Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

ααα και κατι αλλο ποσο κακο μπορει να κανει σε θεματα υγειας ο τονος σε εναν εφηβο??

Ο τόνος γενικά είναι καλή επιλογή για διατροφή απλά περιέχει υδράγρυγο ο οποίος δεν αποβάλεται από τον οργανισμό μας. Γι αυτό μην τρως κάθε μέρα...τρώγε ξέρω γω 3 φορές την βδομάδα μην τον σιχαθείς κιόλας στο τέλος.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τονο σε νερο ομως.

Αλλιως ψαρακια απο το ιχθυοπωλειο .

Μια καλη λυση φιλε bosei δεν ειναι και τα στικ ψαριων. 

Αυτα εννοω --> psarokroketes.png

Με λαδοκολλα στο φουρνο απλα να ψηθουν.

Τονο σε νερο ομως.

Αλλιως ψαρακια απο το ιχθυοπωλειο .

Μια καλη λυση φιλε bosei δεν ειναι και τα στικ ψαριων. 

Αυτα εννοω --> psarokroketes.png

Με λαδοκολλα στο φουρνο απλα να ψηθουν.

Δεν ξέρω για τα στικ ψαριών...μου φαίνονται πολύ τυποποιημένα πάντως...

Προτιμήστε σολωμό, γλαύκο, μπακαλιάρο και γενικά ότι ψάρια δείτε με ικανοποιητική αναλογία λιπαρών και πρωεΐνης.

• Like 2

ρε bosie  τι ειναι αυτο που εγραψες?? υδραγρυγο? δεν κτλβενω :/ και δευτερον ωραια πες οτι δεν αποβαλλεται υπαρχει κινδυνος να παθω τιποτα?? αστο καλυτερα να μην μπλεξω με αυτο.. !! ;) αστον τον τονο δεν γαμιεται ;ρ

ουπς οκ.. :) αρα ακυρο ο τονος

ρε παιδια εχω μπερδευτει !! πιος θα μου πει μια καλη διατροφη ?? (ειμαι 70 κιλα και 1.87 και 17 χρονων ) το χω ψαξει το θεμα αλλα δεν μπορω να το φτιαξω μονος :/

ουπς οκ.. :) αρα ακυρο ο τονος

ρε παιδια εχω μπερδευτει !! πιος θα μου πει μια καλη διατροφη ?? (ειμαι 70 κιλα και 1.87 και 17 χρονων ) το χω ψαξει το θεμα αλλα δεν μπορω να το φτιαξω μονος :/

καλό διάβασμα Link.png Site: http://www.bodybuilders.gr/forum/showthread.php?t=26236">πρώτα εδώ , Link.png Site: http://www.bodybuilders.gr/forum/showthread.php?t=24828">μετά εδώ και Link.png Site: http://www.bodybuilders.gr/forum/showthread.php?t=15211">τέλος εδώ

Τον τόνο δεν είπαμε να τον κόψεις...ίσα-ίσα που είναι καλή επιλογή απλά μην τρως πάνω από 3 φορές την βδομάδα, ενδεικτικά τελείως.

• Like 2

Ε αυτό έλειπε να φτιάξεις σωστό πρόγραμμα από την αρχή...πόσταρε ό,τι έχεις καταφέρει να σε βοηθήσουμε.

Γιατί τόνο στο νερό και όχι στο λάδι, αφού πρώτα τον στραγγίξεις από το λάδι?

Ελαιόλαδο είναι. Έχει να κάνει με την αμφιβολία που έχουμε για την ποιότητα του λαδιού ή επειδή αυξάνει τις θερμίδες?

τα χω διαβασει αλλα δεν εχω καταφερει να βγαλω ενα σωστο πρρογραμμα τελος παντον...

Βρες καταρχας τις τροφες που περιεχουν πρωτεινη υδατανθρακα και καλα λιπαρα. Μετα απλως παιξε με τις επιλογες...φτιαξε διαφορους συνδυασμους για 5 γευματα την ημερα. Να θυμασαι απλως υδατανθρακα τις πρωινες ωρες και μετα την προπονηση πιο πολυ και οχι βραδυ. Κομμενα τα ''βρωμικα φαγητα'' και θα εισαι οκ. Δεν υπαρχει καποιος κανονας να ακολουθησεις εδω εκτος και αν βεβαια πληρωνεσαι να γινεις bodybuilder, αλλιως παρτο λιγο χαλαρα το θεμα ετσι και αλλιως ειναι ενα μεγαλο ταξιδι μεχρι να φτασεις στο σωμα των ονειρων σου. Μην εισαι αυστηρος με την διατροφη γιατι γρηγορα θα ξενερωσεις και θα τα παρατησεις.

• Like 2

<p>Γιατί τόνο στο νερό και όχι στο λάδι, αφού πρώτα τον στραγγίξεις από το λάδι?</p>

<p> </p>

<p>Ελαιόλαδο είναι. Έχει να κάνει με την αμφιβολία που έχουμε για την ποιότητα του λαδιού ή επειδή αυξάνει τις θερμίδες?</p>

Και με τα δυο.Το αλλο με τα στικς ψαριου ουτε καν σαν burger ειναι.

Sent from my iPhone5 using Insomnia

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...