nicoc89 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Ρε παιδιά εντάξει τούμπανο είναι αλλά πέρα απτο τι παίρνει και τι όχι, θα θέλατε τέτοιο σώμα; Μου κάνει τρελή υπερβολή εμένα, δεν μαρέσει Την Αγγλική αγελαδίτσα μια χαρά την άρμεγα πάντως μη το πάρεις στραβά το spoiler , δε κρατήθηκα, το βλέμμα του τα σπάει χααχ τώρα για το σώμα ο καθένας θέλει διαφορετικά πράγματα για εμένα για παράδειγμα πρώτο ρόλο παίζει η λειτουργικότητα του σώματος μου, μετά η αισθητική πλευρά και μετά ο όγκος οτι δεν σου αρέσει δεν το κάνεις , απλό ειναι. αυτό που δεν ειναι απλό ειναι να κάνεις αυτό που σου αρέσει , γιατι εσυ μπορεί να θες να γίνεις cutler ή σαν το fitness πρότυπο σου , το δύσκολο ειναι στο να το κάνεις. τώρα για τον συγκεκριμένο με χαλάνε τα πόδια του , όπως έχω ξαναπεί με ενοχλεί η ασυμμετρία chicken legs = εμετός δες εδώ ασυμμετρία ενώ αυτός το δουλευει το πόδι τώρα αμα ο άλλος θέλει να ειναι σαν cartoon , προβλημα του
Physics_Rulez Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Και εμένα αυτό το αποτέλεσμα που φαίνεται άσχημο. Γενικά η χρήση φαρμάκων είναι εμφανέστατη σε όσους τα παίρνουν και δε μου αρέσει ως αποτέλεσμα. Γούστα είναι αυτά. Γελάω: 2
silverado Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 πεζοναυτης , γυμναστης κτλ το ξερω τα διαβασα κ γω ομως δεν λενε κατι αυτα οσο αναφορα την συμμετρια του! στην φωτο ειναι σα να βλεπω δυο διαφορετικους ανθρωπους , αλλος πανω - αλλος κατω ! καλα για τα φαρμακα μην παιρνεις κ ορκο δεν θελω να ειμαι απολυτος αλλα ειναι πολυ πιο πιθανο να ειναι τρυπημενος απο οτι να μην ειναι .. Δυο διαφορετικους ανθρωπους για τα δεδομενα του bb, ομως για καποιον που ηταν πεζοναυτης και εχει μαθει οτι η αντοχη ειναι βασικο μερος της καθημερινης του δραστηριοτητας, του δινει διαφορετικη προτεραιοτητα στο τι θεωρει οτι ειναι η απολυτη σωματικη κατασταση που πρεπει να εχει. Τα μυωδη ποδια του bb δεν χωρανε σε αυτην. Ακομα και σαν γυμναστης πιστευω θα βρισκει ποιο ευκολα ματσωμενους πελατες γιατι αυτη η σωματικη κατασκευη ειναι και ποιο αρεστη στον μεσο ανθρωπο. Ακομα και ηθοποιους να αναλαβει δεν θελουν αυτοι τον ογκο του bb γιατι φαινονται πολυ fat στο γυαλι, αλλος ενας λογος να προτιμουν γυμναστες σαν και αυτον. Ασε που και ο ιδιος προσπαθει να γινει ηθοποιος αρα εχει το σωμα που πρεπει γιαυτο. Οσο για την χρηση φαρμακων δεν φαινεται να εχει κανει καταχρηση φαρμακων , το σωμα αυτο μπορει να γινει και με φυσικα μεσα και απο εναν με οχι κορυφαια γενετικα χαρασκτηριστικα. Το ατομο αυτο πιθανολογω οτι θα ξεκινησε απο την σχολικη ομαδα παλης, ασχοληθηκε μετα για λιγο με στιβο γιαυτο ειχε και γερο κορμο και την αγαπη για το τρεξιμο που τον οδηγησαν να γινει πεζοναυτης και γυμναστης τωρα.
Physics_Rulez Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Οσο για την χρηση φαρμακων δεν φαινεται να εχει κανει καταχρηση φαρμακων Εξαρτάται πως εννοείς την κατάχρηση. Να τρώει και φαγητό εκτός από φάρμακα;
Mau-Maus Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Το ατομο αυτο πιθανολογω οτι θα ξεκινησε απο την σχολικη ομαδα παλης, ασχοληθηκε μετα για λιγο με στιβο γιαυτο ειχε και γερο κορμο και την αγαπη για το τρεξιμο που τον οδηγησαν να γινει πεζοναυτης και γυμναστης τωρα. για σεναριογραφος το χεις κοιταξει ?? πλακα κανω ρε 1
silverado Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 για σεναριογραφος το χεις κοιταξει ?? πλακα κανω ρε Η σωματοδομη του καθενος μαρτυρα με το τι εχει ασχοληθει και το ποια ειναι η δικια του οπτικη για την κατασταση που πρεπει να εχει το σωμα του. Αυτος απο την πρωτη στιγμη μου εδινε την εντυπωση οτι ειναι πεζοναυτης και οτι εχει ασχοληθει με παλη μικρος. Οταν μετα λιγο ψαξιμο βεβαιωθηκα για το πρωτο καταλαβα την ολη ιστορια. Το οτι γραφει στα παλια του τα παπουτσια, το μεγεθος των μηρων του, για χαρη της τελειας φυσικης καταστασης σε μενα ειναι απολυτα κατανοητο.
Liverpool89 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 ενώ αυτός το δουλευει το πόδι τώρα αμα ο άλλος θέλει να ειναι σαν cartoon , προβλημα του Γιατι νομιζω οτι αυτος νικο εισαι εσυ??? Σημερα 11 ωρες δουλεια, τρεξιμο οχι αστεια... Ειχα κατι νευρα που επρεπε να ξακανκατσω με το ετσι θελω αλλη 1,5 ωρα.... Τωρα τρωω συκωτακια κοτας με ρυζι και απο την κουραση δεν εχω ορεξη γαμωτο... Θα τα αφησω για πιο μετα.... Τα ποδια μου απο χτες ειναι πιασμενα... ουτε να κατσω δεν μπορουσα...πηγα τουαλετα και επεσα πανω στην λεκανη δεν μπορουσα να κατσω σιγα σιγα...
silverado Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Γιατι νομιζω οτι αυτος νικο εισαι εσυ??? Γιατι ειναι.
Liverpool89 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 χαχαχαχα.....Ναι αλλα δεν το πε.... 1
dimitra_m3 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Ποιός είναι ο νεαρός; τον θέλω ως spotter
viper2005 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 η πρωτεινη εχει καποιο χρονικο οριο για να απορροφηθεί απο το συστημα; Αν ναι πιο ειναι αυτο; ακυρο You feeling lucky, protein punk? http://www.precisionnutrition.com/rr-whey-too-much
nicoc89 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 δεν ειμαι εγώ brahs, μοιάζουμε χααχαχχα
Liverpool89 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 αχαχαχαχαχαχ.... Εισαι τουμπανιαρης και το κρυβεις....χαχαχαχ Σημερα ειμαι πτωμα ... αφου ειμαι ξαπλα στο κρεβατι απο τις 18:00 που ηρθα να φαω και θα την πεσω....
yannis27gr Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Μαγειρεύω ρύζι και ρίχνω ένα σκουπ πρωτείνης. Πήρα επιπλέον 26γρ πρωτεινης ή μέρος του χάθηκε λόγω μαγειρέματος;
Προτεινόμενες αναρτήσεις