετωπιστεί έγκαιρα αποτελεί μια από τις βασικές αιτίες καρκινογένεσης, δεν θα ήταν υπερβολή λοιπόν να λέγαμε πως η ζάχαρη τροφοδοτεί τον καρκίνο. Πράγματι, διάφορες μορφές κακοήθειας έχουν συνδεθεί με την κατανάλωση ζάχαρης όπως ο καρκίνος του ορθού, των ωοθηκών, του ενδομητρίου και του παγκρέατος σε γυναίκες. Όραση : Η ζάχαρη προκαλεί μυωπία, εξασθενεί την όραση και συμβάλλει στη δημιουργία καταρράκτη. συν οτι η ζαχαρη ειναι εθιστικη για τον οργανισμο .. λευκος δολοφονος αλεξ ! ακομη και αυτα τα δυο κουταλακια στον καφε αν μπορεις αποφυγε τα ! θα μπορουσα να σου γραψω πολλα για το ποσο πολυ πισω παει την προσπαθεια καποιου που κανει αυστηρη υγειηνη διατροφηη η που θελει να χασει βαρος ενα κουταλακι ζαχαρι οχι δυο ... μα η ζάχαρη βρίσκεται και στην φύση στα φρούτα η φρουκτόζη είναι επίσης ζάχαρη, και μερικά φρούτα θα σου δώσουν τα 2 κουτάλια που λες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 ναι ! παρε την ζαχαρη απο κει , απο τα φρουτα ! με το κουταλακι μην την βαζεις πουθενα αν μπορεις ! αα το μεγαλυτερο κακο απο παντου το κανει στα δοντια !!! κυριολεκτικα τα γαμαει !! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 χαχά απο πού νομίζεις έρχονται οι υδατάνθρακες Δήμητρα? 0% λιπαρά λέει όχι 0 θερμίδες ούτε 0 ζάχαρη. Όλα αυτά είναι marketing tricks. για γαλατάκι να προτιμάς φρέσκο γάλα πλήρες και βάλε και 2 κουτάλια από κάποιου είδους κακάο ότι προτιμάς. Δεν θα γίνει τίποτα Γαλατακι πινω με 5γρ whey, 8γρ φυστικοβουτυρο κ ιπποφαες 14γρ εμπλουτισμενα με κανελα, α και 6γρ σταφιδα / κρανμπερις 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bosei Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Δήμητρα δεν τα βλέπω με καλό μάτι αυτά τα σοκολατούχα. Δεν ξέρω αν κάνει καλό αλλά εμένα πάντοτε βαριά μου πέφτουνε και το μετανιώνω αν λυγισω και πιω λίγο. Για το αλατάκι που λέγατε πριν πιστεύω όσο το λιγότερο τόσο καλύτερα. Το σώμα μας όμως δεν το πολυνοιάζει τι πιστεύουμε. Έδωσε και ένα παράδειγμα ο Dakon λίγο πάνω. Γαλατακι πινω με 5γρ whey, 8γρ φυστικοβουτυρο κ ιπποφαες 14γρ εμπλουτισμενα με κανελα, α και 6γρ σταφιδα / κρανμπερις Όντως βάζεις 5γρ. whey ? Για την γεύση μήπως ? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 μα η ζάχαρη βρίσκεται και στην φύση στα φρούτα η φρουκτόζη είναι επίσης ζάχαρη, και μερικά φρούτα θα σου δώσουν τα 2 κουτάλια που λες Υποκατάστατα; Ακόμη πιο επικίνδυνα από την άσπρη ζάχαρη. Η σύγχρονη βιομηχανία τροφίμων χρησιμοποιεί πέρα από την τυπική χημικά επεξεργασμένη λευκή ζάχαρη μια σειρά από υποκατάστατα με μεγαλύτερη γλυκαντικότητα και συχνά πιο επικίνδυνα. Γλυκόζη, φρουκτόζη, σιρόπι καλαμποκιού, ιμβερτοποιημένη ζάχαρη είναι κάποια από αυτά. Μείνετε όσο πιο μακριά μπορείτε από τρόφιμα που τα περιέχουν. Όσο για τα γλυκαντικά «χωρίς θερμίδες», όχι μόνο δεν αδυνατίζουν – κοιτάξτε όλους τους ευτραφείς να πίνουν αναψυκτικά light- αλλά συχνά είναι και ύποπτα σαν καρκινογόνα. Άλλωστε τα συνθετικά light γλυκαντικά αποτελούν από μόνα τους ένα κεφάλαιο στην τοξίνωση του σύγχρονου ανθρώπου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Το σώμα μας όμως δεν το πολυνοιάζει τι πιστεύουμε. Έδωσε και ένα παράδειγμα ο Dakon λίγο πάνω. Όντως βάζεις 5γρ. whey ? Για την γεύση μήπως ? παραπανω θελει? Ισα ισα για να ενισχυσω την πρωτεινη του γαλατος.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις