Mau-Maus Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 και παρασκευη κ σαββατο ωμους ? στηθος θελεις να πεις αυριο .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prof_Chaos Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 οχι το ξέρω ..έκανα τρίτη το στήθος και σήμερα πλάτες τρικεφ.. ενώ σήμερα έπρεπε να κάνω ώμους.. οπότε θα κάνω 2 συνεχόμενες αναγκαστικά. το ξέρω οτι δεν είναι το ιδανικό..τα συνδίασα λίγο μέτρια αυτη την εβδομάδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 με την καμμια ! αυριο μονο κανε καλα ωμους , σαββατο ποδια κοιλιακους ραχιους κ αεροβιο .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 η πίτα με τι ήταν;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Αυριο ώμοι 2κέφαλα - 3κεφαλα σουπερ σετ - τραπέζια κοιλιακοί ραχιαίοι και διάδρομος.. Σάββατο ώμοι 3κέφαλα τραπέζια squat και πόδια , ραχιαίοι κοιλιακοί και διάδρομος σε χαλαρούς ρυθμούς.. αυτο κανε , ακου με .. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prof_Chaos Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 λές ε; γιατι το σκεφτόμουν οτι θα τους ζορίσω 2 συνεχόμενες .. έκανα λαλακία.. σήμερα έπρεπε να παίξω μόνο ώμους και αυριο πλάτη και σάββατο πάλι ώμους.. τα έκανα κολοκύθια αυτη την εβδομάδα με τις μέρες. Θα το κάνω όπως λές έχεις δίκιο μπορεί να χτυπήσω κανένα τραυματισμό.. Δήμητρα σκέτη πιτούλα έψησα.. με το μπιφτέκι και το ρύζι .. αρκετό δεν είναι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 εγώ αύριο έχω πλάτη/τραπεζοειδή/δικέφαλα/τρικέφαλα/πήχειςΠροφεσορα, απλά σε ζηλεύω..αλλά με την τροφή που κάνεις δεν πρόκειται να καθαρίσεις για να πεταχτούν τα pack σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 πρωτα ωμους μετα τραπεζια και τελος 2κεφαλα 3κεφαλα μαζι! με αυτη την σειρα ! και κανε γερες και τις 2 μερες δυνατες προπονησεις .. να παει μετρια η μιση βδομαδα οχι ολη εγώ αύριο έχω πλάτη/τραπεζοειδή/δικέφαλα/τρικέφαλα/πήχειςΠροφεσορα, απλά σε ζηλεύω..αλλά με την τροφή που κάνεις δεν πρόκειται να καθαρίσεις για να πεταχτούν τα pack σου πολλα εχεις χωσει σε μια προπονηση , βγαλε τα τραπεζια κ βαλτα στην μερα με τους ωμους 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prof_Chaos Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 εγώ αύριο έχω πλάτη/τραπεζοειδή/δικέφαλα/τρικέφαλα/πήχεις Προφεσορα, απλά σε ζηλεύω..αλλά με την τροφή που κάνεις δεν πρόκειται να καθαρίσεις για να πεταχτούν τα pack σου θέλω να πάρω τα 2 κιλά που έλεγα.. Τα pack με τα 10αρι δίσκο που κρατάω στους κοιλιακούς μια χαρά θα πεταχτούν.. Maus έτσι ακριβώς φίλε θα παίξω.. Σε ευχαριστώ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 έχω βάλει τα shrugs τη μια μέρα και την άλλη τα upright rows.Αφού είσαι σίγουρος, εγώ μαζί σου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prof_Chaos Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 κι όμως να σου πώ κάτι πλέον τρώω παραπάνω και δεν παίρνω τοπικά λίπος.. κάνω και το διάδρομο και στρώνω.. Γενικά όμως μη μου δημιουργείς τύψεις γιατι θα παίξω 1 ώρα διάδρομο αυριο χαχα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Τρως και δεν παίρνεις τοπικό λίπος;;;;Εγώ λίγο παραπάνω υδατάνθρακα να φάω το βράδυ κατευθείαν μπαίνει σε stockμεγάλος ρουφιάνος η κοιλιά.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prof_Chaos Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 οχι οτι δεν παίρνω αλλά πιο δύσκολα.. Πλεόν το ελέγχο και με το διάδρομο αρκετά. Εγώ ιδρώνω αρκετά(περισσότερο απο το μ.ο) οπότε χάνω και πολύ εύκολα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 έχεις πολύ καλό μεταβολισμό τότε. Ο δικός μου είναι ψόφιος στα 1300/1400 περίπου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatokoritso Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Τρως και δεν παίρνεις τοπικό λίπος;;;; Εγώ λίγο παραπάνω υδατάνθρακα να φάω το βράδυ κατευθείαν μπαίνει σε stock μεγάλος ρουφιάνος η κοιλιά.. Ισχυει και σε εμένα δυστυχώς...δραμα... Σημερα εκανα πόδια για πρωτη φορά με το καινούργιο μου λάστιχο(τελικά δεν πηρα βαράκια αλλά ενα αρκετα σκληρο λαστιχο). Επεσε λιγος κόπος να προσαρμόσω τις ασκήσεις αλλα μου φαίνεται έγινε καλή δουλειά . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις