Dakonblackblade Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Είναι φυσικό σκεύασμα ή θα μπλέξουμε με χημείες και μλκίες? Όλα χημεία είναι, παίρνουν το γάλα και απομονώνουν την πρωτεΐνη. Εκατομμύρια κόσμος παίρνει και κανένας γιατρός δεν θα σου πει ότι κάνει κακό. Χημεία είναι και μια πολυβιταμίνη ή μια γαλοπούλα. Δεν μπλέκεις. Είναι μια χρήσιμη γλυκιά βοήθεια για αυτούς που κάνουν γυμναστική και θέλουν μια όμορφη, νόστιμη , εύκολη , υγιεινή λύση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Καντω αλλιως. Βαλε 6 ασπραδια και ενα ολοκληρο. Ριξε ψιλοκομενο κρεμμυδακι μεσα, λιγη ντοματα και εισαι κομπλε... Το κάναμε γεύμα κανονικό Στραπατσάδα κι έτσι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dakonblackblade Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Εγώ θα πέταγα και λίγο μπέικον. Παλέο diet Και έτσι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Το κάναμε γεύμα κανονικό Στραπατσάδα κι έτσι? Ε ναι τουλαχιστον αυτο που τρωμε να μας ευχαριστει. Μην το τρωμε με το ζορι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Ντάξει ρε συ Liverpool τότε, να φάω και κάνα burger τότε μετά τα βάρη, να πάρω πρωτείνη από το μπιφτέκι, υδατάνθρακες από το ψωμί, βιταμίνες από τα μαρούλια, τα κρεμμύδια και τις τομάτες και τπτ αμινοξέα από τη σως 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Το κρεμμυδι δεν πιστευω να σε επιβαρυνει σε κατι. Δεν ειπα να το τιγκαρεις, ολα με μετρο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dakonblackblade Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Σιγά ρε , Light είναι η στραπατσάδα του Liverpool. Ρίξε και λίγο κοτόπουλο μέσα να σε πιάσει. Αχ εσείς που ασχολείστε με τα κιλά σας , τα καλύτερα χάνετε. Υπάρχει καλύτερο να σηκώνεις 10 τόνους την προπόνηση και μετά να πας και να χτυπάς κρέατα , αυγά , τυριά κτλ κτλ.? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Και μία πατάτες με λιωμένο chedarr παρακαλώ Εντάξει, πλάκα κάνω, αλλά όλα με μέτρο. Α, btw, αυτό το σώμα είναι το ιδανικό για εμένα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 καλα θελουμε χρονακια ακομα.... Για μενα μιλαω παντα... Εγω για αρχη θελω να φοραω ανετα τα ρουχα μου ..Και να μην πεταγονται η κοιλια μου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Εσύ που είσαι του 89, ναι. Εγώ θέλω δεκαετίες πλέον κι αν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Ποσο χροων εισαι εσυ? Ε ναι νομιζω τωρα για μενα ειναι καλα που ξαναρχισα την γυμναστικη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LRoi Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Σου ρίχνω 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Α ωραια.. Ε υπομονη θελει και ολα θα γινουν...Απλα εσυ θα χρειαστει μεγαλυτερη προσπαθεια και πολυ πεισμα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dakonblackblade Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Τοτε ψαξτε για προπονηση για σωμα ottermode Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
simply88 Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Όλα χημεία είναι, παίρνουν το γάλα και απομονώνουν την πρωτεΐνη. Εκατομμύρια κόσμος παίρνει και κανένας γιατρός δεν θα σου πει ότι κάνει κακό. Χημεία είναι και μια πολυβιταμίνη ή μια γαλοπούλα. Δεν μπλέκεις. Είναι μια χρήσιμη γλυκιά βοήθεια για αυτούς που κάνουν γυμναστική και θέλουν μια όμορφη, νόστιμη , εύκολη , υγιεινή λύση. Χημεια ειναι η HGH, winstrol, anavar, τεστο, dianabol, deca durabolin Οι επαγγελματιες fitness (οι γνωστοι τουλαχιστον) ειναι σε "κυκλους αναβολικων" (steroid cycles) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις