Johny Q Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Αυτο θεωρω σχετικα ευκολο να επιτευχθει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Yeap! Καλε, τρως? Απ'τις αναλογιες κατι τετοιο δεν φαινεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mathsrule Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Λέω να φας μήλο και μπανάνα μαζί και στο 2ο ενδιάμεσο βρες ΚΑΠΟΙΟ λαχανικό που να σου αρέσει. Δοκίμασες π.χ. καρότο ή κόκκινη πιπεριά; Μην κολλάς σε σαλάτα ντε και καλά, οποιο λαχανικό σου κάνει. Η τομάτα είναι φρούτο. Μήλο ΚΑΙ μπανάνα μαζί πιστεύω πως θα είναι πάρα πολύ. Να φανταστείς πως τόσα χρόνια άντεχα με πρωινό στις 7 το πρωί και μεσημεριανό στις 2 το μεσημέρι. Πάντως θα κάνω προσπάθειες να φάω κάτι παραπάνω. Άντε σε τσακίρ κέφι να φάω και καμιά πιρουνιά μαρούλι. Βασικά τώρα που το καλοσκέφτομαι τρώω αρκετά συχνά και κολοκύθια, οπότε μπορεί να το κάνω π.χ. κολοκυθοκεφτέδες για μεσημεριανό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatokoritso Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 ΟΚ, ευχαριστώ πολυ! Θα το συνεχίσω μέχρι όσο αντέχω μετά το καλοκαίρι. Καταχείμωνο φοβάμαι λίγο τα κύμματα κιόλας, αν και πολλοί κολυμπούν εδώ. Απλά να δυναμώσει κι άλλο ο οργανισμός μου θέλω, αλλά αν όλο αυτό εξαρτάται και από τον σωματότυπο τότε μάλλον όντως δε θα μπορώ (είμαι 165 και κάπου στα 50κιλά, κανονικό βάρος νομίζω). ειμαι στα 1,68 και οταν καποτε ημουν 50 μ ελεγαν στα μουτρα ανορεξική.βεβαια ειναι στο σωματοτυπο οπως λες,εσυ μπορει να το υποστηρίζεις. λοιπον σημερα ζυγίστηκα και ειμαι 57,5.δοκιμασα και καποια παλια ρουχα που τα εχω για μετρημα κ μου κανουν.ειμαι απιστευτα χαρουμενη :D για το p90x3 ειμαι στη 3 εβδομαδα και ειναι περιεργο προγραμμα.απο τη μια δεν κουραζει πολυ αλλα απο την αλλη λειτουργει.δεν μπορω να το ψυχολογήσω. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
silverado Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Αυτο θεωρω σχετικα ευκολο να επιτευχθει Οχι και τοσο,που να καθεσαι να κανεις τοσα τατουαζ. 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Αυτο θεωρω σχετικα ευκολο να επιτευχθει εγω αυτο το θεωρω ακομη πιο ευκολο να επιτευχθει ! 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatokoritso Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 λολ το μαλλι και η ποζα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Voziniotis-3 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Καλα ευκολο δεν το λες. Θελει @@ για να αντεξεις τοσο αραλικι και ξυσιμο στην ζωη σου, οχι αστεια 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Johny Q Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Ρε μη με τρολάρετε. Χαχαχαχαχ οκ δεν ειπα για τον αλλο μηνα, αλλα δεν ειναι και υπερβολικα σφιχτερμαν.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xlapatsas4000 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 δεν ξερω τι γινεται παντως τον τελευται μηνα ανεβαινω συνεχως σε κιλα...αρχιζω και ναησυχω πεισεις στηθος με μπαρα : 10χ35 10χ55 10χ60 10χ65 10χ70 10χ75 10χ55 και σκουωτ την επομενη εβδομαδα θα τολμησω τα 115 τα εχω απλα φοβαμαι λιγο...απο τοτε που εβαλα και 2 μερες ποδια ειδα πολυ βελτιωση (πεμπτη και σαββατο : οι χειροτερες ημερες !! ) 10χ35 10χ55 10χ75 10χ85 10χ95 10χ107 αν και με την ασκση great legs που την ακνω αμεσως μετα το σκουωτ τα βλεπω ολα... 5χ10χ18kg αλτηρακι... την πεμπτη μετα το γυμναστηριο (13:20-15:00) κοιμαμε για 4 ωρες και δεν μπορω να συνελθω... ωραια πραγματα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Οσα κιλα και να βαλεις μενεις στα ιδια ρεπς? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Μήλο ΚΑΙ μπανάνα μαζί πιστεύω πως θα είναι πάρα πολύ. Να φανταστείς πως τόσα χρόνια άντεχα με πρωινό στις 7 το πρωί και μεσημεριανό στις 2 το μεσημέρι. Πάντως θα κάνω προσπάθειες να φάω κάτι παραπάνω. Άντε σε τσακίρ κέφι να φάω και καμιά πιρουνιά μαρούλι. Βασικά τώρα που το καλοσκέφτομαι τρώω αρκετά συχνά και κολοκύθια, οπότε μπορεί να το κάνω π.χ. κολοκυθοκεφτέδες για μεσημεριανό. Όλα συνήθεια είναι. Εγώ άντεχα χωρίς πρωινό για χρόνια. Τώρα 2 φρούτα τα έχω άνετα. Αν σε ζορίζουν, ναι, καντο ώστε να τρως ένα στο 1ο κενό και 1 στο 2ο. Όταν μιλάμε για λαχανικά, αλλά και για φρούτα, αναφορικά με τη θρεπτική τους αξια, μιλάμε για ΩΜΗ τροφή. Άμα τα μαψειρέψεις με οιοδήποτε τρόπο, τα σκότωσες, μόνο οι φυτικές ίνες σου μείνανε. Οι κολοκυθοκεφτέδες -όπως και οι παντζαροκεφτέδες, πατατοκεφτέδες, μελιτζανοκεφτέδες, κτλ- είναι φοβερό φαί αλλά παραμένει στη κατηγορία "Μεσημεριανό", δεν αντικαθιστά το καθημερινό χορταρικό. Υπάρχει τεράστια ποικιλία λαχανικών, είναι αδύνατο να τα δοκίμασες όλα και να μη σου άρεσε κανένα. Δοκίμασες να τρίψεις το καρότο όπως το κεφαλοτύρι και να του ρίξεις λίγο λαδάκι, αλάτι και ξύδι; Θεϊκό... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Απο την μια το καταλαβαινω οτι παιζει να ειναι αρκετο λιπος (βεβαια οταν τα σφυγκω πετρα γινονται σχεδον). Απο την αλλη δεν εχω τρελο λιπος στο υπολοιπο σωμα. 1.73 και 63-65 κιλα ειμαι. Ποσο λιπος να εχω? σύμφωνα με αυτά που λες, έχεις λίπος. Ανάλογα και με τον σωματότυπου σου το στήθος κάτω από 13% καθαρίζει και γίνεται πέτρα. δεν γίνεται να μην έχεις λίπος και να κρεμάει. Το πόσα κιλά και ύψος είσαι έχει σχέση μεν αλλά περισσοτερη σχέση έχει το πόσο μυική μάζα χτίζεις. Μια χαρά μπορείς να είσαι αδύνατος με λίπος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Το λεγομενο skinny fat, απανταται σε πλειαδες γυναικων και δη ελληνιδων. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xlapatsas4000 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Οσα κιλα και να βαλεις μενεις στα ιδια ρεπς? ναι παντα 10.παντως αν δν τρωω καθε 3-3.30 ωρες νομιζω οτι θα λιποθυμήσω δεν ξερω αν το νιωθεται και εσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις