Dakonblackblade Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Εγω παίζω foam rolling σταθερά. Και μπαλάκια του τένις. Και ψάχνω και μπαλάκια lacrosse. protip για το foam rolling. Βρείτε το σημείο που νιώθει περισσότερο σφιγμένο, αφήστε εκεί το foam, και σιγά σιγά κουνήστε το πόδι σας. Δεν ξέρω για τον πόνο της γέννας, ξέρω για την κλωτσιά στα αρχίδια. Αυτό είναι ποιο άμεσο αλλά λιγότερο ύπουλο. Βέβαια μετά νιώθετε πιο ανάλαφρος σε αντίθεση με την κλωτσιά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Έχω ήδη μία μέρα την βδομάδα για διατάσεις σε όλο το σώμα πέρα από τις φορές μέσα στη βδομάδα και είναι από τα πιό βαρετά μισάωρα που ζω. και από τα πιο σημαντικά. την μέρα των ποδιών είχα ξεχάσει να κάνω τις καθιερωμένες διατάσεις για γαστροκνήμιο. για μια περίπου βδομάδα μετά ένιωθα τρελό τράβηγμα-πιάσιμο πίσω ακριβώς από το αριστερό γόνατο, ήταν τυχαίο; δεν νομίζω. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bosei Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Κι ένα ωραία Site: post φρέσκο φρέσκο που διάβαζα τώρα σχετικό και με το foam rolling 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antwni Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 και από τα πιο σημαντικά. την μέρα των ποδιών είχα ξεχάσει να κάνω τις καθιερωμένες διατάσεις για γαστροκνήμιο. για μια περίπου βδομάδα μετά ένιωθα τρελό τράβηγμα-πιάσιμο πίσω ακριβώς από το αριστερό γόνατο, ήταν τυχαίο; δεν νομίζω. Και εγώ έδωσα το Σάββατο πόνο στα πόδια και πονούσα μέχρι χτες πίσω απο το γόνατο Δεν είχα κάνει διατάσεις...όχι ότι μετά από αυτό θα ξεκινήσω να κάνω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Και εγώ έδωσα το Σάββατο πόνο στα πόδια και πονούσα μέχρι χτες πίσω απο το γόνατο Δεν είχα κάνει διατάσεις...όχι ότι μετά από αυτό θα ξεκινήσω να κάνω ρε συ δεν είναι παιδική χαρά, χρειάζεται ωριμότητα και σοβαρότητα η προπόνηση με βάρη. Μπορεί να προκαλέσεις τραυματισμό που πραγματικά να το μετανιώνεις μια ζωή. Μη κάνεις χαζομάρες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bosei Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Και εγώ έδωσα το Σάββατο πόνο στα πόδια και πονούσα μέχρι χτες πίσω απο το γόνατο Δεν είχα κάνει διατάσεις...όχι ότι μετά από αυτό θα ξεκινήσω να κάνω Βασικά άρχισε να κάνεις γιατί θα βρεθείς μία μέρα να είσαι πιό δυσκίνητος και από μποντιμπιλντερά 140 κιλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antwni Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Δεν κάνω και πολλά κιλά. Δεν παίζει ρόλο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 ανεξαρτήτως κιλών, το ζέσταμα και η αποθεραπεία με streching είναι το Α-Ω, σημαντικά όσο και η εκγύμναση των μυών. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 το να μην κάνεις πολλά κιλά στην φάση που είσαι δεν είναι πρόβλημα. Το να συνεχίσεις στα ίδια κιλά είναι μεγάλο πρόβλημα, αν μείνεις στα ίδια δεν κάνεις τίποτα μόνο θερμίδες καις. Εφόσον το πάρεις σοβαρά και ανεβαίνεις με progressive overload οι διατάσεις είναι απαραίτητες ειδικά αν είσαι πάνω από 30. Πιο κάτω ίσως την σκαπουλάρεις με ζέσταμα μόνο. Όταν τα κιλά βαρύνουν πολύ όμως θα έρθουν και τραυματισμοί χωρίς διατάσεις. Τέλος το squat και το deadlift εφόσον κάνεις θέλουν αρκετή ευλυγισία για να γίνουν σωστά και ευλυγισία αποκτάς με διατάσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antwni Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Ζέσταμα κάνω εννοείται. Ανέβηκα 10 πλάτη και 5 στήθος την προηγούμενη βδομάδα. Κάνω ένα τελευταίο σετ και βάζω λίγα παραπάνω κιλά και όσες επαναλήψεις μπορώ (λίγες δηλαδή ) για να συνηθίσει το σώμα...φαντάζομαι Όχι είμαι 20 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Εκανα και γω με το foam rolling... Τις μερες που εκανα αεροβια.... 2 φορες την εβδομαδα... Καλα τα λεει ο Ντακον... Τετοιος πονος δεν υπαρχει... Αλλα μετα ερχεται η ανακουφιση.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Οχι... το κλπ τι ειναι? Ολα σε μηχανημα τα κανεις...? Το μονοζυγο πας μεχρι την αποτυχια..? Οπισθολαιμιες μην κανεις.... Το κλπ είναι κωπηλατική και εκτάσεις πλάτης. Το μονόζυγο ναι, μέχρι αποτυχία. Οπισθολαίμιες γιατί να μην κάνω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Όχι, κάνω αυτή που δείχνει εδώ ο Scott Herman. Αυτή εννούσα κι εγώ, δεν την εξήγησα καλά. Πόση ώρα κρατάς; Έχεις μετρήσει; Δήμητρα, για αρχή είπανε ότι δε θα χρεώνεται 5€ σε κανένα, μετά από μήνες ίσως (αυτό σημαίνει ναι υποθέτω...) να το βάλουνε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wizzy Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Αυτή εννούσα κι εγώ, δεν την εξήγησα καλά. Πόση ώρα κρατάς; Έχεις μετρήσει; Βασικά, πριν να την δίμηνη διακοπή, ανέβαινα σταθερά από προπόνηση σε προπόνηση. Έκανα 3 φορές την εβδομάδα, από 3 sets τη φορά με το μέγιστο χρόνο να ήταν 70 δευτερόλεπτα και τον ελάχιστο 36 δευτερόλεπτα. Μετά την επανεκκίνηση της γυμναστικής, ακόμα παλεύω να πιάσω τους χρόνους εκείνους. Είμαι μεταξύ 37 και 39 δευτερολέπτων, αλλά βελτιώνομαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Κάκωση στους αγκώνες (!) και ως ανασφάλιστη περιμένω τον επιούσιο aka "Άδωνη" να δώσει το εναρκτήριο λάκτισμα του Π.Ε.Δ.Υ υποτίθεται ότι και οι ανασφάλιστοι πληρώνοντας το αντίτιμο των 5€ θα έχουν δικαίωμα στη συνταγογράφηση. ήθελα να πω τον πόνο μου, σόρρυ για το off topic Πως επαθες κακωση ρε Δημητρα αγκωνιες εσκαγες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις