Dakonblackblade Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 squat με λίγο έξω μύτες πιάνουν καλύτερα προσαγωγούς; Με λίγο έξω μύτες πάντα. Παράλληλες μύτες ποτέ.Εκτός και αν ξέρεις πραγματικά τι κάνεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ribo7 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 ε προφανώς, παράλληλες δε θα έχεις καν ισορροπία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dakonblackblade Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Δεν είναι αυτό, είναι μεγάλη η πίεση στα γόνατα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Καποιο τιπ για πιασιμο προσαγωγων περισσοτερο. Οχι δν ειναι παραλληλα αλλα δν ειναι οπως κ στου σουμο τοσο ανοικτα. Πολυ λιγο κοιταει η μυτη προς τα εξω. Θα δοκιμασω με λιγο παραπανω ανοιγμα. Νιωθω με τα τωρινα σκουατ λιγο τν τετρακεφαλο περιεργα σε σημειο ψιλα στο ισχιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dakonblackblade Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Δεν υπάρχει. Και δε χρειάζεται. Μια χαρά θα γίνουν οι προσαγωγοί σου και χωρίς απομόνωση ή τίποτα τέτοιο . Μη χαλάς τη φόρμα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 ντακον Εγώ πάντα παράλληλα τα πόδια και δεν ένοιωσα ποτέ κάτι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Kαι εγω παραλληλα τα εχω ,ανοιχτα δεν με βολευει συνηθισα ετσι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 και οι αρσιβαρίστες παράλληλα τα έχουνε. Είναι πολύ πιο δύσκολο να πάτε χαμηλά έτσι παιδιά.. Εσείς ξέρετε πόσο χαμηλά πάτε. Όσο πιο ανοιχτά τα πόδια και οι μύτες προς τα έξω τόσο πιο εύκολο να κατέβεις χαμηλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Ass to grass με πόδια παραλληλα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 και το clark έτσι κάνει. Μου ζάλισε τα @@ να κάνω και εγώ αλλά ούτε για αστείο. Είναι που είναι γαμημένο το γόνατο.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Εγω τοσο χαμηλα δεν κατεβαινω με την καμμια θα παρω τα γονατα στο χερι .Θελει αρτια τεχνικη για να το κανεις αυτο και αθλητικη υποδομη στις αρσεις η' πολυ λιγα κιλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Αν ανοίξεις τα πόδια και τις μίτες θα κατέβεις άνετα, και χωρίς θέμα με γόνατα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 im in love με τους ώμους αν έβγαζα τις προπονήσεις μου κάθε φορά όπως σήμερα θα ήμουν ο ποιο ευτυχισμένος άνθρωπος του κόσμουάργησα αλλα επανήλθα στα κιλά μου , άρχισαν να φαίνονται ξανά τα κοψίματα κ πρήστηκα μοιάζοντας με παλαιστή κ πάλι (με είχανε κολλήσει παρατσούκλι ) όλα αυτά σε φάση που έστειλα τους υδατάνθρακες διακοπές . Μόνο στο πρωινό κ εκεί περιορισμένοι όπως έκανα παλιότερα για 7-8-9μηνες +++έκανα σωστό ζέσταμα και ούτε κρακ ουτε κρουκ στις οπισθολαίμιες πιέσεις ώμων, θέμα ζεστάματος ηταν με 4 set στην αρχή για ζέσταμα ειμαι κομπλενταν έκανα κ το αερόβιο μου στο τέλος ελλειπτικό λες κ έτρεχα στο 7-8 ? δε θυμάμαι κανα 20λεπτο κ άλλο τόσο climbing στο διάδρομο κλήση 15 /speed 7-8? για 5 λεπτά μετά 6/6 για 5 μετα το ίδιο αλλα βλέπω οτι με βοήθησε σε αντοχή η αερόβια μαλακία που την είχα στο κλάσιμο χαχαχΚανονικά θα έχω 15-20 min αερόβια τη μέρα μετά την προπό κ το Σαββατο (6η μέρα ) 1-1,5 ώρα αερόβια αλλα τώρα το έσπασα γιατι είχα χάσει την προπο της Δευτέρας (ηταν κλειστά) άρα το Σαββάτο θα έχει πόδια χοχοχο 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pant13 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Παιδιά τα φώτα σας. Από ότι ξέρω για αδυνατισμα είναι καλύτερα πρώτα βάρη και μετά αεροβιο. Όταν η μέρα έχει μεταξύ άλλων και σκουωτ και συγκεκριμένα 4χ15χ50 το τρέξιμο (5 χιλιόμετρα) δεν βγαίνει με τίποτα. Αν αρχίσω με τρέξιμο τότε τα σκουωτ παλεύονται. Γενικά για αδυνατισμα έχει τόσο μεγάλη σημασία η σειρά; Να το παλέψω και κάποια στιγμή θα βγει; Για πε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Porg Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2014 Για αδυνάτισμα το καλύτερο είναι πρωί πρωί με άδειο στομάχι http://forum.bodybuilding.gr/showthread.php?16624-O%CE%B9-%CF%80%CE%B9%CE%BF-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BB%CE%B5%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%B3%CE%BC%CE%B5%CF%82-%CE%B1%CE%B5%CF%81%CE%BF%CE%B2%CE%B9%CE%B1%CF%82-%CE%B1%CF%83%CE%BA%CE%B7%CF%83%CE%B7%CF%82. http://www.bodybuilders.gr/bodybuilding.asp?dtype=4&catid=7&recid=79 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις