bosei Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Εγω καμια φορά άμα νιώσω κανα τράβηγμα κάνω και επιτόπου για να μην πάθω τραυματισμό και πιάνει γενικά. Δεν είναι και πολύ σοφή στρατηγική να πας να διατείνεις κάτι όπου πριν λίγο έχει διατεινθεί (τράβηγμα). Εκεί το αφήνεις και βάζεις σπίτι πάγο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dakonblackblade Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Φίλε dackon το άρθρο μιλάει για στατικές διατάσεις.Οι Κινέζοι στο βίντεο κάνουν δυναμικές διατάσεις. Και εγώ βάζω ένα βίντεο για ζέσταμα πριν την προπόνηση. Δες και κάνε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Διατάσεις μετά τα βάρη όπως και δήποτε γιατί αλλιώς χάνουν ελαστικότητα οι μύες μας.. Κάνουμε κολύμβηση με ένα παλληκάρι που είναι χτιστός, αλλά ήρθε να κολυμπήσει γιατί έχει χάσει όλη την ελαστικοτητά του, επειδή δεν έκανε ποτέ διατάσεις μετά τα βάρη. Ωραίο σώμα, δράμα οι κινήσεις του σε κολύμβηση, περπάτημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Μα γενικά όσοι ξέρουν δεν κάνουν διατάσεις πριν τα βάρη. Σε άλλα αθλήματα που χρειάζεται να εκμεταλευτείς το πλήρες μήκος του μυ ίσως να είναι χρήσιμες πριν την κύρια δραστηριότητα. Επίσης πολύ καλό "ζέσταμα" πριν τα βάρη προσφέρουν οι βαλλιστικές διατάσεις. Προσοχή όμως στην εκτέλεση. Σωστος ο bosei,αυτοι που κανουν διατασεις ειναι σαν αυτους που κανουν διαδρομο στην αρχη αντι στο τελος του προγραμματος με τα βαρη ,ιδια κατηγορια ... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Διάδρομο κάνεις πριν τα βάρη, κανένα δεκάλεπτο σε χαλαρό ρυθμό για να ξεπιαστείς. Δεν είναι απαγορευτικός ο διάδρομος για λίγο. Τώρα αν μιλάς για άτομα που κάνουν 40 λεπτά αερόβια και μετά θέλουν να σηκώσουν βάρη εκεί υπάρχει θέμα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Nαι δεν μιλαω μονο για 10 λεπτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Εγω αυτες τις μερες οποτε κανω γυμναστικη κατευθειαν πιανομε. Μαλλον θα ειναι απο την κουραση και τις ασυνιθιστες ωρες που κοιμαμαι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
POLITIS35 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 <p>Διάδρομο κάνεις πριν τα βάρη, κανένα δεκάλεπτο σε χαλαρό ρυθμό για να ξεπιαστείς. Δεν είναι απαγορευτικός ο διάδρομος για λίγο.</p> <p> </p> <p>Τώρα αν μιλάς για άτομα που κάνουν 40 λεπτά αερόβια και μετά θέλουν να σηκώσουν βάρη εκεί υπάρχει θέμα.</p> Δεν επιτρέπεται δηλαδή αυτό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bosei Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Δεν ενδείκνυται...δεν θα έχεις ούτε δυνάμεις στα βάρη ούτε θα χάσεις περισσότερο λίπος σε αντίθεση με το να έτρεχες μετά τα βάρη. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
POLITIS35 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 <p>Δεν ενδείκνυται...δεν θα έχεις ούτε δυνάμεις στα βάρη ούτε θα χάσεις περισσότερο λίπος σε αντίθεση με το να έτρεχες μετά τα βάρη.</p> Ωραίος. Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Εγώ πάντως τρέχω κανα 2 ώρες πριν τα βάρη και δεν έχω θέμα. Άσχετο, βόλεψε να μου κρατάνε τη μικρή και θα πάω γυμναστήριο για 1 1/2 μήνα. Να δούμε αν θα δω διαφορά σε σχέση με τα βάρη που κάνω σπίτι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dakonblackblade Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 http://www.rookiejournal.com/ Ωραίο blogaki Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bosei Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Εγώ πάντως τρέχω κανα 2 ώρες πριν τα βάρη και δεν έχω θέμα. Άσχετο, βόλεψε να μου κρατάνε τη μικρή και θα πάω γυμναστήριο για 1 1/2 μήνα. Να δούμε αν θα δω διαφορά σε σχέση με τα βάρη που κάνω σπίτι! Περίεργο μου ακούγετε αν κι εσύ πηγαίνεις 2 ώρες μετά για βάρη. Εγώ πιό μικρός που πήγαινα κι έτρεχα καμιά ώρα και μετά πήγαινα για βάρη ήμουν ράκος. Μόνο πρωί με βόλευε και το απόγευμα γυμναστήριο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Κι όμως. Το έκανα για 1 μήνα, σταμάτησα να τρέχω για 2 βδομάδες, ξανάρχισα (γιατί μου έλειψε) και διαφορά στα βαρη δεν είδα σχετικά με το αν είχε προηγηθεί ή όχι τρέξιμο. Μιλάμε όμως για 20 λεπτά τρέξιμο, όχι μια ώρα όπως εσύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RottenLungs Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Εντάξη είναι αυτό που λένε και τα παιδιά. Η ποσότητα και η ένταση παίζει ρόλο. Εγω πχ. αν δεν τρέξω ένα χιλιόμετρο πριν τα βάρη (6-7 λεπτά), νιώθω ατονία και ψιλονυστάζω μετα στην προπόνηση. Ενω αν τρέξω ένα χιλιομετράκι πριν έχω ξυπνήσει και είμαι ντούρασελ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις