Star_Light Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Εγω nicoc θα σου πω οτι ξεκίνησες τωρα γυμναστική και βάζεις πολλα κιλά και εξαντλείς τον οργανισμό σου, εξού και η ζαλάδα. Στην αρχή ξεκινάμε χαλαρά να συνηθίσει το σώμα και μετά ανεβάζουμε κιλά. Με το ρυθμό που έχεις σε ένα μήνα θα έχεις κλατάρει Ζαλάδα? γιατι ζαλαδα? εξετασεις εχει κανει πριν πάει να γυμναστει? Αν εχει κανει και ειναι κομπλε η ζαλαδα θα ειναι απο αγχος δεν εννοω βεβαια ζαλαδα να πεσεις κατω που και αυτο μπορει να ειναι KAI αγχωτικο.
nicoc89 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 ορέ όταν ρίχνεις τους υδατάνθρακες απότομα λογικό ειναι να έχεις ζαλάδες , δεν ρώτησα ποτέ γιατι συμβαίνει είμαι κ άρρωστος κάτι ψιλά (τάση για εμετό εντός/εκτός προπόνησης χθες και σήμερα αφότου έφαγα κ έκανα προπόνηση)απλά έγραψα για την προπόνηση μου όπως κ άλλοι σαν log δεν ρώτησα γιατι συμβαίνει προσεγγίζω διατροφή χωρίς υδατάνθρακες όπως παλιότερα κ τα έχω ξαναπεράσει αυτά τις πρώτες μέρες μετά στρώνει .
alex_000 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 δε ειπα αν μου βγήκε είπα αν γίνεται να βγει Ξέρω γω, Οποιαδήποτε άσκηση με αλτήρες μπορεί να βγάλει τον ώμο θεωρητικά αν κάποιος πάρει πολύ πολύ βαρύς αλτήρες. Σκέψου να πας να κάνεις flyes με 40 κιλα.
nicoc89 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 σωστό απλά παλιότερα έκανα διάφορες μαλακίες γιατι νοιαζόμουν μόνο για το αποτέλεσμα τώρα όμως που έχω αλλάξει μυαλά σκέφτομαι και τους τραυματισμούς κ προσπαθώ να μαθαίνω σωστά πράγματα κ να τους αποφεύγωυγεία να έχουμε κ όλα έρχονται , τι να το κάνω να ανέβω λίγο ποιο γρήγορα αν μου σκάσει τραυματισμός κ με κρατήσει πίσω μήνες?..just saying..
Antwni Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 θα ξεράσω....είναι πιο δύσκολο πραγματικά να χάνεις κιλά από το να βάζεις. Άντε να χωνέψω τώρα, έχω και spinning Διαφωνώ.
dimitra_m3 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Ναι λάθος το έγραψα εννοούσα πως είναι εύκολο να χάνεις κιλά από το να βάζεις (για σωστά κιλά μιλάμε τώρα, όχι κενές θερμίδες) Λίγες απορίες επί τεχνικής αναφορικά με μια άσκηση.πιέσεις στήθους σε επικλινή στο μηχάνημα smithη λαβή του χεριού είναι κάθετη και σχηματίζει ορθή γωνία με το χέρι; ,δλδ το χέρι (στο κατέβασμα) είναι παράλληλο με το έδαφος ή κατεβαίνει λίγο πιο κάτω; Επίσης, η μέση ακουμπάει πάγκο;
Porg Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Έχει μέρες που τα αυγά από το ψυγείο κάνουν "φτερά", τι στα κομμάτια, που πάνε;;; και μόλις συνειδητοποίησα ότι πέρα από μένα, αυγά τρώει και το καναρίνι..... αιτιολογία, όταν τρώει αυγό κελαηδάει.... Μη το βάζετε πολύ συχνά αυγό τέτοια εποχή, 1-2 φορές τη βδομάδα!Αφού τρως και εσύ βάζε λίγο κρόκο που δεν τρως και λίγο απτο ασπράδι! Δεν ισχύει για το κελάηδημα πάντως!
Mau-Maus Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 δε θελω να ερχομαι σε αντιπαραθεσεις αλλα τι συμβουλες ειναι αυτες να βαζουμε1-2 φορες την βδομαδα αυγο αυτη την εποχη δε μπορω να το καταλαβω αληθεια ! 15 ασπραδια την ημερα μπορουμε να τρωμε ολη την βδομαδα ? μεχρι να τα σιχαθουμε ? και να μην ακουμπαμε σκονες κτλ ? ας το κανουμε αν μπορουμε ! ρτιποτα καλυτερο απ τα ασπραδια ! τρως 7-8 βραδιατικα εισαι φουλ απο την καθαροτερη κ αφομοιωσιμη πρωτεινη κ νιωθεις αδειος κυρολεκτικα ... δημητρα οπως ακριβως κανεις ισιο κανε κ επικλινη , η κληση στον παγκο αλλαζει οχι στα χερια .. 1
Porg Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Για το καναρίνι μιλάω, πρέπει να είναι και αυτό fit! 2
dimitra_m3 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Με το ανεβασμα νιωθω τη μεση να ξεκολλαει κ σφιγγω γλουτους. Στο κατεβασμα κατεβαινω λιγο κατω απτη παραλληλο του χεριου. την εκτελω σωστα?
king2009 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 www.endomondo.com/workouts/282175838 not bad.5χλμ σε 20.29.Καηκαμε σημερα.Τωρα παω για βαρη
silverado Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 για όποιον ξέρει .. υπάρχει περίπτωση να βγει ο ώμος απο τη θέση του με πιέσεις ώμων με αλτήρες ? όχι οτι είχα πολλά , 20+20 αλλα στις τελευταίες προπο νιώθω κάτι περίεργα κρακ κρακ (λες και κουνιέται ο δεξής ώμος ) κ επειδή τραυματισμό σε ώμο δεν έχω πάθει (κ δε θέλω) αναρωτιέμαι τώρα.. γιατι όρθια κωπηλατική με μπάρα στα 50kg για παράδειγμα δεν έχω θέμα. (δεν με πονάει κάτι) Πριν κανεις τις πιεσεις με αλτηρες ειχες κανει οπισθολαιμιες πιεσεις με μπαρα ?
Moderators Spect~ Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Moderators Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 στο ειπα και στο αλλο θρεντ! προσθεσε τα διαλειματα που εκανες και πες μας ξανα ποση ωρα σου πηρε να κανεις τα 5χλμ!! it's very bad!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις