Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Κοιμάσαι αρκετά ? Πίνεις μπόλικο νερό ? Αυτά μπορώ να σκεφτώ εγώ...

Ύπνο κάνω φυσιολογικό απλα κακές ώρες. Συνήθως κοιμάμαι κατα τις 5 με 6 το πρωΐ και ξυπνάω κατα τις 11-12.

Τώρα για νερό πίνω κανα 2λιτρο. θα το αυξήσω αν είναι να βοηθήσει.

ετσι είναι όταν κάνεις σοβαρή προπόνηση. Το νευρικό σου κλατάρει. ΌΧι οι μυς. Δεν πειράζει το χτίζεις και αυτό. Βάλε λίγο μουρουνέλαιο στη ζωή σου για τα Ω-3 . Βοηθάνε το νευρικό. 1 κουταλιά του γλυκού ανά μέρα παρά μέρα. 7 ευρώ κάνει.

Ωραία thnx.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Ύπνο κάνω φυσιολογικό απλα κακές ώρες. Συνήθως κοιμάμαι κατα τις 5 με 6 το πρωΐ και ξυπνάω κατα τις 11-12.

Τώρα για νερό πίνω κανα 2λιτρο. θα το αυξήσω αν είναι να βοηθήσει.

Ωραία thnx.

Μεταξύ μας 5-6 ώρες δεν είναι καλός ύπνος άσχετα από τι ώρα τον κάνεις.

Τα 2 λίτρα δεν είναι και τίποτα...άρχισε να φορτώνεις σιγά σιγά θα δεις και διαφορά στην προπόνηση.

Στη μέρα DL και Squat απλά είμαι σα φυτό. 

Αυτό έλειπε...εδώ εγώ που τα κάνω με bb style κάνω κανά 5 λεπτο+ να συνέλθω και βγάζω έξω το περπάτημα τις επόμενες μέρες.

εσεις που κουράζεστε η νιώθετε ατονία μετά την προπόνηση τρώτε/πίνετε κάτι ?
εγώ δεν πάω για προπόνηση χωρίς να έχω φάει Υδ/Πρώτ κανα 2+ ώρες πριν και πάντα μετά την προπόνηση το menu έχει ΥΔ/πρωτ (όταν φτάσω σπίτι) 1 ώρα μετά

whey δεν έχω πάρει καν γιατι δεν παίζουν φράγκα αυτή την περίοδο , αν και μαλακία γιατι θα βόλευε .

εσεις που κουράζεστε η νιώθετε ατονία μετά την προπόνηση τρώτε/πίνετε κάτι ?

Εννοείς κάτι εκτός διατροφής? γιατί διαφορετικά εγώ έχω στάνταρ τι θα φάω.

Το έλεγα και στον rhomio που με ρώτησε γι' αυτή την πρωτεΐνη. 

Ρε παιδιά πως παίρνετε πρωτεΐνες που έχουν 23 ευρώ τα 2+ κιλά ? Εγώ δεν θα την έβαζα ούτε σαν επιλογή για να την αγοράσω κάποτε.

Εδώ οι μεγάλες εταιρίες έχουν δώσει ότι η περιεκτηκότητα σε πρωτεΐνη μπορεί να έχει απόκλιση εώς και 25% από την αναγραφόμενη...αυτή παίζει να έχει και αλεύρι με σοκολάτα.

• Like 2

Εννοείς κάτι εκτός διατροφής? γιατί διαφορετικά εγώ έχω στάνταρ τι θα φάω.

οχι εκτός , εννοώ αν έχουν κάποιο γεύμα στην διατροφή τους για μετά την προπόνηση

απο γευση τι λέει ?

Το έλεγα και στον rhomio που με ρώτησε γι' αυτή την πρωτεΐνη. 

Ρε παιδιά πως παίρνετε πρωτεΐνες που έχουν 23 ευρώ τα 2+ κιλά ? Εγώ δεν θα την έβαζα ούτε σαν επιλογή για να την αγοράσω κάποτε.

Εδώ οι μεγάλες εταιρίες έχουν δώσει ότι η περιεκτηκότητα σε πρωτεΐνη μπορεί να έχει απόκλιση εώς και 25% από την αναγραφόμενη...αυτή παίζει να έχει και αλεύρι με σοκολάτα.

ναι , είναι ενα θέμα και αυτό

εγώ προτιμώ ON για whey αλλα αφου δεν παίζουν φράγκα δεν ασχολούμαι καν

είχα 2 κρεατινες κλειστές απο πέρσι και μου βρέθηκαν , τώρα για whey δεν καίγομαι , όταν θα έχω φράγκα θα πάρω αυτό που έπαιρνα και πριν και ξέρω οτι μου αρέσει σε γευση B)

• Like 1

ε καλά μην νομίζεις οτι κάνει και τίποτα τρελά πράγματα η κρεατίνη
όλα βοηθητικά είναι
η πρωτεΐνη βρίσκεται εύκολα πχ απο ασπράδια αυγών (που μου αρέσουν πολύ) κανα 6ρι ασπράδια έχουν πάνω κάτω 30γρ πρωτ αν θυμάμαι κλ αλλα η whey βολευει να την έχεις μαζί να τν πιείς στα καπάκια στο τέλος της προπ.

• Like 1

eleiko%20complete%20set%20new%20image.jp

Μόνο εγώ τη βρίσκω χαζεύοντας τα σετάκια της Eleiko? Πάντως δεν παραπονιέμαι στο γυμναστήριο έχει squat rack , μπάρες και πλάκες Ivanko  και μας αφήνουν να κάνουμε και τα deadlift μας ήρεμα και ωραία.

Ρε συ bosei ο sadako σου λέει ότι 3 λεπτά τζόγκινγκ και σταματά για ανάσες, και του προτείνεις διαλλειμματική; Θα το πεθανεις το παιδί ! :)

Sadako, ξεκίνα να τρέχεις σε χαλαρό ρυθμο, κι άμα κουράζεσαι, περπάτα για κανένα λεπτό και μετά ξανά χαλαρό τρέξιμο, μέχρι να ανέβει ο οργανισμός σου και να βγάζεις 20λεπτο τζόγκινγκ χωρίς διάλλειμα.

Το "μέγιστο" βάρος εννοείται πώς είναι υποκειμενικο, αλλιώς θα έγραφα απόλυτα νούμερα, π.χ. κάνε στήθος με 80 κιλά. Θα βάζεις τόσα ώστε να κάνεις τουλάχιστον 6 επαναλήψεις με σωστή τεχνική. Σιγά-σιγά θα δυναμώσεις και θα φτάσεις τις 7,8,...12 επαναλήψεις, οπότε ήρθε η ώρα να αυξήσεις το βάρος. 

Btw ας ρίξω κι εγώ μια τυπική μέρα -αναφορικά με τη διατροφή + γυμναστική:

6.30: τρέξιμο

7:00: πρωινό (μπάρα ενέργειας που φτιάχνω μόνος μου με ταχίνι, μέλι, βρώμη, ξηρούς καρπούς, φαγόπυρο, κτλ)

9:00: βάρη

10:00: δεκατιανό πρωτείνης (τόνος νερού με ελαιόλαδο, σταφίδες, καθαρισμένα σπόρια)

13:30: μεσημεριανό -ό,τι μαγειρεψει η γυναίκα μου (ή εγώ ;)) αλλά χωρις σαλάτες και τυριά, 1 γεμάτο πιάτο φαι +  γκοφρέτες καλαμποκιού

17:00: φρούτα (αρκετά) 

19:00: 70γρ στραγάλια

21:00: η βραδυνή μου σαλατα, ένα τεράστιο μπωλ με λαχανικά από τον κήπο (και όχι μόνο, δεν έχω φτάσει ακόμα σε τέτοια επίπεδα αυτάρκειας) + μπόλικο ελαιόλαδο + βαλσάμικο + 5 κουταλιές σουσάμι. Μάλιστα το υγρό που μένει στο πιάτο όταν τελειώσουν τα λαχανικά (λάδι, ξύδι, σουσάμι) το πίνω, μην πάει χαμένη όλη η μαγεία.

Επειδή διάφορα φαγητά έχουν διάφορα στοιχεία και τα χρειαζόμαστε όλα, υπάρχει μεγάλη ποικιλία σε όλα τα γεύματα, ειδικά στα πρώτα 3.

Ρε συ bosei ο sadako σου λέει ότι 3 λεπτά τζόγκινγκ και σταματά για ανάσες, και του προτείνεις διαλλειμματική; Θα το πεθανεις το παιδί ! :)

Sadako, ξεκίνα να τρέχεις σε χαλαρό ρυθμο, κι άμα κουράζεσαι, περπάτα για κανένα λεπτό και μετά ξανά χαλαρό τρέξιμο, μέχρι να ανέβει ο οργανισμός σου και να βγάζεις 20λεπτο τζόγκινγκ χωρίς διάλλειμα.

Το "μέγιστο" βάρος εννοείται πώς είναι υποκειμενικο, αλλιώς θα έγραφα απόλυτα νούμερα, π.χ. κάνε στήθος με 80 κιλά. Θα βάζεις τόσα ώστε να κάνεις τουλάχιστον 6 επαναλήψεις με σωστή τεχνική. Σιγά-σιγά θα δυναμώσεις και θα φτάσεις τις 7,8,...12 επαναλήψεις, οπότε ήρθε η ώρα να αυξήσεις το βάρος. 

Btw ας ρίξω κι εγώ μια τυπική μέρα -αναφορικά με τη διατροφή + γυμναστική:

6.30: τρέξιμο

7:00: πρωινό (μπάρα ενέργειας που φτιάχνω μόνος μου με ταχίνι, μέλι, βρώμη, ξηρούς καρπούς, φαγόπυρο, κτλ)

9:00: βάρη

10:00: δεκατιανό πρωτείνης (τόνος νερού με ελαιόλαδο, σταφίδες, καθαρισμένα σπόρια)

13:30: μεσημεριανό -ό,τι μαγειρεψει η γυναίκα μου (ή εγώ ;)) αλλά χωρις σαλάτες και τυριά, 1 γεμάτο πιάτο φαι +  γκοφρέτες καλαμποκιού

17:00: φρούτα (αρκετά) 

19:00: 70γρ στραγάλια

21:00: η βραδυνή μου σαλατα, ένα τεράστιο μπωλ με λαχανικά από τον κήπο (και όχι μόνο, δεν έχω φτάσει ακόμα σε τέτοια επίπεδα αυτάρκειας) + μπόλικο ελαιόλαδο + βαλσάμικο + 5 κουταλιές σουσάμι. Μάλιστα το υγρό που μένει στο πιάτο όταν τελειώσουν τα λαχανικά (λάδι, ξύδι, σουσάμι) το πίνω, μην πάει χαμένη όλη η μαγεία.

Επειδή διάφορα φαγητά έχουν διάφορα στοιχεία και τα χρειαζόμαστε όλα, υπάρχει μεγάλη ποικιλία σε όλα τα γεύματα, ειδικά στα πρώτα 3.

Ρε συ διαλλειματική κι εμένα να με βάλεις να κάνω τώρα δεν θα την βγάλω...ανεξάρτητα αν βγάζω τρέξιμο πάνω από μία ώρα. Αυτό που του λες να τρέχει κι όταν κουράζεται να σταματάει και μετά να ξανα-ξεκινάει μορφή διαλλειματικής είναι.

Η διατροφή και η κάθε διατροφή πρέπει να κρίνεται με βάση τον στόχο και τις θυσίες που μπορούν να γίνουν. Αν θέλεις σιγά σιγά να μπεις στο κλίμα διατροφής τρώγωντας πιό ποιοτικά φαγητά καλή είναι. Αν θες όμως να εκμεταλεύεσαι το 100% από την γυμναστική που κάνεις μέσα από την διατροφή σου τότε θέλει διορθώσεις.

'Αλλαξε ωράριο. Με τέτοιο ύπνο απορώ που βρίσκεις την όρεξη να προπονείσαι.

10 κιλά πήρα από αυτό τον ύπνο σε έξι μήνες.

Κοιμόμουν κουρασμένος στις 6 και ξυπνούσα ακόμα πιο κουρασμένος στις 12-1 το μεσημέρι.

Με τέτοιο ύπνο τι όρεξη να έχεις για προπόνηση, εδώ λαχάνιαζα να πάω από το κρεβάτι στην τουαλέτα...

BTW επειδή κοιμόμουν στις 6 είχα κάτι απίστευτες πείνες το βράδυ και τα πηδούσα όλα ανάποδα. 

Κοιμήσου 12-1 max, ξύπνα 8-9 και θα δεις για πότε εξαφανίζεται η κόπωση και θα σου περισσεύει και ενέργεια.

Αυτό είναι το μεγάλο στοίχημα, πίεσε τον εαυτό σου να κοιμηθεί κανονικές ώρες και κάνε προπόνηση νωρίς το πρωί, 10-11 ας πούμε και θα δεις τεράστιες αλλαγές, ειλικρινά.

• Like 1

Ναι ρε bosei εννοείται ότι το τρέξιμο που πρότεινα έχει μορφή διαλλειματικής απλά και μόνο επειδή δεν μπορεί να το βγάλει μονοκοπανιά. Διαλλειματική δεν είναι πάντως επειδή δεν έχει υψηλή ένταση ;)

Η διατροφή μου έχει σαν βασικό στόχο να είναι υγιεινή. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...