Astromeri Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Ok πάω πάσο άμα σου δούλεψε πάνω στον όγκο. Εγώ θα έβαζα και 40-50 γρ βρώμη μέσα στο γιαούρτι και λιγότερα καρύδια και θα τα έτρωγα μαζί με ένα άλλο γιαούρτι πριν τον ύπνο. Αλλά όπως βολεύεται ο κάθε ένας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bosei Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Ok πάω πάσο άμα σου δούλεψε πάνω στον όγκο. Εγώ θα έβαζα και 40-50 γρ βρώμη μέσα στο γιαούρτι και λιγότερα καρύδια και θα τα έτρωγα μαζί με ένα άλλο γιαούρτι πριν τον ύπνο. Αλλά όπως βολεύεται ο κάθε ένας Καλά κοίτα 1 κιλό/μήνα ήθελα να βάλω οπότε δεν χρειάστηκε να παίξω πιό πάνω σε θερμίδες αν και από τον Σεπτέμβρη που προγραμματίζω να βάλω μπόλικο πράγμα θα ανεβάσω ποσότητες. Ίσως όχι υδατάνθρακα γιατί μέχρι στιγμής τα αυξημένα λιπαρά κάνουν πολύ ωραία δουλειά πάνω μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RobinBlack Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Παιδιά δεν μπορώ να τρώω 4 ασπράδια κάθε πρωί άσε που δεν έχω χρόνο, θα προτείνετε κανένα σέικ πρωτίνης για πρωινό ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bosei Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Παιδιά δεν μπορώ να τρώω 4 ασπράδια κάθε πρωί άσε που δεν έχω χρόνο, θα προτείνετε κανένα σέικ πρωτίνης για πρωινό ? Εγώ γι αυτόν τον λόγο πίνω σκόνη...αν μπορούσα να φάω ασπράδια το πρωί θα είχε φύγει προπολού η σκόνη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Στο γεύμα μετά την προπόνηση αν θες τόνο παίρνε τον σε νερό και όχι σε λάδι...καθυστερεί την πέψη της πρωτεΐνης και δεν το θες αυτό. Στο μεσημεριανό σου έχε σαλάτα με ελαιόλαδο. + Ελπίζω αυτό που μαγειρεύει η γυναίκα σου να είναι συνδυασμός πηγής πρωτεΐνης και πηγής υδατάνθρακα. Μετά σκέτα φρούτα ? Πάλι συνδύασέ τα όπως νομίζεις με κάποια πηγή πρωτεΐνης. Τα στραγάλια έχουν μπόλικο υδατάνθρακα σε σχέση με πρωτεΐνη...κοίταξε πάλι να βάλεις μία μικρή ποσότητα πηγής πρωτεΐνης. Στο βραδινό πρόσθεσε και ένα γιαουρτάκι 2% για πρωτεΐνη. + Επειδή δεν νομίζω να μετράς ποσότητες αν δεις ότι ξεφεύγουν οι ποσότητες κάνε μικρές μειώσεις. Με τη σειρά: Ο τόνος είναι νερού. Βάζω λιιιγο ελαιόλαδο για να γλιστράει βρε αδερφέ, δε τρώγεται αλλιώς, πολύ στεγνός. Πάντως, έδωσα λάθος πληροφορίες. Τον τόνο τον τρώω τις μέρες που δεν κάνω προπόνηση. Αυτές που κάνω τρώω 2 αυγά + 2 σκουπ whey πρωτείνης. Αν δεν έχει λάθος στοιχεία το κουτί, παίρνω μαζεμένα καμιά 40-50 γραμμάρια πρωτεινης. Γιατί βρίσκεις λάθος να τρώω τη σαλάτα για βραδυνό και το μεσημέρι σκέτο το μαγειρευτό φαι και προτείνεις να τα τρώω μαζί; Πώς μπορείς να συνδυάσεις φρούτα με πηγή πρωτείνης; Με κάποιο γαλακτομικό, π.χ. μήλο με τυρί; Τα στραγάλια έχουν άφθονη πρωτείνη -για μη ζωική πηγή. Γιάννη, δεν ξέρω αν θες να χάσεις ή να βάλεις κιλά. Αλλά δες το πρωί πόσο γυμναστική κάνεις και τι έχεις φάει. Και μετά από τα βάρη καλές οι σταφίδες αλλά όπως είπε και ο bosei όχι λίπη μετά τα βάρη. Τις ρυζογκοφρέτες που λες αστές φάε καλύτερα ψωμί ολικής, συνήθως είναι από άσπρο ρύζι που είναι γρήγορος υδατάνθρακας. Ρυζογκοφρέτες μπορείς να φάς μαζί με τον τόνο μετά τα βάρη. Το απόγευμα λες φρούτα και αρκετά μάλιστα, γιατί; Φρούτα το πρωί μετά την γυμναστική και άντε καμμιά φορά ακόμα πριν τις 18.00μμ. Βάλε μερικά βραστά αυγά μερικούς ξυρούς καρπούς κανένα λαχανικό τίποτα τέτοιο πάντως όχι φρούτα, είναι φουλ στη ζάχαρη που δεν θα την κάψεις κάπου. Τα στραγάλια δεν βλέπω το λόγο γιατί να τα φας.. Φάε πιο νωρίς το βραδινό σου και πριν πας για ύπνο ένα γιαουρτάκι 2%. Με τη σειρά κι εδώ: Ψωμί δεν τρώω λόγω δυσανεξίας στη γλουτένη (κάτι που έμαθα ότι έχω 35 χρονών!!). Εξ ου και οι γκοφρέτες καλαμποκιού. Φρούτα μετά τη γυμναστική εννοείς μετά το τρέξιμο; Γιατί μετά τα βάρη παίρνω κάμποση πρωτεινη -όπως ανέφερα άνωθεν. Επίσης, τα σάκχαρα των φρούτων δεν έχουν σχέση με τη ζάχαρη που βάζετε στον καφέ. Γιατί τα εξισώνεις; Τα στραγάλια τα τρώω γιατί είναι υγιεινά. Το ίδιο και τα λαχανικά, τις σταφίδες, τα σπόρια, το σουσάμι, κτλ Πρωταρχικός μου στόχος παιδιά είναι η υγεία κι έπειτα το σουπερ ντουπερ σώμα. Δείτε το βίντεο αυτό: Το σώμα που έχει ο χορευτής είναι ο αρχικός μου στόχος -κι ομολογώ ότι είμαι πλέον πολύ κοντά. Μόλις το πετύχω, θα προσπαθήσω να το διατηρήσω κι αν είναι δυνατό να αποκτήσω μεγαλύτερο όγκο. Αλλά μέχρι εκεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bosei Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Οκ...σου είπε γιατί να μην έχει λάδι μετά την προπόνηση...αν θες βγάζεις το λάδι... Δεν υπάρχει λόγος να παίρνεις τέτοια ποσότητα πρωτεΐνης σε ένα μόνο γεύμα...μπορείς μετα-προπονητικά να πιείς μόνο το 1 scoop σε συνδυασμό με μπανάνα/μήλο. Την υπόλοιπη πρωτεΐνη μπορείς να την μεταφέρεις στα υπόλοιπα γεύματα. Δεν είπα ότι είναι λάθος η σαλάτα το βράδυ...ίσα-ίσα απλά σου είπα να προσθέσεις άλλη μία με το μεσημεριανό. Τα φρούτα μπορείς είτε με κάποιο cottage τυρί είτε με το 1 scoop που περισεύει από το μεταπροπονητικό. Δεν αντιλέγω για τα στραγάλια αλλά για να φτάσεις σε ικανοποιητικό αριθμό γραμμαρίων πρωτεΐνης τότε ξεφεύγεις σε υδατάνθρακα. Ο χορευτής είναι εφικτότατος στόχος... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Astromeri Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Δεν την εξισώνω αλλά δεν παύει να είναι και αυτή ζάχαρη. Δηλαδή υδατάνθρακας γρήγορης καύσης και ανεβάζει τα επίπεδα γλυκόζης. Το απόγευμα αν έχεις φάει πιο πριν σωστά τα φρούτα σου μετά από γυμναστική και κανένα πιο μετά δεν τα χρειάζεσαι. Τη ζάχαρη την χρειάζεσαι κυρίως όταν ξυπνάς και μετά από γυμναστική που έχουν πέσει τα επίπεδα της γλυκόζης. Το ίδιο και το άσπρο ρύζι. Μέσα σε 15 λεπτά μπορείς να βράσεις 50γρ καστανό ρύζι που είναι πολύ πιο υγιεινο. Μετά από τα βάρη 40γρ πρωτεΐνη και μία μπανάνα/μήλο/σταφίδες ή μερικές ρυζογκοφρέτες είναι υπεραρκετες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Αν κατάλαβα καλά Astromeri, δεν είσαι εναντίον των φρούτων per se αλλά της ώρας που τα καταναλώνω. Θεωρείς πώς πρέπει να καταναλώνονται πρωι, σωστά; Ευχαριστώ για τις συμβουλές παιδιά, θα τις λάβω σοβαρά υπόψην. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 http://www.prozis.com/gr/el/win-nutrition/100-hi-protein-standard-5lbs-2268g Τιμιότατη Nicoc Αν αυτο ειναι πρωτεινη εγω ειμαι η Heidi η μικρουλα των Αλπεων... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Καλημερα παιδια. Ειχε προβλημα η γραμμη του τηλεφωνου και δεν ειχα ιντερνετ.. Καλη φαση 2 εβδομαδες χωρις ιντερνετ, μονο γυμναστικη. Εκλεισα σχεδον ενα μηνα που κανω το γυμναστικη . Απλα τωρα με την δουλεια που ειναι 4:30 με 8:00 καταλαβα οτι ο βραδινος ο υπνος δεν αναπληρωμεται με τιποτα.. Νιωθω λιγο αδυναμος, πεσμενος θα ελεγα απο την μερα που ξεκινησα το δουλεια. Κατα τις 7:00 παιρνω μαζι μου και τρωω κριτσινια η κρακερ η κανενα κουλουρι σικαλεως, ωστε ο οργανισμος μ να μην ειναι τοσες ωρες νηστικος . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Ένα ενδιαφέρον άρθρο κατά των διατάσεων, ως προθέρμανση, πριν τα βάρη -αλλά και κάθε είδους γυμναστική. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RottenLungs Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Εμένα πάντως στο gym το λέει και με έντονα γράμματα στο πρόγραμμα που σου φτιάχνουν. Πάντα διατάσεις και Μόνο μετά την προπόνηση. Εγω καμια φορά άμα νιώσω κανα τράβηγμα κάνω και επιτόπου για να μην πάθω τραυματισμό και πιάνει γενικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dakonblackblade Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Εδώ είστε, εμπιστευτείτε τους κινέζους ολυμπιακών βαρών 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bosei Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Μα γενικά όσοι ξέρουν δεν κάνουν διατάσεις πριν τα βάρη. Σε άλλα αθλήματα που χρειάζεται να εκμεταλευτείς το πλήρες μήκος του μυ ίσως να είναι χρήσιμες πριν την κύρια δραστηριότητα. Επίσης πολύ καλό "ζέσταμα" πριν τα βάρη προσφέρουν οι βαλλιστικές διατάσεις. Προσοχή όμως στην εκτέλεση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeathGuard Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Φίλε dackon το άρθρο μιλάει για στατικές διατάσεις.Οι Κινέζοι στο βίντεο κάνουν δυναμικές διατάσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις