Astromeri Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 1.83 ύψος 92 κιλά Άρσεις 210 Πιέσεις στήθους 140 Σκουάτ 185 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
3c0r1z Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 1,81 ύψος 86 κιλα 30 χρονών Back squat 5x80kg Bench press 5x62,5kg SOHP 5x46kg - 1x50kg Deadlift 5x145kg - 1x130kg Οι μονές επαναλήψεις ήταν πριν 6 μήνες περίπου. Squat έχω να κάνω πολύ καιρό γιατί είχα χτυπήσει στον ισχίο και απο τότε προσπαθώ να βελτιώσω την ευλυγίσια μου πριν ξανααρχίσω. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dakonblackblade Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Σήμερα ήταν για το OHP ήταν 4χ67,5. Ανεβήκαμε κατηγορία και αν δεν έκανα 1-2 λαθάκια τεχνικής και 2 ώρες ύπνο παραπάνω θα ήμουν στο 5χ67,5. Εντωμεταξύ με αργά τραγούδια Moby και λοιπές μπαλάντες δεν σπας ρεκόρ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bosei Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Σήμερα ήταν για το OHP ήταν 4χ67,5. Ανεβήκαμε κατηγορία και αν δεν έκανα 1-2 λαθάκια τεχνικής και 2 ώρες ύπνο παραπάνω θα ήμουν στο 5χ67,5. Εντωμεταξύ με αργά τραγούδια Moby και λοιπές μπαλάντες δεν σπας ρεκόρ. Τα pr πάνε ή με hardcor-ιές τραγούδια ή με τίποτα. Καφέ πίνεις πριν την προπόνηση ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dakonblackblade Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Όχι αλλά δε νιώθω καλά όσες φορές και να τοκανα. Πολύ crash and burn. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bosei Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Όχι αλλά δε νιώθω καλά όσες φορές και να τοκανα. Πολύ crash and burn. Κρίμα...πραγματικά εδώ και ένα μήνα που δοκίμασα δεν κάνω προπόνηση χωρίς εσπρέσσο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Θεωρώ ότι τα χέρια μου είναι σχετικά αδυνατα σε σχέση με το υπόλοιπο σώμα, να βαλω και 2η μέρα χέρια ή δεν θα δω αποτέλεσμα; Λεω να το κανω: Δε: Δικ - Τρ Τε: Ωμοι, Στηθος Πα: Δικ - Τρ Σα: Πλατη - Ποδια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dakonblackblade Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Θεωρώ πως δεν το βλέπεις σωστά το πράγμα. Αν σηκώνεις πολύ πάγκο σημαίνει ότι έχεις δυνατούς τρικεφάλους και αν κάνεις πολλές έλξεις , δυνατούς δικεφάλους. Αυτό το πρόγραμμα που δίνεις είναι 4 φορές την εβδομάδα χέρια καθώς πλάτη και στήθος έχει πολύ τρικέφαλο και δικέφαλο. Ειδικά τα χέρια που είναι από τους μικρούς μυς του σώματος , ειδικά ο δικέφαλος, δεν αξίζουν καν ξεχωριστή μέρα IMHO. Αν τα γενετικά σου είναι για μεγάλα χέρια , θα τα αποκτήσεις. Αν δεν είναι , τα 25 σετ δεν θα διαφέρουν καθόλου από τα 6. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bosei Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Καταρχάς επειδή τα χέρια αποτελούνται από μικρές μυϊκές ομάδες μην περιμένεις και η ανάπτυξη να είναι το ίδιο γρήγορη με πλάτη ή πόδια ξέρω γω. Θέλουν υπομονή. Επίσης για να μεγαλώσουν πρέπει να υπάρχει και το κατάλληλο υπόβαθρο (δηλαδή υπερ-θερμιδική διατροφή) γιατί διαφορετικά απλά θα ανεβαίνουν μυϊκά αλλά όχι σε μέγεθος. Άποψή μου είναι ότι δεν χρειάζεται 2η μέρα προπόνησης μέσα στην βδομάδα γιατί μετά θα έχεις θέματα με την ανάρρωση που θα επηρεάζουν άλλες προπονήσεις. Τέλος γράψε και τι ασκήσεις και σετ κάνεις στα χέρια γιατί μπορεί να κάνεις και υπερβολές. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Μπα δεν κάνω υπερβολές, πυραμίδα κάνω 12 - 10 - 8 - 6 επαναλήψεις. 4 ασκήσεις των τεσσάρων σετ η καθεμιά. Απλως λόγω κατασκευής έχω λεπτά χέρια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Μπα δεν κάνω υπερβολές, πυραμίδα κάνω 12 - 10 - 8 - 6 επαναλήψεις. 4 ασκήσεις των τεσσάρων σετ η καθεμιά. Απλως λόγω κατασκευής έχω λεπτά χέρια. κατσε ,κανεις 4 ασκησεις δικεφαλα και αλλες 4 τρικεφαλα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Αχα. Πριν 2-3 βδομαδες το ξεκινησα ετσι, πιο πριν ειχα τρικελο με πλατη και δικεφαλο με ποδια αλλη μερα. Πειράζει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Politis75 Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Παιδιά σχετικά με τα αυγά το πρωι. Τα τρώτε τηγανητά μάτια ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bosei Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Αρχικά κάνε 8-9 (2 ασκήσεις των 4 σετ ή 3 ασκήσεις των 3 σετ) σετ δικέφαλα και 12 τρικέφαλα (3 των 4 ή 4 των 3). Έχε αυτό σαν μπούσουλα και μετά βλέπεις πως δουλεύουν τα χέρια και αν χρειάζεται να προσθ-αφαιρέσεις. + έχε σίγουρα κάμψεις με στραβή ή ίσια για δικέφαλα και πιέσεις με κλειστή λαβή για τρικέφαλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 ΔΙκέφαλο κανω καμψεις με στραβομπαρα, καμψεις σε επικλινή πάγκο, καμψεις στο μηχανημα με το μαξιλαρι και αυτοσυγκέντρωσης. Τρικεφαλο έχω γαλλικές πιέσεις, πιέσεις στην τροχαλια, πιεσεις στην τροχαλια με σκοινί και βυθισεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις