Mau-Maus Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) σωστος ο μπος οπως ακριβως τα λεει ειναι ! τα ωφελει της αεροβιας οσο αναφορα την υγεια μας οκ δε τα συζηταμε ! τα πραγματα οσο αναφορα την προπονηση αλεξ ειναι απλα ! οσο πιο bb την εχει δει καποιος κοβει αεροβιοα -δινει βαρη ! οσο πιο φιτ κοβη βαρη - δινει αεροβια .. αυτα που κερδιζουμε παντως οσο αναφορα την υγεια μας ειναι ανεκτιμητα κ εχουν να κανουν με την ποιοτητα της ζωης μας και μεσοπροθεσμα και μακροπροθεσμα .. Επεξ/σία 3 Φεβρουαρίου 2014 από Mau-Maus 1
alex_000 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 εγώ πάντως δεν βλέπω καμια τρελή αλλαγή που να θέλει να σηκώνεις τα άντερα σου . Πολύ καλή πρόοδος , δεν λέω , αλλα όχι οτι πρέπει να μείνουμε και μαλάκες... ίσως και να δούλεψε με freeletics .. λολ ιδικά στο εξωτερικό που ειναι τόσο διαδεδομένα τα μπιχλιμπίδια εκτός απο ΑΑΣ , και τα πίνουν σαν καραμέλες δεν μου κάνει εντύπωση κάποιος να έχει ενα καλό αποτέλεσμα ακόμα και αν αυτό που κάνει δεν ειναι το καλύτερο. Όχι οτι οι δικοί μας πάνε πίσω αλλα λέμε τώρα .. ο τύπος έμεινε στο ίδιο βάρος ενώ έπεσε σε 13% λίπος περίπου. Αυτό γίνεται σε 2 χρόνια με χαλαρούς ρυθμούς η σε ένα χρόνο εντατικούς ρυθμους. Οταν λέω τα άντερα σου δεν εννοώ 150 κιλά squat εννοώ το κάτι παραπάνω από αυτό που κάνει το 75% των ατόμων σε ενα gym Το αν χρειάζεται η αερόβια για να πετύχεις κάποιους στόχους είναι τελείως γενικό. Μπορεί κάποιος με τέλεια διατροφή, σωστά προγραμματισμένη κτλπ. να χάνει λίπος χωρίς την αερόβια και υπάρχουν και άλλοι όπου κάνουν τα ίδια πράγματα όσον αφορά την διατροφή αλλά χρειάζονται πολύ ιδρώτα για να χάσουν λίπος. Βασικά πρέπει να είσαι πολύ προικισμένος για να καταφέρεις να χάνεις λίπος μονάχα με διατροφή. Τι να σου πω εγώ προικισμένος δεν είμαι απλά μου φαίνεται εύκολο να χτίζεις μυς μένοντας στα ίδια κιλά. Ουσιαστικά δεν καίγεται λίπος αλλά "διωχνει" η μυική μάζα το λίπος. 3
nicoc89 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 H συζήτηση όσον αφορά εμένα και το κομμάτι που κουοταρε ο Γιαννης δεν ήταν για το αν η αερόβια κάνει καλό στην υγεία η όχι. Είναι για το πόσο η αερόβια χρειάζεται για να επιτευχθούν οι στόχοι σωματοδομής. Συνεχίζω να πιστεύω ότι δεν χρειάζεται κάτι παραπάνω απο περπάτημα και αυτό ακόμα δεν είναι απαραίτητο. συμφωνώ ! δεν ειναι απαραίτητη αλλα για μερικούς μας ειναι χρήσιμη . Αναλόγως την καθημερινότητα σου και το πρόγραμμα σου(κ τους στόχους) Πχ αυτή την εποχή ειμαι φάση σαπίλα απο θέμα δραστηριοτήτων εκτός gym ,οι μετακινήσεις μου ειναι με ρόδα αλλα κ δεν πάω βόλτες με τα πόδια 1,5-2 ώρες απόσταση όπως παλιότερα και γιαυτό έχω χώσει την αερόβια και μπορώ να πω οτι βοηθάει πολύ. Το καλοκαιρι πχ όποτε κανονίζαμε με φίλους να πάμε κάπου πήγαινα με τα πόδια και επέστρεφα. Πόσες φορές πήγα αποστάσεις 2 ωρών με normal προς γρήγορο περπάτημα γιατι το γούσταρα , μου αρέσει να κινούμε. ο τύπος έμεινε στο ίδιο βάρος ενώ έπεσε σε 13% λίπος περίπου. Αυτό γίνεται σε 2 χρόνια με χαλαρούς ρυθμούς η σε ένα χρόνο εντατικούς ρυθμους. Οταν λέω τα άντερα σου δεν εννοώ 150 κιλά squat εννοώ το κάτι παραπάνω από αυτό που κάνει το 75% των ατόμων σε ενα gym ναι , δεν λέω οτι ειναι λίγο αυτό που έκανε , αλλά δεν ειναι και απίστευτο.Μπορεί και να το κατάφερε όντως με freeτέτοια 1
yannis27gr Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Αερόβια είναι το περπάτημα, ένα εικοσάλεπτο ΗΙΙΤ και 2 ώρες τρεξιμο στο βουνο που κανει ο Σπεκτ. Πολυ ξεχειλωμενος ορος... Εγω συμφωνω με τον Αλεξ οτι το περπατημα αρκει για τα ωφελει στην υγεια. Τα υπολοιπα επιβαρυνουν τις αρθρωσεις και σε βαθος χρονου βγαινουν προβληματα. παιδια σορρυ που κουραζω αλλα μηπως υπαρχει καποιος που θα μπορουσε να προτεινει προγραμματακι η συνδιασμους ασκησεων τις οποιες να κανω σπιτι? Σου ειπα φιλε μου. Αγόρασε Κατεβασε το You are your own gym και θα βρεις πληρη οδηγο με ασκησεις bodyweight, προγραμμα ανα βδομαδα, σετ/επαναληψεις, τα παντα. Ειναι πλήρες βιβλίο. 1
alex_000 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 ναι , δεν λέω οτι ειναι λίγο αυτό που έκανε , αλλά δεν ειναι και απίστευτο.Μπορεί και να το κατάφερε όντως με freeτέτοια μαν λέει σε 4 μήνες (15 ευδομαδες) το βίντεο. Με καμία παναγία , όμως , 0 , θα πόνταρα όσα λεφτά είχα και δεν είχα να το κάνει κάποιος αυτό μπροστά μου. Ούτε με βάρη γίνεται σε 4 μήνες. Αερόβια είναι το περπάτημα, ένα εικοσάλεπτο ΗΙΙΤ και 2 ώρες τρεξιμο στο βουνο που κανει ο Σπεκτ. Πολυ ξεχειλωμενος ορος... Εγω συμφωνω με τον Αλεξ οτι το περπατημα αρκει για τα ωφελει στην υγεια. Τα υπολοιπα επιβαρυνουν τις αρθρωσεις και σε βαθος χρονου βγαινουν προβληματα. Ναι όσον αφορά τις αρθρώσεις, ίσως είναι είναι οκ κάποιο άθλημα πχ τρέξιμο σκέτο η με λίγα βάρη , αλλά να λιώνω τα πόδια μέρα παρα μέρα στο gym και ενδιάμεσα να τρέχω, είναι πολύ βαρύ. Το περπάτημα από την άλλη βοηθάει, κυκλοφορεί το αίμα χωρίς να επιβαρύνει. Ακόμα και το κολύμπι που είναι το πιο "αθώο" όταν το έκανα ενδιάμεσα από τις μέρες που έκανα βάρη, έβγαιναν πόνοι 1
nicoc89 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 μαν λέει σε 4 μήνες (15 ευδομαδες) το βίντεο. Με καμία παναγία , όμως , 0 , θα πόνταρα όσα λεφτά είχα και δεν είχα να το κάνει κάποιος αυτό μπροστά μου. Ούτε με βάρη γίνεται σε 4 μήνες. α λολ! δεν είδα το βίντεο , είδα το πριν και μετά ε είπαμε...αλλα καμια φορά τα παραλένε για να ακούγεται ποιο δυνατό το αποτέλεσμα τους παίζει πάντως η εκδοχή να έχει γίνει κάτι τέτοιο αν χρησιμοποιήσει διάφορα σκευάσματα (όχι ΑΑΣ , όχι συμπληρώματα που βρίσκεις στα μαγαζιά) , για να speedάρει την διαδικασία οπότε ίσως και να μην λέει ψέματα αλλα να παρέλειψε να αναφέρει όλη την αλήθεια .
Liverpool89 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Εγω την εκοψα την αεροβια.. Αν και ειμαι απο τους τυπους που δεν ειμαι τοσο προικισμενος σε αυτο τον τομεα οπως αλλοι τυχεροι... Απλα το βλεπω αλλιως... Στην δουλεια ειμαι 8 ωρες ορθιος με συνεχες εντονο περπατημα να πηγαινω απο δω και απο κει.. Βασικα οπου χρειαζεται.. Αλλες φορες και με βαρος στα χερια.. Πολλες φορες με ειπανε εσυ αυτο το βλεπεις σαν γυμναστικη και χαιρεσαι αλλα ρωτα και μας που το κανουμε εδω και 8+ χρονια... Καποιος αλλος χαρητολογωντας μου λεει εσυ ετσι οπως πας θα μας φερεις ολη την κατσαρολα απο το σπιτι εδω, με αυτα που τρως.... Σημερα λογω φορτου εργασιας δεν εφαγα το πρωινο οπως το τρωω στις 7:45 αλλα κατα τις 8.45 ειχα βαλει και φυστικοβουτηρο, ενιωθα χορτατος μεχρι της 10:00 που εφαγα το δεκατιανο... 1
dimitra_m3 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Ευτυχώς που δεν είσαι στον ίδιο χώρο μαζί μου, θα μου έτρωγες και τα δικά μου ταπεράκια.Αύριο θα έρθουν αξιολογητές στον ακαδημαϊκό χώρο, ελπίζω να μην τους πειράζει που θα τρώω το ταπεράκι μου. 1
Liverpool89 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Καλα δεν στερω απο γυναικαρες τιποτα... Μονο τα δικα μου τρωωω...
silverado Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Αερόβια είναι το περπάτημα, ένα εικοσάλεπτο ΗΙΙΤ και 2 ώρες τρεξιμο στο βουνο που κανει ο Σπεκτ. Πολυ ξεχειλωμενος ορος... Εγω συμφωνω με τον Αλεξ οτι το περπατημα αρκει για τα ωφελει στην υγεια. Τα υπολοιπα επιβαρυνουν τις αρθρωσεις και σε βαθος χρονου βγαινουν προβληματα. Σου ειπα φιλε μου. Αγόρασε Κατεβασε το You are your own gym και θα βρεις πληρη οδηγο με ασκησεις bodyweight, προγραμμα ανα βδομαδα, σετ/επαναληψεις, τα παντα. Ειναι πλήρες βιβλίο. Το περπατημα δεν αρκει για αεροβια γιατι ο οργανισμος θελει μεγαλυτερη επιβαρυνση ως προς την σωματικη προσπαθεια για να δει βελτιωσεις στο καρδιοαναπνευστικο και στην γενικοτερη σωματικη κατασταση. Το περπατημα ειναι καλο για να μην σκουριασει εντελως καποιος που δεν κανει καμμια αλλη εκγυμναση στην ζωη του και για να καψει καποιες επιπλεον θερμιδες ο υπερβαρος ή ο κατα φαντασιαν υπερβαρος. Και η αναεροβια βελτιωνει το καρδιοαναπνευστικο αλλα με διαφορετικο τροπο απο την αεροβια. Ειναι σαν την αλλη πλευρα του ιδιου νομισματος. Το νομισμα για να εχει πραγματικη αξια πρεπει να εχει υπαρκτες και τις δυο του οψεις. Ετσι για τα μεγιστα οφελη στην υγεια πρεπει να υπαρχει ο καταλληλος συνδιασμος των δυο. Το να το παρακανει καποιος με την αεροβια εχει αμεση επιπτωση ως προς τα φτωχα αποτελεσματα που θα παρει απο την αναεροβια και μακροχρονια το πιθανοτερο να εχει προβληματα φθορας στις αρθρωσεις του γενικοτερα. Το να το παρακανει καποιος με την αναεροβια εχει αμεση επιπτωση στον μεγαλυτερο μυικο ογκο που θα αποκτησει, αλλα μακροχρονια το πιθανοτερο ειναι να εχει προβληματα υγειας γιατι δεν ειχε την πληρη υποδομη στα εσωτερικα του οργανα για να υποστηριξει τον τεραστιο ογκο του. Ειναι πολυ γελοιο θεαμα το να παιζεις μπασκετ με εναν που φαινεται πολυ καλογυμνασμενος, αλλα δεν μπορει να στριψει με τιποτα και μετα απο λιγη ωρα δεν μπορει να παρει τα ποδια του. 1
Mau-Maus Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 εγω το ειπα πριν με δυο λογια αυτο που λες φιλε silverado! εκαστος στο ειδος του .. και τα δυο καλα ειναι , σε συνδιασμο και μετρο ! οσο για το μπασκετακι χαιρομαι που παιζω με 20αρηδες και τους βγαζω την γλωσσα ... αν δεν εκανα αεροβια οντως δε θα μπορουσα να παρω τα ποδια μου μετα απο 5 λεπτα οσο γυμνασμενος κ ας ημουν ... 1
HALF EVIL Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Ισχύει ότι η λεκιθίνη είναι καλός λιποδιαλύτης και σε συνδιασμό με μια καλή διατροφή σε βοηθάει να χάσεις κιλά;
Liverpool89 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Δεν ειναι για χορταση ... Και χωρις συνδυασμο γυμναστικης, οτι χασεις θα επανελθουν ολα .. Παλια επινα μηλοξιδο, ειδα πολυ καλα αποτελεσματα, ομως μετα οσο και να επινα, δεν εκανε τιποτα, δεν μπορουσα να το καταπιω καν, με εφερνε αναγουλες, ο οργανισμος μου δεν το θελε αλλο... Ετσι καθε τι που θα παρεις, θα πρεπει να υπαρχει μετρο και να μην υπαρχει η αποψη οτι εγω με αυτο θα αδυνατισω, αραζοντας στον καναπε και τρωγοντας πιτογυρα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις