Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Εγω γιατι δεν βλεπω διαφορα αναμεσα στις δυο φωτο....

δε με καταλαβες μαλλον .. αυτο εννοω ! εχουν περασει 8 χρονια κ στο σωμα μου ειναι σαν να μην εβαλα ουτε μια μερα !

απο τα 30 στα 38 ο ιδιος ..

• Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

http://www.sports-tracker.com/#/workout/giannoutas/4is2om92ccji8alr

Και μια χαρα χρονος (για τα στανταρ μου), και με 5 βαθμους ψωλοκρυο, και με 2 συνεχομενες μερες χωρις ιχνος καφειηνης. Κομπλε B) :ph34r:

• Like 2

δε με καταλαβες μαλλον .. αυτο εννοω ! εχουν περασει 8 χρονια κ στο σωμα μου ειναι σαν να μην εβαλα ουτε μια μερα !

απο τα 30 στα 38 ο ιδιος ..

μια χαρά είσαι .. ακολουθείς διατροφή ; απο καταχρήσεις τσιγάρο ποτό έστω και αρραιά ; 

εγώ για να πώ την πικρή μου αλήθεια θα κάνω 5 τσιγάρα την εβδομάδα.. αν και δεν είναι πολλά με τρώει το άγχος τελευταία και δεν την παλεύω πολύ.

Εγω αυτες τις μερες ειμαι πολυ νταουν..

Με επηρεασε μια η μεση μου που δεν ειναι και τιποτα τωρα..

Τωρα η κυστη... Ειμαι ατομο με πολυ υπομονη, αλλα οταν κατι πρεπει/μπορω να το κανω γρηγορα δεν μπορω να περιμενω αλλους...

Θα ξαναβαλω εμπλαστρο το σαββατο και απο τριτη κανονικα... Μονο τρεις μερες... Αν και προβλεπω να εχω τρεκο πιασιμο εκεινες τις μερες...

Ξερω.

Το χω ψαξει...

Γι αυτο απορω που δεν με το κανουν τωρα ωστε να γλιτωσω τα χειροτερα και θελουν να το κανω πιο μετα που μπορει να ναι τα πραγματα χειροτερα..

Θα ρωτησω κι αλλου, αν και δεν εχω πολυτελειες να λειπω απο την δουλεια.

Ασχετα που το σκεφτομαι καθε τρεις και λιγο..

Ή καθεαυτου εγχειρηση δεν ειναι κατι, το μετα ειναι το ζορι...

Αυτο να ξεκαθαρισω οτι δεν δημιουργηθηκε απο τα κιλα και την γυμναστικη.. Καμια σχεση..

Οφειλεται πιο πολυ στην καθιστικη ζωη που εκανα, στις τριχες και κληρονομικο ειναι...

Τωρα ειμαι αρυχος που ετυχε και σε μενα...

Συμβαινει 1 στους 2 αντρες...

Μηπως να παρεις και καποια αλλη γνωμη απο διαφορετικο γιατρο  πριν πεσει μαχαιρι?

edit .. σβηνω τις φωτο μη μας μπαναρουνε κ ξεμεινουν εδω αμανατι :-)

ανέβαζε τις φώτο στο imageshack η άλλο ανάλογο site και linkare τες σε ότι forum θες. Μετά μπορείς να σβήσεις τις φώτο από το account σου στο imageshack και θα σβήνονται από παντού που τις έχεις ανεβάσει ανεξάρτητα αν είσαι μπαναρισμένος κτλ

• Like 1

Λοιπόν από το καλοκαίρι έχω πάρει 7 κιλά ....πλέον (82 κιλά 180cm) κυρίως διότι σταμάτησα να γυμνάζομαι και άρχισα να τρώω παγωτά.Εδώ και μια βδομάδα έχω ξαναρχίσει τα m100, 4 σετ squats των 20 επαναλήψεων και 5 σετ push ups 15 επαναλήψεων.Αυτά τουλάχιστον για αρχή.Το "πρόγραμμα" γίνεται κάθε μέρα και θεωρώ ότι καλύπτει όλο το σώμα (κυρίως λόγω των m100).Ελπίζω να χάσω αυτά τα 7-8 κιλά μέχρι τον φλεβάρη και να ξαναφανεί κανείς κοιλιακός.Θεωρείτε ότι είναι εφικτός στόχος και αν όχι τι βελτιώσεις επιδέχεται το πρόγραμμα?

ps

Εννοείται ότι έχω βελτιώσει την διατροφή μου.

Για να φανουν οι κοιλιακοι δν χρειαζεται να χασεις 7-8κιλα αλλα να μειωσεις το ποσοστο λιπους σου.

Μεχρι το καλοκαιρι εχεις 8μηνες, γυμνασου κανε τη διατροφη σου κ θα δεις ορατα αποτελεσματα.

• Like 3

Ας το πω για άλλη μια φορά (νομίζω απαιτείται κάθε 10 σελίδες): Η ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΟΧΟ ΤΗ ΜΕΙΩΣΗ ΚΙΛΩΝ!

Η αεροβική γυμνάζει κατά κύριο λόγο την καρδιά και η αναεροβική (βαρη) δυναμώνει τους μυς.

ΤΑ ΚΙΛΑ ΧΑΝΟΝΤΑΙ (Ή ΜΠΑΙΝΟΥΝ) ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ.

Ας το πω για άλλη μια φορά (νομίζω απαιτείται κάθε 10 σελίδες): Η ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΟΧΟ ΤΗ ΜΕΙΩΣΗ ΚΙΛΩΝ!

Η αεροβική γυμνάζει κατά κύριο λόγο την καρδιά και η αναεροβική (βαρη) δυναμώνει τους μυς.

ΤΑ ΚΙΛΑ ΧΑΝΟΝΤΑΙ (Ή ΜΠΑΙΝΟΥΝ) ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ.

Kαλα μια ερωτηση εκανε ο ανθρωπος μην συγχυζομαστε σερνονται και εμφραγματα :)

• Like 1

Live καλα ξεμπερδεματα φιλε μου, ελπιζω να μην τραβηχτεις πολυ. Εννοω μεχρι να ξεμπερδεψεις για να μην χανεις τον χρονο σου, αφου σαν επεμβαση ειναι ρουτινας οπως λενε τα παιδια.

δημητρα γενικα η τεχνικη κανει τη ζημια!! αλλα απο ενα σημειο και μετα η συνεχωμενη καταπονηση με παααρα πολλα κιλα 

καπου πιστευω θα σου την κανουν! εχω δει βιντεο να προσπαθει να κανει σκουατ παρα πολλα κιλα και να του ανοιγει η γαμπα στα δυο

Ενα αλλο που ειχε βγει και στις ειδησεις αρκετα παλιοτερα, στην αρση βαρων με εναν που ειχε παθει

ρηξη πρωκτου

το θυμαστε? Δεν κανω πλακα. Τραγικο, με ειχε σημαδεψει λιγο.

• Like 2

• Moderators

σημερα ξυπνησα κλασικα στις 8! εφαγα το πρωινο μου πηγα γμναστηριο με ορεξη!

γυρισα εφτιξα ενα παγωτο μ πανανα (Με ενα μονο συστατικο τη ΜΠΑΝΑΝΑ)

εφαγα λιγο παγωτο και λιγο φυστικοβουτυρο με ψωμι και πηγα και εγινα εθελοντης αιμοδοτης!! :)

• Like 3

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...