alex_000 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 καπου εκει!! τωρα πρεπει να χω γυρω στο 12-13% αλλα γενικα εκει παιζω Όχι είσαι 11 η πιο κάτω
Moderators Spect~ Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 δεν νομιζω αλεξ! καποια στιγμη που θα εχω να πεταξω 50€ θα τσιμπησω μια ζυγαρια με λιπομετρηση που εχω βρει! ξερω οτι δεν ειναι ακριβειας το αποτελεσμα αλλα ειναι κατι και αυτο!! το να δινω 10€ για να βλεπω που ειμαι δεν αξιζε πιστευω!
alex_000 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Δώσε 15 και παρε δερματοπτυχόμετρο . Αποτελέσματα αρκετά ακριβή και τζάμπα.
bosei Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2013 ή το πιό οικονομικό...καθρέφτης. Αρκεί να μην ονειροβατείς. 1
Fotis13 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Επιτελους δεν νιωθω ενοχλησεις στο γονατο το προσεξα σαν γκομενα να μην εχουμε προβληματα .Απο Τεταρτη επανερχομαι στα ποδια συντηρητικα για αρχη και οτι κοψουμε ... Εχω μεινει σχεδον 1 μηνα πισω στο gym επεσε και πολυ δουλεια μαζεμενη και γενικα εχω πηξει δεν προλαβαινω για τιποτα 4
Prof_Chaos Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 ναι θα μπείς όμως πιο ξεκούραστος και πιο ορεξάτος και θα ανεβεις γρήγορα. Πρόσεξε μην τραυματιστείς μόνο λόγο ενθουσιασμού (μιας και έχεις να πάς καιρό)
benign Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 ναι θα μπείς όμως πιο ξεκούραστος και πιο ορεξάτος και θα ανεβεις γρήγορα. Πρόσεξε μην τραυματιστείς μόνο λόγο ενθουσιασμού (μιας και έχεις να πάς καιρό) Παντα την παταω ετσι,οσες φορες απουσιασω για 2 εβδομαδες. Καλες γιορτες σε ολους τους fitmaniacs. 4
Prof_Chaos Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 ναι αφου είναι κλασικό.. το έχω μάθει τώρα μετά απο κάποιους τραυματισμούς.. Καλές γιορτές σε όλους και φρόνιμα με το φαγητό και τα γλυκά.. 1
benign Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 ναι αφου είναι κλασικό.. το έχω μάθει τώρα μετά απο κάποιους τραυματισμούς.. Καλές γιορτές σε όλους και φρόνιμα με το φαγητό και τα γλυκά.. Μονο μεχρι 3 κουραμπιεδες + 3 μελομακαρονα την ημερα και κυριως μεταπροπονητικα.
bosei Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Μου ήρθε μία φλασιά και πήγα και ζύγισα την ίσια μπάρα που κάνω. Ξενέρωσα γιατί 10 κιλά είναι τελικά από τα 15 που νόμιζα ότι ήταν.
nicoc89 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 λίγο motivation για αυτούς που ζορίζονται είχε προσπαθήσει να αυτοκτονήσει http://www.dailymail.co.uk/femail/article-2454213/How-33-stone-Mike-Waudby-transformed-super-fit-Mr-Muscles.html 6
dimitra_m3 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 τα πάντα μπορούν να γίνουν αρκεί να υπάρχει θέληση.Καλές εορτές fitnessοπαιδα 3
viper2005 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 λίγο motivation για αυτούς που ζορίζονται είχε προσπαθήσει να αυτοκτονήσει http://www.dailymail.co.uk/femail/article-2454213/How-33-stone-Mike-Waudby-transformed-super-fit-Mr-Muscles.html Trades one addiction for another. In other news Όπου να ναι τελειώνουν τα κιλα-βάρη, again. 1
Mau-Maus Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 λίγο motivation για αυτούς που ζορίζονται είχε προσπαθήσει να αυτοκτονήσει http://www.dailymail.co.uk/femail/article-2454213/How-33-stone-Mike-Waudby-transformed-super-fit-Mr-Muscles.html αυτα να τα βλεπουν οσοι - οσες εχουν γινει απο τα 20 τους σα χαβουζες και πιπιλανε στο μυαλο τους χαζες δικαιολογιες περι θυρεοειδούς κτλ , αντι να αφιερωσουν στον εαυτο τους 15 λεπτα την ημερα ασκησης και να τρωνε σαν ανθρωποι κ οχι σαν ζωα ! καλες γιορτες σε ολους και χρονια πολλα !!!! 6
nicoc89 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2013 Trades one addiction for another. In other news Όπου να ναι τελειώνουν τα κιλα-βάρη, again. είναι εθισμός. όταν δεν γυμναστώ για 1 εβδομάδα ή κ λιγότερο χαλιέμαι άσχημα σχετικά με τις κακές συνήθειες δεν ειναι κ τόσο δύσκολο να απαλλαγούμε αρκεί να το συνειδητοποιήσουμε , αυτό ειναι το δύσκολο κομμάτι => πήρα μια απόφαση απο το πρωί που ξύπνησα κ ας στεναχωρήσω κάποιους όποιος κατάλαβε κατάλαβε , δε θα μπω σε λεπτομέρειες . όπως ήρθαν αυτές συνήθειες επειδή ένα πρωί πριν χρόνια μου τη βάρεσε έτσι μου τη βάρεσε κ σήμερα κ θα φύγουν 4ever . Καιρός να προχωρήσω τη ζωή μου με κάθε χτύπημα δεκτό χωρίς παυσίπονα τις βαρέθηκα κ με κρατάνε και πίσω σε διάφορα πράγματα στη ζωή μου καιρός για γενικό ξεσκαρτάρισμα . όσοι γουστάρουν το Νίκο κ όχι τις πρώην συνήθειες του θα μείνουν οι υπόλοιποι στα τσακίδια . 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις