Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

ετσι αντωνη ! σπαστους τα αρ@χ@α κι αλλο :-D

λοιπον παω να δω τους 300σους σε λιγο ! θα δωσω μαχη να μην ενδωσω στον πειρασμο  μιας και ολη η παρεα θα ξεσκιστει στα ντοριντος και στο ποκ- κορν αλλα θα τα καταφερω πιστευω (καλα δε δινω και ορκο  B) )

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

λοιπον παω να δω τους 300σους σε λιγο ! θα δωσω μαχη να μην ενδωσω στον πειρασμο  μιας και ολη η παρεα θα ξεσκιστει στα ντοριντος και στο ποκ- κορν αλλα θα τα καταφερω πιστευω (καλα δε δινω και ορκο  B) )

Σπιτικα pop corn με λιγο αλατακι και εισαι κομπλε!

λοιπον παω να δω τους 300σους σε λιγο ! θα δωσω μαχη να μην ενδωσω στον πειρασμο μιας και ολη η παρεα θα ξεσκιστει στα ντοριντος και στο ποκ- κορν αλλα θα τα καταφερω πιστευω (καλα δε δινω και ορκο B) )

Πάω προχθές σινεμαδάκι στους 300.

Ε πλακώσανε οι άλλοι στα γνωστά, τσιμπάω εγώ ένα νεράκι. Μου κάνει ένας "Δε θα πάρεις τίποτα;" Του λέω "Τα χω κόψει αυτά, όπως κ γλυκά, αναψυχτικά, πίτσες κλπ". Και γυρνάει και μου λέει ο θεός "Καλά και τι τρως;;;"

Και συνεχίζω... :P

Γιατί το γάλα δεν κάνει καλό και το τυρί κάνει?

Ποιος είπε ότι το τυρί κάνει καλό ενώ το γάλα όχι;  :huh:

Για μένα, το αγελαδινό γάλα είναι σκέτο δηλητήριο. Το κατσικίσιο όχι τόσο πολύ. Εστιάζω στην ύπαρξη ή μη αντιβιοτικών. Γνωρίζω 2 κτηνοτρόφους και ξέρω ότι στα κατσίκια δίνουν φάρμακα στη "στεγνή" περίοδο, όταν δηλαδή δεν παράγουν γάλα, οπότε είναι πιο καθαρά. 

Αλλά σε καμία περίπτωση δεν το θεωρώ ασφαλές. Τώρα θα μου πεις γιατί τρως; 1ον δεν τρώω συχνά/πολύ -λιγότερο από 300γρ τη βδομάδα- και 2ον θέλω ποικιλία στη διατροφή μου + πρωτείνη που δεν είναι εύκολο να πάρεις από μη ζωικές τροφές.

Ο καθένας κάνει τα κουμάντα του Αντώνη και παίρνει τις αποφάσεις για την πάρτη του. 

Σκιπερά, πες του ότι ξέρεις ένα τύπο που δεν τρώει κρέας + οτιδήποτε από αλεύρι (ψωμί, μακαρόνια, πίτσες, κτλ), θα του πέσει το σαγόνι :)

μου αλλαξαν το προγραμμα στο γυμν και το τωρινο δεν μου πολυαρεσει σε οτι αφορα το στηθος.

τωρα:

4χ10 πεκ-ντεκ

4χ10 βυθισεις

4χ10 πιεσεις με μπαρα (επικληνεις)

4χ10 μηχανη πιεσεων

4χ10 εκτασεις με αλτηρες.

αυτο που εκανα πριν και ηταν λιγακι μπασταρδεμενο δικο μου:

4χ10 πιεσεις με μπαρα 

4χ10 εκτασεις με αλτηρες + Pull over (1+1 , την ειχε δωσει ο μαου μαου παλια εδω)

4χ10 cross over.

Να συνεχισω το παλιο? τι λετε?

μου αλλαξαν το προγραμμα στο γυμν και το τωρινο δεν μου πολυαρεσει σε οτι αφορα το στηθος.

τωρα:

4χ10 πεκ-ντεκ

4χ10 βυθισεις

4χ10 μηχανη πιεσεων

4χ10 εκτασεις με αλτηρες.

αυτο που εκανα πριν και ηταν λιγακι μπασταρδεμενο δικο μου:

4χ10 πιεσεις με μπαρα 

4χ10 εκτασεις με αλτηρες + Pull over (1+1 , την ειχε δωσει ο μαου μαου παλια εδω)

4χ10 cross over.

Να συνεχισω το παλιο? τι λετε?

Πολλά σετ και στα δύο...ειδικά στο πρώτο.

Keep it simple, βάλε 4 σετ από bench press, flyes με αλτήρες ή cross over και πιέσεις με αλτήρες/μπάρα σε επικλινή και είσαι καλυμμένος. 

και μενα ετσι μου φαινεται , σημερα που το εκανα πρωτη φορα , εκανα-εκανα αλλα στο τελος απο την κουραση της καθε προηγουμενης ασκησης επεφτα σε κιλα.

νομιζω οτι απλα θα συνεχισω το προηγουμενο και ισως βγαλω και μια ασκηση ωστε να παιζω με περισσοτερα κιλα.

• Like 1

παιδια το να τρωω καθημερινα κατα τις 8 80 γραμμαρια βρωμη και 300 μλ γαλα και στις 11:30 μια ομελετα με 5 ασπραδια+1 ολοκληρο αυγο+λιγο τριμενο τυρι+50 γραμμαρια βρωμη ειναι πολυ ;

Μια χαρα το λεω εγω , το τυρι αμα εκοβες αλλα και παλι , σιγα , πρωι ειναι.

βαζω πολυ λιγο για γευση να αλμυρισει λιγο, αν ειναι θα προσπαθησω να το κοψω...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...