Physics_Rulez Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Εγώ θα χαρακτήριζα την τελευταία χειρότερη από την πρώτη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Εναντια Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Εγω γιατι δεν βλεπω διαφορα αναμεσα στις δυο φωτο.... δε με καταλαβες μαλλον .. αυτο εννοω ! εχουν περασει 8 χρονια κ στο σωμα μου ειναι σαν να μην εβαλα ουτε μια μερα ! απο τα 30 στα 38 ο ιδιος .. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physics_Rulez Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Α, οκ, μέσα έπεσα! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Voziniotis-3 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 http://www.sports-tracker.com/#/workout/giannoutas/4is2om92ccji8alr Και μια χαρα χρονος (για τα στανταρ μου), και με 5 βαθμους ψωλοκρυο, και με 2 συνεχομενες μερες χωρις ιχνος καφειηνης. Κομπλε 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 μια χαρα εισαι!! ολα σιγα σιγα θα καλυτερεψουν!! εγω περιμενω τα κωλοπαπουτσα και δεν ερχονται αλλο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prof_Chaos Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 δε με καταλαβες μαλλον .. αυτο εννοω ! εχουν περασει 8 χρονια κ στο σωμα μου ειναι σαν να μην εβαλα ουτε μια μερα ! απο τα 30 στα 38 ο ιδιος .. μια χαρά είσαι .. ακολουθείς διατροφή ; απο καταχρήσεις τσιγάρο ποτό έστω και αρραιά ; εγώ για να πώ την πικρή μου αλήθεια θα κάνω 5 τσιγάρα την εβδομάδα.. αν και δεν είναι πολλά με τρώει το άγχος τελευταία και δεν την παλεύω πολύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Εγω αυτες τις μερες ειμαι πολυ νταουν.. Με επηρεασε μια η μεση μου που δεν ειναι και τιποτα τωρα.. Τωρα η κυστη... Ειμαι ατομο με πολυ υπομονη, αλλα οταν κατι πρεπει/μπορω να το κανω γρηγορα δεν μπορω να περιμενω αλλους... Θα ξαναβαλω εμπλαστρο το σαββατο και απο τριτη κανονικα... Μονο τρεις μερες... Αν και προβλεπω να εχω τρεκο πιασιμο εκεινες τις μερες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Ξερω. Το χω ψαξει... Γι αυτο απορω που δεν με το κανουν τωρα ωστε να γλιτωσω τα χειροτερα και θελουν να το κανω πιο μετα που μπορει να ναι τα πραγματα χειροτερα.. Θα ρωτησω κι αλλου, αν και δεν εχω πολυτελειες να λειπω απο την δουλεια. Ασχετα που το σκεφτομαι καθε τρεις και λιγο.. Ή καθεαυτου εγχειρηση δεν ειναι κατι, το μετα ειναι το ζορι... Αυτο να ξεκαθαρισω οτι δεν δημιουργηθηκε απο τα κιλα και την γυμναστικη.. Καμια σχεση.. Οφειλεται πιο πολυ στην καθιστικη ζωη που εκανα, στις τριχες και κληρονομικο ειναι... Τωρα ειμαι αρυχος που ετυχε και σε μενα... Συμβαινει 1 στους 2 αντρες... Μηπως να παρεις και καποια αλλη γνωμη απο διαφορετικο γιατρο πριν πεσει μαχαιρι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 edit .. σβηνω τις φωτο μη μας μπαναρουνε κ ξεμεινουν εδω αμανατι ανέβαζε τις φώτο στο imageshack η άλλο ανάλογο site και linkare τες σε ότι forum θες. Μετά μπορείς να σβήσεις τις φώτο από το account σου στο imageshack και θα σβήνονται από παντού που τις έχεις ανεβάσει ανεξάρτητα αν είσαι μπαναρισμένος κτλ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
revolver1990 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Λοιπόν από το καλοκαίρι έχω πάρει 7 κιλά ....πλέον (82 κιλά 180cm) κυρίως διότι σταμάτησα να γυμνάζομαι και άρχισα να τρώω παγωτά.Εδώ και μια βδομάδα έχω ξαναρχίσει τα m100, 4 σετ squats των 20 επαναλήψεων και 5 σετ push ups 15 επαναλήψεων.Αυτά τουλάχιστον για αρχή.Το "πρόγραμμα" γίνεται κάθε μέρα και θεωρώ ότι καλύπτει όλο το σώμα (κυρίως λόγω των m100).Ελπίζω να χάσω αυτά τα 7-8 κιλά μέχρι τον φλεβάρη και να ξαναφανεί κανείς κοιλιακός.Θεωρείτε ότι είναι εφικτός στόχος και αν όχι τι βελτιώσεις επιδέχεται το πρόγραμμα? ps Εννοείται ότι έχω βελτιώσει την διατροφή μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Για να φανουν οι κοιλιακοι δν χρειαζεται να χασεις 7-8κιλα αλλα να μειωσεις το ποσοστο λιπους σου. Μεχρι το καλοκαιρι εχεις 8μηνες, γυμνασου κανε τη διατροφη σου κ θα δεις ορατα αποτελεσματα. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Ας το πω για άλλη μια φορά (νομίζω απαιτείται κάθε 10 σελίδες): Η ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΟΧΟ ΤΗ ΜΕΙΩΣΗ ΚΙΛΩΝ! Η αεροβική γυμνάζει κατά κύριο λόγο την καρδιά και η αναεροβική (βαρη) δυναμώνει τους μυς. ΤΑ ΚΙΛΑ ΧΑΝΟΝΤΑΙ (Ή ΜΠΑΙΝΟΥΝ) ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Ας το πω για άλλη μια φορά (νομίζω απαιτείται κάθε 10 σελίδες): Η ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΟΧΟ ΤΗ ΜΕΙΩΣΗ ΚΙΛΩΝ! Η αεροβική γυμνάζει κατά κύριο λόγο την καρδιά και η αναεροβική (βαρη) δυναμώνει τους μυς. ΤΑ ΚΙΛΑ ΧΑΝΟΝΤΑΙ (Ή ΜΠΑΙΝΟΥΝ) ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ. Kαλα μια ερωτηση εκανε ο ανθρωπος μην συγχυζομαστε σερνονται και εμφραγματα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
therock Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Live καλα ξεμπερδεματα φιλε μου, ελπιζω να μην τραβηχτεις πολυ. Εννοω μεχρι να ξεμπερδεψεις για να μην χανεις τον χρονο σου, αφου σαν επεμβαση ειναι ρουτινας οπως λενε τα παιδια. δημητρα γενικα η τεχνικη κανει τη ζημια!! αλλα απο ενα σημειο και μετα η συνεχωμενη καταπονηση με παααρα πολλα κιλα καπου πιστευω θα σου την κανουν! εχω δει βιντεο να προσπαθει να κανει σκουατ παρα πολλα κιλα και να του ανοιγει η γαμπα στα δυο Ενα αλλο που ειχε βγει και στις ειδησεις αρκετα παλιοτερα, στην αρση βαρων με εναν που ειχε παθει ρηξη πρωκτου το θυμαστε? Δεν κανω πλακα. Τραγικο, με ειχε σημαδεψει λιγο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2013 σημερα ξυπνησα κλασικα στις 8! εφαγα το πρωινο μου πηγα γμναστηριο με ορεξη! γυρισα εφτιξα ενα παγωτο μ πανανα (Με ενα μονο συστατικο τη ΜΠΑΝΑΝΑ) εφαγα λιγο παγωτο και λιγο φυστικοβουτυρο με ψωμι και πηγα και εγινα εθελοντης αιμοδοτης!! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις