Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

την εχεις ξαναποσταρει την φωτο μας εχει ξανακανει να ζηλεψουμε οκ φτανει :-D

εγω δεν εχω υπομονη να περιμενω φιλε , το χτυπαω 6 το πρωι !

κοιτα παηγυριζα οταν το διεκοψε - σου ειπα ειμαι ντοσαντακιας- ομως βιαστηκε πολυ ο διαιτητης δε το λεω μονο εγω ειναι γεγονος !

στους επομενους αγωνες φανηκε οτι τον εχει για πλακα παντως ! και μιλαμε οτι εχει για πλακα  τον don santos ο οποιος χανει μονο απο τον velasquesz και απο κανεναν αλλο ! ειναι πολυ μπροστα απο ολους και οι δυο !

• Like 1
  • Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Ελα ρε δες το 0:13 στο βιντεο που πόσταρα και μου λες ότι ήραν βιαστικό σταμάτημα. Τα μούτρα του Velasquesz είναι στο πάτωμα ακίνητα, το χέρι του νεκρό στο έδαφος.

ούτε για αστείο πρόωρο σταμάτημα. Πες μου πoιος άλλος λέει κάτι τέτοιο γιατί κάτι μου λέει οτι θυμάσαι λάθος αγώνα :P

Δημοσ.

καλά κάνεις, βάρα και κάνα drop set και σε 4 μήνες θα λες σταματάω τα drop set γιατί οι τραπεζοειδείς είναι μπροστά από το υπόλοιπο σώμα. 

εμένα ειναι πολύ πίσω και δν παίρνουν

post-212651-0-43085700-1393275335_thumb.jpgpost-212651-0-11374700-1393275396_thumb.jpg

δε φαίνονται καλά οι φωτογραφίες, ειναι στο άσχετο ενα πρωί που ξύπνησα αλλα φαίνεται οτι ειναι πίσω

άρχισα απο την προηγούμενη Dumbbell Shrugs με 30kg αλτήρες και με έπιαναν και απο μεθαυριο θα βάλω και Barbell Shrugs

εκτός απο όρθια κωπηλατική με μπάρα δεν έδινα κ πολύ βάση σε traps

damn και μ αρέσουν αυτές οι ασκήσεις 

• Like 1
Δημοσ.

αν κάνεις το ίδιο πράμα που έκανες με πήχεις που έδωσες βάρος , κάνεις drop set, και τα παίξεις βαριά 

(6 reps -> 10 reps drops set -> 10 reps drop set) σε 2-3 μήνες θα είναι διπλάσια. 

Πολύς κόσμος κλαίγεται που δεν παίρνουν τα traps και τα γυμνάζει μια φορά την ευδομάδα..............................................

δεν είναι δικέφαλοι τα τραπς να συμμετέχουν σε κάθε άσκηση που κάνουμε και να φτάνει η μια φορά ... θέλει να ασχοληθείς 

• Like 2
Δημοσ.

αν κάνεις το ίδιο πράμα που έκανες με πήχεις που έδωσες βάρος , κάνεις drop set, και τα παίξεις βαριά 

(6 reps -> 10 reps drops set -> 10 reps drop set) σε 2-3 μήνες θα είναι διπλάσια. 

Πολύς κόσμος κλαίγεται που δεν παίρνουν τα traps και τα γυμνάζει μια φορά την ευδομάδα..............................................

δεν είναι δικέφαλοι τα τραπς να συμμετέχουν σε κάθε άσκηση που κάνουμε και να φτάνει η μια φορά ... θέλει να ασχοληθείς 

τους παραμελούσα αλλα όχι επίτηδες ,νόμιζα οτι ηταν αρκετό λολ 

στήθος 2 φορές την εβδομάδα γυμνάζω και παίρνει μπαμ μπαμ που ηταν αφανές 

γενικά ότι βλέπω να μένει πίσω το φτιάχνω μπαμ μπαμ δν εχω παράπονο 

όρεξη να χεις κ όλα γίνονται 

γαμάνε πάντως οι ασκήσεις τους  B)

• Like 2
Δημοσ.

Ελα ρε δες το 0:13 στο βιντεο που πόσταρα και μου λες ότι ήραν βιαστικό σταμάτημα. Τα μούτρα του Velasquesz είναι στο πάτωμα ακίνητα, το χέρι του νεκρό στο έδαφος.

ούτε για αστείο πρόωρο σταμάτημα. Πες μου πoιος άλλος λέει κάτι τέτοιο γιατί κάτι μου λέει οτι θυμάσαι λάθος αγώνα :P

κατι τελευυαιο και το κλεινουμε γιατι μου φαινεται μονο εμας ενδιαφερουν αυτα :-)  τους κουρασαμε ολους!

εννοειται πως δε θυμαμαι αλλον αγωνα - τον εχω λιωσει τοσες φορες που τον εχω δει !

προσεξε καλα πως γυρισε κ σηκωθηκε μονος του ! ξαναλεω , γι αυτο το επιπεδο βιαστηκε λιγακι θα μπορουσε να αφησει 2-3 δευτερα ακομη ! ο ντος σαντος δε το πιστευε οτι κερδισε κοιτα τις αντιδρασεις του ...

• Like 1
Δημοσ.

φυσικά αντέδρασε σαν να μην το πίστευε... πρωταθλητής έγινε! Όλα τα πρόσεξα και δεν θα συμφωνήσω με τίποτα :D. Ούτε ένα δευτερόλεπτο παραπάνω. 

Δημοσ.

παντως σηκωθηκε ατσαλακωτος !

παρε πως σηκωθηκε ο ντος σαντος στον επομενο αγωνα τους :-D

junior-dos-santos-after-fighting-cain-ve
παντως ειμαι φανατικος νττος σαντος τον συμπαθω πολυ ..
βεβαια μετα και το δευτερο τους παιχνιδι το χωνεψα για τα καλα .. δε τον εχει - δεν τον μπορει με τιποτα ..
  • Like 1
Δημοσ.

βλέπω σοβαρέψαμε στα shrugs και μου αρέσει :D

Μην φανταστείς ότι τα κυνήγησα...μέρος του progression είναι.

Τσέκαρα και το log σου στο Bodybuilders προχθες, τυχαια. Ωραιος, keep it up!

Βάζω κι εγώ τη σημερινή προπόνηση:

Στήθος - Τραπεζοειδείς

Bench Press: 12-10-8-6-12 @ 60-65-70-80-60

Incline Bench Press: 12-10-10-8 @ 50-55-55-60

Flat bench Dumbbell flies: 10-10-10-8 @ 15-15-15-17,5

High cable Crossover: 10-10-10-10 @ 14,7

Δίζυγο: 3* failure(διακύμανση περίπου 8-12) @ bw

Dumbbell shrugs: 10-10-10-10 @ 30

ΥΓ. σε όποιον φανεί περιέργος ο συνδυασμός στήθος-τραπέζοειδείς: χτυπάω τραπέζια 3 φορές τη βδομάδα γιατί είναι αρκετά πίσω σε σχέση με το υπόλοιπο σώμα και προσπαθώ να τα ανεβάσω όσο πιο γρήγορα γίνεται.

Καλά νούμερα σε πάγκο...για δώσε stats...

Πάντως βλέπω ότι έχεις αρκετά μεγάλο όγκο προπόνησης στο στήθος που παραπέμπουν σε πιό προχωρημένο...σε πόσα από τα σετ φτάνεις σε αποτυχία ?

Δημοσ.

παντως σηκωθηκε ατσαλακωτος !

παρε πως σηκωθηκε ο ντος σαντος στον επομενο αγωνα τους :-D

junior-dos-santos-after-fighting-cain-ve
παντως ειμαι φανατικος νττος σαντος τον συμπαθω πολυ ..
βεβαια μετα και το δευτερο τους παιχνιδι το χωνεψα για τα καλα .. δε τον εχει - δεν τον μπορει με τιποτα ..

Πάρε φώτο της γυναίκας του dos Antos και θα σταματήσεις να είσαι φανατικός. Τουλάχιστον με το ξύλο που έφαγε ταίριαξε καλύτερα.

Visana-Piccozi-Junior-Dos-Santos-Wife-pi

• Like 2
Δημοσ.

εγω ξερω να κανω μακαρονια.

στα ποσα λεπτα βραζουν τα 10ρακια ?

γρηγορα πες - μην γκουγκλαρεις :-)

Δημοσ.

Αν και έχω σταματήσει να παρακολουθώ το νήμα. Επειδή το καλοκαίρι έτυχε και ψάχναμε με κάποιους από δω για ασπράδια αυγών σε μπουκάλι. Μιας και θα μείνω Ελλάδα μέχρι το τέλος του καλοκαιριού, έψαξα και βρήκα αυτό Link.png Site: εδώ . Εγώ επικοινώνησα μαζί τους και βρήκα τον αντιπρόσωπο Κρήτης. Όποιος καταναλώνει σε αφθονία pancakes και ενδιαφέρεται ας κάνει το ίδιο. Κάπου στα 3.75e έχει το 1kg,
(Sorry αν έχει ήδη αναφερθεί πιο πριν)

Δημοσ.

Αν και έχω σταματήσει να παρακολουθώ το νήμα. Επειδή το καλοκαίρι έτυχε και ψάχναμε με κάποιους από δω για ασπράδια αυγών σε μπουκάλι. Μιας και θα μείνω Ελλάδα μέχρι το τέλος του καλοκαιριού, έψαξα και βρήκα αυτό Link.png Site: εδώ . Εγώ επικοινώνησα μαζί τους και βρήκα τον αντιπρόσωπο Κρήτης. Όποιος καταναλώνει σε αφθονία pancakes και ενδιαφέρεται ας κάνει το ίδιο. Κάπου στα 3.75e έχει το 1kg,

(Sorry αν έχει ήδη αναφερθεί πιο πριν)

Εδώ και 3 βδομάδες αυτά παίρνω. Τα παίρνω από ένα μαγαζί δίπλα στην βαρβάκειο.

Δημοσ.

Μην φανταστείς ότι τα κυνήγησα...μέρος του progression είναι.

Καλά νούμερα σε πάγκο...για δώσε stats...

Πάντως βλέπω ότι έχεις αρκετά μεγάλο όγκο προπόνησης στο στήθος που παραπέμπουν σε πιό προχωρημένο...σε πόσα από τα σετ φτάνεις σε αποτυχία ?

22 χρονών, 1,74 ύψος, 72 κιλά αισίως και ανεβαίνω. Έχω στόχο τα 75 μεχρι τέλος Απρίλη.

Το στήθος, από άποψη δύναμης τουλάχιστον, είναι από τα δυνατότερα μου σημεία. Σε αποτυχία φτάνω σε 6 set χοντρικά από τα 20(μαζι με τα 3 σετ του δίζυγου). Επίσης, το crossover έχω λίγο καιρό που το χω προσθέσει στην προπόνησή μου και δεν είμαι σίγουρος αν θα το κρατήσω.

Πάντως, γενικά τους τελευταίους 2 μήνες έχω τεράστια άνοδο σε δύναμη σε όλες τις βασικές ασκήσεις, σε σχέση πάντα με το σωματικό μου βάρος.

Θα ποστάρω και τις άλλες μου προπονήσεις μέσα στη βδομάδα.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...