bosei Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Αν κάνετε διατάσεις πριν τα βάρη τουλάχιστον φροντίστε να είναι μετά από καλό ζέσταμα πριν από το πρώτο λειτουργικό σετ.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 έφτιαξα αυτό με τη μπανάνα. Η υφή του επιδέχεται βελτίωσης IMG_20131129_205342.png IMG_20131129_205848.png οι μπανάνες ξεπαγώσαν λίιιγο περισσότερο απότι θα ήθελα ah, αυτό το μπεζ του εμετού... 3
yannis27gr Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Μόλις τέλειωσα το πρόγραμμα, δεν είχα αυτό τον πόνο άλεξ, ότι ήταν πέρασε μόνο του. Τι είναι τα σουπερ σετ;
Ntinaras Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 έφτιαξα αυτό με τη μπανάνα. Η υφή του επιδέχεται βελτίωσης IMG_20131129_205342.png IMG_20131129_205848.png οι μπανάνες ξεπαγώσαν λίιιγο περισσότερο απότι θα ήθελα τι σκατα (κυριολεκτικα) εχεις βαλει μεσα?
alex_000 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Μόλις τέλειωσα το πρόγραμμα, δεν είχα αυτό τον πόνο άλεξ, ότι ήταν πέρασε μόνο του. Τι είναι τα σουπερ σετ; Οταν κάνεις ασκήσεις άλλων μυικών ομάδων κολλητά χωρίς διάλειμμα. Πχ, bicep curl με skull crusher κλασσικό super set.
yannis27gr Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Δηλαδή κάνεις 1*5 στρατιωτικές και στο καπάκι 1*5 κωπηλατική; Διάλειμα και ξανά τα ίδια μέχρι να πάει στο 5*5; Ή δεν μπορείς να συνδιασεις οποιες ασκησεις θες αλλα ειναι για συγκεκριμενα ζευγη; Και τι κερδιζεις μ' αυτο; Ογκο;
Fotis13 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Δηλαδή κάνεις 1*5 στρατιωτικές και στο καπάκι 1*5 κωπηλατική; Διάλειμα και ξανά τα ίδια μέχρι να πάει στο 5*5; Ή δεν μπορείς να συνδιασεις οποιες ασκησεις θες αλλα ειναι για συγκεκριμενα ζευγη; Και τι κερδιζεις μ' αυτο; Ογκο; Γιαννη μην μπλεκεις δεν ειναι ασκησεις για σενα αυτες ακομα ,εδω μιλαμε για καμενες περιπτωσεις των 10+ χρονων gym . 1
tehAllantin Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 τι σκατα (κυριολεκτικα) εχεις βαλει μεσα? τς τς τς... Υπερβολές.. Μπανάνα παγωμένη (ξεπάγωσε λιγο παραπάνννν), γκότζι μπέριζ, κρανμπέριζ (η κατι αλλο σε μπεριζ, μπλου; κατι τεσπα, ηταν αποξηραμένο και δεν το'νιωσα), και μπάρα που έφτιαξε το φιλαρακι (βρώμη, αμύγδαλο, καρύδι, γκοτζιμπερι και το αλλο μπερι, μελι). ΓΑΜΗΣΕ λέμε. Αν ηταν πιο παγωμενη η μπανανα θα στεκόταν σε καλύτερη υφή απλά.
Prof_Chaos Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Δηλαδή κάνεις 1*5 στρατιωτικές και στο καπάκι 1*5 κωπηλατική; Διάλειμα και ξανά τα ίδια μέχρι να πάει στο 5*5; Ή δεν μπορείς να συνδιασεις οποιες ασκησεις θες αλλα ειναι για συγκεκριμενα ζευγη; Και τι κερδιζεις μ' αυτο; Ογκο; Κυρίως ναι .. παίζει τρελό pump ..το είχα κάνει μια περίοδο αλλά θα εξοντωθείς δεν στο προτείνω. εγώ δεν το κάνω γενικά ..
Fotis13 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Κυρίως ναι .. παίζει τρελό pump ..το είχα κάνει μια περίοδο αλλά θα εξοντωθείς δεν στο προτείνω. εγώ δεν το κάνω γενικά .. Για ενα pump zoume LOL http://www.youtube.com/watch?v=AcRfdgCox6s 1
yannis27gr Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 OK, δεν είμαι για pump ακόμη, εδώ με τις υπάρχουσες κι είμαι πτώμα. Το κρατάμε για το μέλλον, κυρίως το καλοκαίρι που έχω αφθονο χρονο για ξεκουραση. 1
Prof_Chaos Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 χαχαχαχαχαχα jersey shore..αυτοι εκει μέσα τι ρουφάνε; απο διατροφή δεν τους κόβω να έχουν γίνει έτσι.. OK, δεν είμαι για pump ακόμη, εδώ με τις υπάρχουσες κι είμαι πτώμα. Το κρατάμε για το μέλλον, κυρίως το καλοκαίρι που έχω αφθονο χρονο για ξεκουραση. ειδικά για το καλοκαίρι ΔΕΝ είναι .. κουράζεσαι πιο εύκολα.. 1
alex_000 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2013 Δηλαδή κάνεις 1*5 στρατιωτικές και στο καπάκι 1*5 κωπηλατική; Διάλειμα και ξανά τα ίδια μέχρι να πάει στο 5*5; Ή δεν μπορείς να συνδιασεις οποιες ασκησεις θες αλλα ειναι για συγκεκριμενα ζευγη; Και τι κερδιζεις μ' αυτο; Ογκο; Μην κάνεις super set με 5v5 ούτε για αστείο. Ξέχνα το. Τα super set πάνε καλύτερα με isolation ασκήσεις , η έστω τουλάχιστον μια από τις 2 να είναι isolation. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις