dimitra_m3 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Εγω κανω plank που ενεργοποιει κ τους ραχιαιους σε ρολο σταθεροποιητη κ γενικα ενδεθκνυται για κορμο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Eγω κανω ραχιαιους με 15κιλο αλλα δεν το συνιστω ειδικα για αρχαριους. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prof_Chaos Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 εγώ κάνω με το 5 κιλό και τώρα θα βάλω 10.. ναι θα συμφωνήσω χωρίς κιλά για αρχή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 κάποιο βίντεο η το όνομα της άσκησης να δω τη σωστή εκτέλεση; για αρχη κατσε ακριβως οπως βλεπεις στηνν φωτο ! δεξι χερι - αριστερο ποδι κ εναλαξ ! καθε 10-15 δευτερα αλλαζε .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Porg Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Ok thanks!Την επόμενη φορά θα κάνω plank και αυτό που δίνει ο mau maus Σήμερα δοκίμασα αυτά τα δύο και έχω μια μικρή ενόχληση είναι η αλήθεια http://www.bodybuilding.com/exercises/detail/view/name/superman http://www.bodybuilding.com/exercises/detail/view/name/one-arm-dumbbell-row 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prof_Chaos Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 mark wahlberg ποιος γουστάρει σωματότυπο; σίγοιυρα έχει πάρει πράγμα αλλά το έχει φτιάξει σωστά.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 mark wahlberg ποιος γουστάρει σωματότυπο; σίγοιυρα έχει πάρει πράγμα αλλά το έχει φτιάξει σωστά.. δες still απο transformers 4 για να δεις τι μπακα εξεχει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 mark wahlberg ποιος γουστάρει σωματότυπο; σίγοιυρα έχει πάρει πράγμα αλλά το έχει φτιάξει σωστά.. υπερβολη ειναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prof_Chaos Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2013 τραπεζοειδής και μπράτσο είναι όλα τα λεφτά.. κοιλιά δεν μου αρέσει ουτε εμένα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Έτσι, στην ταινία με διατροφή, κανα χαπάκι (;; ) και λιγάκι photoshop. Κι έτσι, στην κανονική ζωή. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Έτσι, body1.jpg στην ταινία με διατροφή, κανα χαπάκι (;; ) και λιγάκι photoshop. Προφανώς ο τύπος προετοιμάζεται για μια ταινία όπως οι περισσότεροι στο επάγγελμα του με diet κτλ, αλλά το σώμα που έχει σε αυτή την φώτο δεν χρειάζεται χάπια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Οι πιο πολλοι κανουν αλλα δεδομενου οτι σε πολυ λιγο χρονο απο τα γυρισματα μιας ταινιας εχουν δραματικη αλλαγη του σωματος που δεν ειναι εφικτη ουτε με την καλυτερη διατροφη ουτε με personal trainer σε αυτο το χρονικο διαστημα.Φυσικα δεν το κανουν ολοι ,αλλα εκει ειναι λογικο διοτι τα ποσα ειναι αστρονομικα και η ματαιοδοξια χτυπαει κοφτες. Ο Μαρκ ειναι εξαιρεση με την εννοια οτι ασχολειται απο πολυ παλια με το ΒΒ παντα ηταν πολυ γυμνασμενος αλλα ακομα και αυτος κατι κανει τα τελευταια χρονια . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prof_Chaos Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Παλιά ηταν πιο φυσικός καμία σχέση ..είχε φοβερή γράμμωση και σώμα.. τώρα σίγουρα παίρνει κάτι. ο άλλος απο πάνω είναι απλά λεπτός αγύμναστος. Επεξ/σία 21 Δεκεμβρίου 2013 από Prof_Chaos 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Σημερα σκουοτ 75 κιλα... Πολυ αργα ανεβαινω δεν ξερω γιατι... ορθια κωπηλατικη 47 κιλα Στρατιωτικες 40 κιλα.... Ενω βαραω καλα νιωθω να πεφτω.. Εκανα προπονηση το πρωι κατα της 11.00 αλλα μετα ενιωθα καπως. Ντεμι φαση αν και εδωσα πονο. Εκανα και την ασκηση των δικεφαλλων καθιστος στα μαξιλαρι, αλλα στην τελευταια επαναληψη που ζοριστηκα, ηταν σαν να εφαγα ενα ξυλο στο κεφαλι. Δεν μπορω να ανεβω ομως στα δικεφαλλα. Με θυμαμαι να κανω σχεδον τα ιδια κιλα αντε 5 κιλα παραπανω απο τοτε που ξεκινησα το προγραμμα, αλλα βελτιωνοται καμια σχεση με την αρχη... ... Ψωφισα στο φαγητο κιολας . Τα ποδια μου ετρεμαν μετα απο τα σκουοτ, Υ.Γ:Αυγα εχω να φαω πανω απο εβδομαδα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2013 πεστα ρε Ελιοτ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις