bosei Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 boss αν κάνεις διατροφή όγκου και πεινάς είσαι τραγικός απλά. Δώσε +800 κάνα δυο εβδομάδες να δεις πως θα πάει. Τι να κάνω ρε συ? +800 δεν βαράω ακόμα...θα δω πως πάει με τις 600 και αν πάλι τζίφος τότε το συζητάμε. Πάντως αν πάλι με τις +600 δεν πάρω τίποτα κάτι τρέχει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Τίποτα δεν τρέχει , πείνα και όγκος δεν πάνε μαζί ρε. Τις θερμίδες συντήρησης πως τις υπολόγισες με βάση BMR? Αυτές οι μέθοδοι μπορεί να έχουν και απόκλιση 30-40% άλλοι μεταβολισμοί , άλλη άσκηση κτλ. Θερμίδες συντήρησης θέλει κάνα μήνα μέτρημα για να βγάλεις να είσαι ίδια κιλά ακριβώς. Δεν γίνεται μετά να ανεβάσεις 300 και να μην πάρεις είναι αδύνατο. Εγώ πήρα 1 κιλό χωρίς να αλλάξω τίποτα εκτός από το να τρώω την πέτσα απο τα μπούτια του κοτόπουλου χαχα, αλλα οι θερμίδες συντήρησης ήταν υπολογισμένες στο τέλειο.. 3 μήνες 84.5 με απόκλιση 100 γραμμάρια κάθε εβδομάδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bosei Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Τίποτα δεν τρέχει , πείνα και όγκος δεν πάνε μαζί ρε. Τι να σου πω...φαντάσου πριν 1 ώρα έφαγα το στερεό μεταπροπονητικό και ήδη άρχισαν τα πρώτα παράπονα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prof_Chaos Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 alex 84.5 Κιλά με ύψος; 1.83 αν θυμάμαι καλά; bosei δοκίμασε λίγο φυστικοβούτυρο κόβει την πείνα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bosei Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) <p>alex 84.5 Κιλά με ύψος; 1.83 αν θυμάμαι καλά;</p> <p> </p> <p>bosei δοκίμασε λίγο φυστικοβούτυρο κόβει την πείνα..</p> Δεν μου αρέσει καθόλου το φυσtικόβούτυρο. Μια λύση είναι το μαρούλι αλλά το θέμα είναι ότι δεν θα είμαι πάντα σπίτι και δεν ξέρω αν θα κρατιέται κανα 6ωρο μέσα σε μια τσάντα Επεξ/σία 10 Δεκεμβρίου 2013 από bosei Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 alex 84.5 Κιλά με ύψος; 1.83 αν θυμάμαι καλά; bosei δοκίμασε λίγο φυστικοβούτυρο κόβει την πείνα.. Ναι .. τώρα είμαι 86 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prof_Chaos Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 βραδινό για αθλητές Λοιπον λίγα δημητριακά 2 κουταλιές βρώμης , μια χούφτα φουντούκια , λίγα αμύγδαλα , λίγες σταφίδες , και κομμένα κομματάκια μαύρης σοκολάτας. Μετά βάζουμε το γάλα. Αυτο αν το φάω τώρα θα πέσω σαν πουλάκι για ύπνο χωρίς να με ενοχλεί το στομάχι μου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Εγώ μαγειρεύω τις τυπικές 1100 θερμίδες για βραδινό τώρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
king2009 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 prof και maus τουμπανα ειστε ρε σεις μπραβο.Πιστευω prof πιο τουμπανο σωμα δεν χρειαζετε.Οι γκομενες αυτο γουσταρουν.Τωρα αν εσυ το γουσταρεις εννοειται το φτιαχνεις και οποια γκομενα γουσταρει.75 κιλα αρσεις για σενα τις εχεις για πλακα.Ο maus παιζει να βγαζει και 200 κιλα σε αρσεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prof_Chaos Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 να σαι καλά . Εγώ δεν είμαι ικανοποιημένος ακόμη .. θέλω να ανέβω τραπεζοειδείς και ώμους- χέρια παραπάνω,, αν φτάσω τα 75 κιλά χωρίς να χάσω γράμμωση σε κοιλιά θα είμαι πολύ χαρούμενος. 2 κιλάκια δηλαδή επιπλέον. 75 σε άρσεις κάνω άνετα.. ισως και 90 μια επανάληψη αλλά το φοβάμαι λόγο μέσης. επίσης τα γκομενάκια τα έχω γραμμένα .. για την Κ@βλα μου γυμνάζομαι και να νιώθω εγώ καλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
king2009 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 να σαι καλά . Εγώ δεν είμαι ικανοποιημένος ακόμη .. θέλω να ανέβω τραπεζοειδείς και ώμους- χέρια παραπάνω,, αν φτάσω τα 75 κιλά χωρίς να χάσω γράμμωση σε κοιλιά θα είμαι πολύ χαρούμενος. 2 κιλάκια δηλαδή επιπλέον. 75 σε άρσεις κάνω άνετα.. ισως και 90 μια επανάληψη αλλά το φοβάμαι λόγο μέσης. επίσης τα γκομενάκια τα έχω γραμμένα .. για την Κ@βλα μου γυμνάζομαι και να νιώθω εγώ καλά. Ποσα κιλα εισαι τωρα με τι υψος?Πιστευω τα 120 σε αρσεις τα εχεις.Εγω τα 75 που κανω τα κανω σχετικα ευκολα και πιστευω και τα 100 μια φορα τα εχω.Και εσυ εισαι πολυ πιο τουμπανο απο μενα.Αν το κανεις για την κ..λα σου μπραβο σου αυτο μετραει πανω απ ολα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prof_Chaos Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 1.76 και 73 κιλά .. ετών 32. αν σακατέψω μέση την έκατσα.. το ίδιο ισχύει και για τους ώμους .. γι αυτό είμαι λίγο επιφυλακτικός με τις άρσεις και τα πολλά κιλά. ( αν και μου αρέσει πολύ σαν άσκηση) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
king2009 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 1.76 και 73 κιλά .. ετών 32. αν σακατέψω μέση την έκατσα.. το ίδιο ισχύει και για τους ώμους .. Βρε δεν ειπα να τα κανεις ειπα οτι τα εχεις.1.76 με 76 κιλα μπορεις να πετυχεις και γραμμωση και ογκο.Εγω 1.73 ημουν 67 τωρα 65 γιατι εχω λιωσει τρεξιμο.Πηρα αποτομα κιλα οταν ετρωγα οτι να ναι χωρις γυμναστικη και τωρα προσπαθω να χασω το λιπος απο την κοιλια 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Ποιόν εμένα? Nope, εναν μοντερειτορ που μας ελεγε οτι Νο1 για αδυνατισμα ειναι λιγο αεροβικη και προσπαθουσα να τον πεισω οτι τα κιλα χανονται -κυριως- στην κουζινα, οχι στα γυμναστηρια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prof_Chaos Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 θέλει υπομονή το τοπικό λίπος και πολύ αερόβια μαζί με δίαιτα και πολλά υγρά.. ! εγώ το έχασα σε 3 μήνες απο το κάτω μέρος της κοιλιάς .. θέλει πολύ υπομονή αλλά φεύγει.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις