alex_000 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Εντάξει έλεος απλά! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prof_Chaos Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 εγώ με τα φουντούνια είχα κόλλημα .. οχι τα δρακουλίνια. Με το φυστικοβούτυρο αντικαθιστώ τη γεύση όποτε .. τώρα το πρωί έκανα διατροφάρα.. 2 φέτες μάυρο ψωμί φυστικοβούτυρο+ απλωσα απο πάνω νουτέλα + 1χ φυστικοβούτυρο μαρμελάδα..(το κλασικό) 1 ποτήρι χυμό 1 ποτήρι καφέ και πάω για προπόνηση.. θα κάνω αυτό που λέει και ο maus με 2 μπανάνες στο μπλέντερ και γάλα με μέλι και βρώμη πριν την προπόνηση. (δεν θα βάλω πρωτείνη) Αλλά θα την πάρω μετα την προπόνηση με 4 ασπράδια αυγών και κρέας που συνήθως τρώω μαζί με ρύζι ή μακαρόνια μαύρα.. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Πως το τρωτε αυτο το φυστικοβουτυρο την αηδια ,φουντουνια τρωω ,φυστικια τρωω αλλα αυτο με τιποτα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prof_Chaos Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Άμα τρως φυστικια μια χαρα.. Λιωμένο αράπικο φυστίκι ειναι.. Εχει και πρωτεΐνη.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Εμενα που περναει συνεχεια απο το μυαλο μου τα ετρωγα σαν παιδι και συνεχιζω να τα τρωω σε φαση 1 φορα τον μηνα εκτος απο το 2ο εξαμηνο που κανω αυστηρη διατροφη. Δρακουλινα ftw εκτος αν δεν ειναι φρεσκα που εkει εχουμε epic fail. Μπαινουμε σε αυστηρη σεζον. Ψηνομαι αγρια για τα δρακουλινια τωρα, θα πνιξω τν πονο μου σε αυγα κ σκουπ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prof_Chaos Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Βαλτα στο μπλεντερ μαζι με την πρωτεΐνη να πάρει άρωμα και χρώμα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Άμα τρως φυστικια μια χαρα.. Λιωμένο αράπικο φυστίκι ειναι.. Εχει και πρωτεΐνη.. 660 θερμίδες; Ας φάμε μια πάστα για πρωινό μαζί με ενα scoop. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Βαιπερ δεν θα φας 100γρ Εγώ 10 20 το πολύ τρώω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 10, 12 γρμ στο πρωινό από το φυστικοβούτυρο (τουλ για μας τις γυναίκες είναι μια χαρά) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 σήμερα είχε χέρια έκανα βυθίσεις στο δίζυγο και γούσταρα έγινε απο τις αγαπημένες μου ασκήσεις πλέον 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Ω τζιζους...αν βαφτείς και πράσινος θα μοιάζεις στον hulk 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 εγω παλυ τσακιζω τα πιτσινια με μετρο βεβαια , σπανια , αλλα αν μου τη δωσει δε θα το σκεφτω ! νικ ωραιος , μπραβο ! μονο ρε συ αυτα τα γαντακια τι τα θελεις βγαλτα ! αυτα ειναι για την δημητρα να ειναι βελουδινα τα χερακια της ! εσενα κανας καλος δε σε πειραζει , αντριλα ειναι , βαρβατιλα .. dakon , esy ?? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 μονο ρε συ αυτα τα γαντακια τι τα θελεις βγαλτα ! αυτα ειναι για την δημητρα να ειναι βελουδινα τα χερακια της ! εσενα κανας καλος δε σε πειραζει , αντριλα ειναι , βαρβατιλα .. έχω καλύτερο grip σε αλτήρες/μπάρες αλλα ξεχνάω να τα βγάλω συνήθως κάλους στα χέρια έχω και με γάντια , αλλα το grip που μου δίνουν δεν το αλλάζω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 και εγώ το ίδιο και γάντια φοράω και κάλους έχω. Έχω θέμα πάντως στα shrugs που θέλω αλτήρες 40+ πονάει πολύ το χέρι και δεν συγκεντρωνομαι. Ίσως αν τα σταματήσω ξεσυνηθίσω. Αρχισα να τρώω 400 γραμμάρια ασπράδι αβγών τις μέρες προπόνησης 3 ώρες πριν την προπόνηση και 1 ώρα πρίν 2 μπανάνες. Καλή πρωτεΐνη τρελή αηδία. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 εμένα μου τη σπάει σς κωπηλατική αλτήρα στον πάγκο όταν θα πάω απο 30kg αλτήρα κ πάνωδεν παλεύεται χωρίς γάντι, προτιμώ να βγάζω άνετος την προπόνηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις