Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Νομίζω υπερεκτιμάτε την δυσκολία του να έχεις κοιλιακούς... Δεν θέλει κάτι παραπάνω από αυτά που κάνουμε εδώ, θέλει σκληρή γυμναστική και μέτρημα θερμίδων, τι θα πεί αλλαγή τρόπου ζωής? Πρέπει δηλαδή να παραιτηθώ από την δουλειά μου η να χωρίσω με την γυναίκα μου για να κάνω sixpack?

Βασικα σωστη διατροφη θελει και επειδη η διατροφη ειναι το πιο δυσκολο στην γυμναστικη για τυπους οπως ο Dakon ,εγω και εσυ  που μας αρεσει το φαι υποστηριζει πως ειναι λαθος να αλλαζει ολη σου η ζωη  προκειμενου να εισαι φετες,

Βεβαια ξεχναει πως αυτο ειναι επιλογη  δεν σε υποχρεωνει κανεις ,θελεις και το κανεις.Γενικα σε αυτα δεν υπαρχει σωστο και λαθος ο καθενας κανει οτι θελει .

• Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Αφού είπαμε την υγεία κοιτάμε, όχι το σώμα...

Ο καθένας έχει άλλους στόχους φυσικά, και κανένα πρόβλημα αυτό έλλειπε με το ζόρι να έχουν όλοι sixpacks χωρίς να το θέλουν, η ένσταση μου εκτός απο το παραπάνω σημείο 

είναι εδώ

Όποιος πάει για six pack απλά γελιέται . Καταστρέφει το σώμα του και την ψυχολογία του χωρίς λόγο.  

Εγώ πάω για sixpack και μου φαίνεται πολύ εύκολο μέχρι τώρα (αν εξαιρέσουμε ότι παίρνει πολύ χρόνο). Γιατί γελιέμαι , γιατί καταστρέφω το σώμα μου και γιατί την ψυχολογία μου?

Παίδες , είναι απλά η γνώμη μου. Μπορώ να την δικαιολογήσω όπως και εσείς εκ μέρους μου. Δεν είναι εύκολο το six pack. Είναι εύκολο να κατέβεις στο 16% λίπος , αλλά το 8% είναι άλλος στόχος. Και για μένα εύκολα τα 100 κιλά πάγκος σχετικά, τα 120 όμως δε θα είναι το ίδιο εύκολο. Ναι, πρέπει να αλλάξει όλος ο τρόπος ζωής. Κατ'εμέ πάντα, δεν αξίζει τον αγώνα. Μια πολύ καλή εμφάνιση βέβαια, δεν είμαι  αντίθετος εννοείται. Μιλάω όμως για το 6 pack. Και όχι του τύπου που είναι 30 κιλά κάτω από το ύψος του.

δεν περίμενα οτι 25 λεπτά αερόβια μετά την προπό με βάρη θα έκανε τέτοια διαφορά  :rolleyes: 
μην περιμένετε καμια φωτογραφία άμεσα , σε κανα 2-3 μηνες θα βάλω (να έχω ξεμπερδέψει και με το θέμα) για να είμαστε κ ξηγημένοι 
κατάφερα να ανεβάσω το μεταβολισμό μου και να βαράει κόφτες , δεν ήθελα τίποτα άλλο 
απλά να πω ενα thanks σε όποιον πρότεινε αερόβια  ;) 

καλη συνέχεια να έχουμε μάγκες και με προσοχή 
σήμερα έκανα κάμψεις δικεφάλων σε ενα μηχάνημα(για δοκιμή, πρώτη φορά και καταραμένη) και η μαλακία έσπασε (είχε δυο ενωμένα χερούλια) και έπεσαν 45kg στο ένα χέρι
μου έφυγε η μαγκιά , τώρα έχω βάλει voltaren γιατι όταν αναπνέω νιώθω λες και έχω βελόνα στην δεξιά ωμοπλάτη (wtf ε?)
τουλάχιστον ηταν στο τέλος της προπόνησης και δεν με επηρέασε κάπου.  -_- 

τι μπορεί να πάθεις καμια φορά  :mellow:

• Like 1

Παίδες , είναι απλά η γνώμη μου. Μπορώ να την δικαιολογήσω όπως και εσείς εκ μέρους μου. Δεν είναι εύκολο το six pack. Είναι εύκολο να κατέβεις στο 16% λίπος , αλλά το 8% είναι άλλος στόχος. Και για μένα εύκολα τα 100 κιλά πάγκος σχετικά, τα 120 όμως δε θα είναι το ίδιο εύκολο. Ναι, πρέπει να αλλάξει όλος ο τρόπος ζωής. Κατ'εμέ πάντα, δεν αξίζει τον αγώνα. Μια πολύ καλή εμφάνιση βέβαια, δεν είμαι αντίθετος εννοείται. Μιλάω όμως για το 6 pack. Και όχι του τύπου που είναι 30 κιλά κάτω από το ύψος του.

Ναι ρε φιλε ομως το sixpack ειναι στο 11-12%. 8% ειναι 8 pack και φλεβες στο στομαχι αλλο το ενα αλλο το αλλο

Προανως κατω απο 10% θελει αλλου ειδους θυσιες

• Moderators

Άλεξ κάποια στιγμή που θα βρώ πάλι τούς ρυθμούς μου Και θα στρώσω πάλι θα κάνω λιπομετρηση να δω αν όντως θα είμαι κάτω από δέκα πρώτα θα έχω ανεβάσει φωτογραφία να υπολογίσετε να δούμε πόσο μέσα θα πέσεις

Νομίζω υπερεκτιμάτε την δυσκολία του να έχεις κοιλιακούς... Δεν θέλει κάτι παραπάνω από αυτά που κάνουμε εδώ, θέλει σκληρή γυμναστική και μέτρημα θερμίδων, τι θα πεί αλλαγή τρόπου ζωής? Πρέπει δηλαδή να παραιτηθώ από την δουλειά μου η να χωρίσω με την γυναίκα μου για να κάνω sixpack?

Καθημερινότητα δηλαδή...

Τι λες ρε συ, έχεις πολλούς γνωστούς που το κάνουν αυτό; Δε μ' αρέσει να μιλάω με νούμερα αλλά διάολε για τη συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων η μόνη γυμναστική που κάνει είναι το περπάτημα στο διάδρομο των σουπερ μαρκετ, και μέτρημα θερμίδων θεωρούν να φάνε όχι πάνω από 2 κομμάτια τυρόπιτας.

Για μένα το πέρασμα στη σκληρή γυμναστική+μέτρημα θερμίδων ήταν αλλαγή τρόπου ζωής που ακόμα δεν έχουν χωνέψει οι γνωστοί/φίλοι μου, νομίζουν ότι είναι φάση και θα μου περάσει... (όταν θα με δουν το καλοκαίρι θα πάθουν πλάκα, χεχεεχ)

Επίσης, το μέτρημα θερμίδων δεν είναι απλώς μια αλγεβρική πράξη. Υπονοεί και όριο θερμίδων που για πολλούς είναι μαρτύριο. 

• Like 2

Καθημερινότητα δηλαδή...

Τι λες ρε συ, έχεις πολλούς γνωστούς που το κάνουν αυτό; Δε μ' αρέσει να μιλάω με νούμερα αλλά διάολε για τη συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων η μόνη γυμναστική που κάνει είναι το περπάτημα στο διάδρομο των σουπερ μαρκετ, και μέτρημα θερμίδων θεωρούν να φάνε όχι πάνω από 2 κομμάτια τυρόπιτας.

Για μένα το πέρασμα στη σκληρή γυμναστική+μέτρημα θερμίδων ήταν αλλαγή τρόπου ζωής που ακόμα δεν έχουν χωνέψει οι γνωστοί/φίλοι μου, νομίζουν ότι είναι φάση και θα μου περάσει... (όταν θα με δουν το καλοκαίρι θα πάθουν πλάκα, χεχεεχ)

Επίσης, το μέτρημα θερμίδων δεν είναι απλώς μια αλγεβρική πράξη. Υπονοεί και όριο θερμίδων που για πολλούς είναι μαρτύριο. 

Γιαννη το ότι γράφω το γράφω στα πλαίσια ενός fitness thread σε ένα forum, δεν πήγα στο forum του "4 τροχοί" να πω χευ παιδιά το sixpack είναι εύκολο... Μιλάω σε άτομα που η γυμναστική είναι ήδη τρόπος ζωής, στους ίδιους που απευθύνεται και ο Dakon. Σε αυτό το πλαίσιο δεν είναι δύσκολο ένα ποσοστό λίπους του 12% , δεν θέλει κάτι παραπάνω απο σκληρή γυμναστική και μέτρημα θερμίδων. 

Εγώ να πω την αλήθεια εδώ και κάνα μήνα έχω σταματήσει τελείως να μετράω θερμίδες. Δεν έχει αλλάξει κάτι τα νούμερα συνεχίζουν την ίδια πορεία, δεν σκοπεύω να ξαναρχίσω. Να μην παρεξηγηθώ το μέτρημα είναι απαραίτητο για ένα διάστημα 2-3ων μηνών για να καταλάβει κάποιος καλά τις διατροφικές αξίες. Μετά από αυτό μετρώντας τα κιλά και περιφέρειες η ποσοστό λίπους κάθε εβδομάδα μπορείς να κάνεις την διατροφή σου με το μάτι.

• Like 1

θέλω να παρω δερματοπτυχόμετρο αλλα δε ξέρω απο που και ποιο , καμια ιδέα? 
σκεφτόμουν αυτό http://www.ebay.com/itm/Slim-Guide-Skinfold-Caliper-Measure-Body-Fat-White-/290847151664
αλλα στο Ελλάντα έχει μια διαφορά η τιμή  :-D 
 http://www.medi-shop.gr/en/DiagnosticEquiptment/Skinfold/Slim-guide-fat-caliper

Δεν παιρνεις ενα παχυμετρο που κανει την ιδια δουλεια... :)

Αλεξ, το θεμα δεν ειναι το μετρημα θερμιδων, ειναι το οριο θερμιδων. Κι αυτο ειναι κατατις διαφορετικο απο τη γυμναστκη.

Γιάννη οι περισσότεροι που κάνουν bodybuilding όπως και εγώ δυσκολεύονται να φάνε όσο χρειάζεται. Το όριο θερμίδων δεν νομίζω είναι τόσο θέμα για κάποιον προχωρημένο. 

Το θέμα για πολύ κόσμο είναι η απεξάρτηση από τις pizzes τις μπύρες τα ζαμπόν - κασέρι και τις πάστες. Αύτο αναγνωρίζω ότι έιναι δύσκολο αλλά εγώ είχα την τύχη να μου προκαλούν αηδία όλες οι υπερβολικά λιπαρές τροφές.

• Like 2

Καθημερινότητα δηλαδή...

from swrawny to 

Scrawny_to_Brawny2-1.jpg

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...