silverado Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Το τρεξιμο καει τους μυς οταν γινεται σε χρονο κοντινο ως προς την εκγυμναση με βαρη, οταν ειναι για μεγαλες αποστασεις και οταν δεν εχουμε μερα παυσης στο εβδομαδιαιο προγραμμα εκγυμνασης. Αν ο king θελει να παρει μυικο ογκο γρηγορα, καλυτερα να παρατησει τις μεγαλες αποστασεις και να κανει σπριντακια που θα αυξησουν και περισσοτερο την τεστοστερονη του και θα κρατησουν και το καρδιοαναπνευστικο του σε καλο επιπεδο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Το τρέξιμο δεν καίει τους μυς εισαι σιγουρος γι αυτο ? για μεγαλες αποστασεις μιλαμε αν το καταλαβες ! θα σου πω μονο οτι στον μαραθωνιο μπορει να ζυγιζεις μεχρι κ 3 κιλα λιγοτερα στην τερματισμο απο οσο την εκινηση ! λες αυτα τα 3 κιλα οτι ειναι μονο λιπος και υγρα ?? οι μεγαλες αποστασεις τους λιωνουν τους μυες .. δε ξαναγραφω οταν ποσατρεις εσυ γιατι ερχοματε σε αντιπαραθεση και θα νομιζεις στο τελος οτι το κανω επιτηδες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Porg Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Δεν υπάρχει θέμα αλλά συγνώμη, δηλαδή ότι οι μαραθωνοδρόμοι χάνουν τρία κιλά μύες και λίπος σε έναν αγώνα και όχι υγρά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 ναι ρε συ .. εννοοειται κ υγρα ! τα περισσοτερα μαλιστα απο αυτα τα κιλα που φευγουν υγρα ειναι ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Voziniotis-3 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Α την μπασταρδη Υ.Γ. Ου να μου χαθεις που επεξεργαζεσαι τα σχολια 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 ποια ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dakonblackblade Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2014 Αγαπητό ημερολόγιο χαλαρή προπόνηση , παραστρατήματα στο φαγητό Deadlift 5+ Deadlift: 5x105, 5x122,5, 5x137,5 Front Squat: 4x8x50 Sumo Deadlift: 3x3x100 Preacher Crunches: 3x15x66 Leg curls: 3x10x56 Γάλα-Cheerios Σάντουιτς Κοτόπουλο, Σοκοφρέτα Σκουπ Κρεατίνη Σκουπ Πρωτείνης-Γάλα, Πορτοκάλι Faux Καρμπονάρα με 3 αυγά, χωριάτικο λουκάνικο, τυρί και λαχανοσαλάτα 1 λίτρο απαστεριωτη μπύρα Ζέος (έχω ακούσει πως δεν παχαίνει) 3μπουκιές μπέργκερ New York, ψωμί. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Ξεκιναω ποδια σημερα πρωτη φορα μετα απο 1,5 μηνα .Για αρχη λεω να κανω αδερφιστικα κιλα -διαδρομο steps και οχι squats.Εσεις τι λετε? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Lunges οπωσδήποτε και σκουοτ χωρίς να πολυζοριστείς. Τι διάδρομο και στεπς ρε, τα πόδια που έχεις εσύ δεν είναι για διάδρομο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Lunges οπωσδήποτε και σκουοτ χωρίς να πολυζοριστείς. Τι διάδρομο και στεπς ρε, τα πόδια που έχεις εσύ δεν είναι για διάδρομο Κανω διαδρομο η' παω εξω σε λοφους , σε ανηφορικα κομματια με βαρος στην πλατη(σακιδιο) χρειαζεται να εχω ενα επιπεδο φυσικης καταστασης πως θα συντηρηθω? Μονο με βαρη δεν γινεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Εγω λεω αδερφιστικα κιλα και μηχανημα για αρχη.., Μεχρι να ερθουν στα παλια τους στανταρ.... Τοτε θα φορτωσεις... Αν πας μετα απο τοσο καιρο να δωσεις πονο, μονο παλι εξω θα μεινεις... Καλημερα.., 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pant13 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 μεγάλε το πρόβλημα σου είναι ότι έχεις συνδέσει στο μυαλό σου το κάψιμο του λίπους με το τρέξιμο. Πρέπει να καταλάβεις ότι αυτά τα δύο είναι άσχετα. Το κάψιμο λίπους είναι πάνω από όλα θέμα διατροφής. Εγώ μειώνω το ποσοστό λίπους μου πολύ εύκολα και δεν τρέχω ποτέ. Κάνε μια χάρη στον εαυτό σου και κάνε αυτό που σου είπε ο boss. Βάρη και μετά τα βάρη 30 λεπτά γρήγορο περπάτημα στο 65% των σφυγμών. Το λίπος που θα καις είναι ίδιο , και θα χτίσεις και αρκετή μυική μάζα. Για να μην ταλαιπωριέσαι τζάμπα στα λέμε. Τώρα αν τρέχεις γιατί γουστάρεις να τρέχεις , κάτσε τρέχα δεν μου πέφτει λόγος, αν όμως το κάνεις για το κάψιμο λίπος και μόνο τζάμπα το κάνεις. 3-4 χιλιομετρα με ρυθμο 8-9k/h μετα τα βαρη ειναι οκ η να γινει πιο αργα δλδ στο 6.5 αλλα πιο μεγαλη αποσταση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 @Mau-Maus75kg είμαι τελικά! Είχα να ζυγιστώ 5-6 μήνες γιατι πάντα προχωράω βάση καθρέφτη κ όχι ζυγαριάς (εκτός αν είμαι σε κόψιμο που κοιτάω κ τα δύο)πάω για πόδια , αποτελέσματα l8rzκαλημέρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
louisbeats2 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Θελω να ρωτησω τι μπορω να κάνω για να γυμναστών και να χάσω βάρος εαν κάποιος εχει κατι να μου προτείνει Ειμαι Άνδρας Ηλικία 16,5 Υψος 201cm Κιλά εδω γίνεται χαμός......130+ Όλοι μου λένε στον δρόμο και όπου με βλέπουν να ασχοληθώ με μπάσκετ κτλπα αλλα με αγχώνει αυτό δεν νιώθω καλά οταν με βλέπουν όρθιο και λένε δες BIG SOFOKLIS junior Τι μπορω να κάνω ευχαριστώ εκδότη των προτέρων για τις συμβουλές σας ΚΑΛΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ Sent from my iPhone using Insomnia Θελω να ρωτησω τι μπορω να κάνω για να γυμναστών και να χάσω βάρος εαν κάποιος εχει κατι να μου προτείνει <br> Ειμαι Άνδρας <br> Ηλικία 16,5<br> Υψος 201cm<br> Κιλά εδω γίνεται χαμός......130+<br> Όλοι μου λένε στον δρόμο και όπου με βλέπουν να ασχοληθώ με μπάσκετ κτλπα αλλα με αγχώνει αυτό δεν νιώθω καλά οταν με βλέπουν όρθιο και λένε δες BIG SOFO junior <br> Τι μπορω να κάνω ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις συμβουλές σας <br> ΚΑΛΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ <br><br> Sent from my iPhone using Insomnia Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mimis19 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2014 Να ρωτησω κι εγω κατι: γενικα υπαρχει θεμα αν μετα το πρωινο π.χ. πεφτει καποιος ξανα για υπνο για 1-2 ωρες; Επηρεαζει αυτο καπου το μεταβολισμο(δημιουργια λιπους);<br><br> Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις