Mau-Maus Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 αλεξ μη τις πετας ετσι αποτομα τις φωτο ρε φιλε βαλτες σε ενα σποιλερ τρομαξα με το φρικιο αν θελεις κανε ενα edit και αφαιρεσε την φωτο του μαραθωνοδρομου ! thanks 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xlapatsas4000 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 παντως εγω στην φωτο του μαραθωνοδρομου τωρα προσεξα το παιδι, τοση ωρα ειχε μαγνητισει το βλεμα μου η κοπελα στο βαθος δεξια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Κανει κανενας ασκησεις με το ετερον ημισυ; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
4saken Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 http://www.freeletics-erfahrung.de/wp-content/uploads/2013/10/hades.png Με δυσκολευει το παραπανω αν και στα χαρτια φαινεται ευκολο... Ο καλυτερος μου χρονος ειναι 35'.14". Οι επαναληψεις ειναι 25,15,15,25, 2x40m Γιαννη πως σου φαινεται? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δεν έχω αντοχές κερκυραίε, τώρα παλεύω να τις αποκτήσω. Τι διαλείμματα έκανες; Έκανες διάλλειμα ανάμεσα σε κάθε σετ ή κι ανάμεσα στις ασκήσεις; Βάλε στόχο την επόμενη φορά να το βγάλεις σε λιγότερο από 35', αντίπαλος είναι ο εαυτός σου και μόνο. Γουστάρω τις ασκήσεις πάντως Σήμερα έκανα πόδια, είχα στόχο και τους 4 κύκλους αλλά πρόλαβα τους 3. Ωραίο σετ. Πάω να ξεδώσω με λίγο κιθαρίτσα. Να ζηλεύεις γιν 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
4saken Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Στο πρωτο σετ κανα λεπτο αναμεσα στις ασκησεις εκτος απο την τελευταια που εμπαινα μετα απο μερικα sec για το sprint. Το πρωτο set το βγαζω σε κανα 10λεπτο, αλλα μετα πεφτει πολυ ο ρυθμος.Σιγουρα παιζει ρολο οτι εχω αρχισει να κανω τα burpees στην δυσκολη εκδοση (ολο το σωμα να ακουμπαει πατωμα). Παντως εχω βελτιωθει πολυ στα pullups.Σε καποια φαση δεν μου αρεσαν αλλα τα συνηθισα. Την πρωτη φορα εβγαλα σε 100" 14, τωρα βγαζω 23. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Εγω αυριο θα δοκιμασω να παιξω αυτο στο διαδρομο ελπιζω να τα καταφερω δε φαινεται τοσο δυσκολο 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Βραδιάτικα κέφια στο πισι. Σκέτα ή παρέα με οινόπνευμα; Ωραίο άβαταρ btw. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xlapatsas4000 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 maus ωραιος περιμενω δικο σου βιντεο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prozac Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Maus, μετά να μαζέψεις και τους φίλους σου να κάνετε και αυτό 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Βραδιάτικα κέφια στο πισι. Σκέτα ή παρέα με οινόπνευμα; Ωραίο άβαταρ btw. thanks ! το οινοπνευμα γιαννη δε το ακουμπαω δε μ αρεσει καθολου ,μπορει να μυρισω κανα ουισκακι και να περασω τα ορια στο αλκοτεστ 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 όποιος δε μπορεί να φάει τη βρώμη μπορεί να φτιάξει κάτι τέτοιο (παλιά έτρωγα πιτάκια αλλα δεν έχει καμία σχέση γευστικά και σε υφή , η μέρα με τη νύχτα).100γρ βρώμη/1 αυγό/ 5 ασπράδια/1κ γλ μπεκιν/50γρ γάλα/ 20γρ κακάο σκέτο/πορτοκάλι(αν δεν μπορεί φρούτο βάζει ενα μπουκαλάκι βανίλια) Χτύπημα όλα στο multi εκτός απ το γάλα/κακάο. Στρώσιμο το μισό μείγμα στη φόρμα ,στρώσιμο απο πάνω το κακάο με το γάλα (που το έχουμε χτυπήσει με γλυκαντική με ενα κουτάλι μέχρι να γίνει παχύρρευστο) κ απο πάνω στρώσιμο το υπόλοιπο. Εμένα μου αρέσει κ η κανέλα κ το πασπαλίζω λίγο απο πάνω.το αποτέλεσμα ειναι ενα ωραίο σε υφή συμπαγές(μπορείς να κόψεις κομμάτι δεν διαλύεται) γλυκό που μπορεί κάποιος να το τρώει κάθε μέρα χωρίς να τρώει σαβούρα. Με αυτό και διάφορα τύπου κεικ που φτιάχνω κατα καιρούς ποτέ δεν μου λείπει να φάω γλυκά αν και γουστάρω τα γλυκά ποιο πολύ απ το φαΐ όπως έγραψα δεν ειναι απαραίτητο να βάλει κάποιος φρούτο , μπορούμε με μια βανίλια να κάνουμε τη δουλειά μας αλλα αν βάλετε φρούτο βάζετε κ το ξύσμα και την ψίχα , εγώ προσωπικά το βάζω ολόκληρο σε κομμάτια στο multi.το ψήνω στο 250 σε προθερμασμένο φούρνο για μερικά λεπτά να κάνει την κρούστα απο πάνω και μόλις το πιέσω και δεν ζουλιέται το γυρίζω στο 150 για κανα 10-15λεπτο το πολύ και το βγάζω. Το αφήνω να παγώσει και το βάζω στο ψυγείο για το πρωί. να και φωτογραφία , το θυμήθηκα να το βγάλω αφότου το είχα φάει 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Μια συνταγή για περιποιημένη ομελέτα, χωρίς λάδι, φουλ σε πρωτείνη: Αυγά-όσα θέλουμε Τυρί-όσο θέλουμε Αλεύρι-όσο χρειαστεί Χτυπάμε αυγά και τυρί να ομογενοποιηθούν και προσθέτουμε τόσο αλεύρι ώστε να γίνει πολύ παχύρευστο. Το απλώνουμε σε ταψί με λαδόκολα και το ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 15-20 λεπτά. Βγαίνει παχιά κι αφράτη, σαν τυρόπιτα. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Eγω ειμαι ασχετος απο μαγειρεικη αλλα βαζουμε αλευρι στην ομελετα Γιαννη? Κανει κανενας ασκησεις με το ετερον ημισυ; 10152014_287037411454529_309695578_n.jpg Oσες φορες εκανα στο ιδιο γυμναστηριο χωρισα . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 κ εγώ άσχετος ειμαι απο μαγειρική αλλα το προσπαθώ και με τον καιρό τρώω όλο κ καλύτερο φαγητό .Ιδικά απ την ώρα που μου έφυγε η μαλακία του πρωτάρη απ το κεφάλι και κατάλαβα οτι κάτι έξτρα για γευση δε θα μου χαλάσει το αποτέλεσμα (σε λογικά πλαίσια ) τρώω καλά φαγητά. Απλά καμια φορά βαριέμαι να κάνω μεγάλη βαβούρα κ φτιάχνω κάτι απλό.απορώ κάτι νοικοκυρές που φτιάχνουν 1 - 2 περίπλοκα φαγητά τη μέρα πως την παλεύουν πχ μουσακάδες κλπ που έχουν μια διαδικασία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις