yannis27gr Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Κάνεις drop set στους δικέφαλους, τελειώνεις και νομίζεις οτι έχουν καει ολοσχερώς, δεν μπορείς να σηκώσεις ούτε κόκο άμμου. και σου 'ρχεται η μικρή και λέει "Μπαμπά, αγκαλίτσα". κι ανακαλύπτεις ότι τελικα οι μυς ειχαν ακομη να δωσουν 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Voziniotis-3 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 http://www.stefansport.gr/photos/ao28.jpg Που μπορω να βρω το εξαρτημα που βιδωνει και κραταει σταθερα τα βαρακια σαν την φωτο παραπανω? Εχω χασει το ενα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bosei Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 http://www.stefansport.gr/photos/ao28.jpg Που μπορω να βρω το εξαρτημα που βιδωνει και κραταει σταθερα τα βαρακια σαν την φωτο παραπανω? Εχω χασει το ενα. Νομίζω σε όλα τα μαγαζιά με αθλτητικά είδη (intersport, xtr κτλπ.) πάρε πρώτα ένα τηλέφωνο όμως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 ακομη οικονομικοτερο ειναι να κανεις σωστα τις ασκησεις να μαθεις να ισορροπείς το χερι σου κ να μη σου χρειαζεται καθολου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prof_Chaos Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 http://www.stefansport.gr/photos/ao28.jpg Που μπορω να βρω το εξαρτημα που βιδωνει και κραταει σταθερα τα βαρακια σαν την φωτο παραπανω? Εχω χασει το ενα. τό είχε ξεχωριστά σε jumbo ... αλλά δεν ξέρω αν το έχει σε όλα . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dakonblackblade Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Υπερβάλεις Maus. Δε γίνεται αυτό που λες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 γιατι ρε συ Dakon? δε βαζω ποτε , δε μου χουν φυγει ποτε τα κιλα ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dakonblackblade Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Στις ασκήσεις ώμων , πλάγια, μπροστά κτλ. ? Στα Hammer Curls? Δε γίνεται να μη φεύγουν εκεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bosei Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Ρε συ maus σφυριά π.χ. πως κάνεις ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 ακομη οικονομικοτερο ειναι να κανεις σωστα τις ασκησεις να μαθεις να ισορροπείς το χερι σου κ να μη σου χρειαζεται καθολου Νταξ δεν γινονται αυτα για το 99% των ανθρωπων . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Εγώ δεν κάνω ποτέ σφυριά, και bicep curl κάνω μια φορά την εβδομάδα μόνο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 ωπα ωπα δε εννοουσα Hammer Curls ουτε σφυρια ρε σεις ! μπορει να μαθει να ισρροπει χωρις να του φευγουν τα κιλα στις 9 απο τις 10 ασκησεις που δε χρειαζεται κουμπωμα εννοουσα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dakonblackblade Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Deadlift 5+ Deadlift: 5x105, 5x120, 6x140 Box Squats: 5x10x60 Sumo Deadlifts: 5x5x80 Leg curls: 3x12x66 Situps: 3x10 Πέθανα, μου φαίνεται θα μείνω με αυτές τις βοηθητικές ή με μπροστινό squat, λίγο να τις δουλέψω. Στη μέρα του Squat, μάλλον θα μείνω με πρέσσα, για να αποφορτίσω την κάτω πλάτη που νομίζω έχει αρχίσει να την ακούει. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 sumo deadlifts? δεν θελω καν να ξερω τι ειναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Σήμερα ένιωσα @fotis, καταναλώνοντας μια στάνη...ακόμα να χωνέψω.άντε να περάσει ο καιρός να επιστρέψω στους σκονισμένους μου αλτήρες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις