Liverpool89 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Νοστιμο;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Λιβε οφφ, Ντακον οφφ, βαιπερ οφφ. Ψοφιμια... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Εγω εχω θεματακι.... Κανε τριπλες προπονησεις Γιαννη και για μας.. Περιμενω την εβδομαδα που θα ερθει να τα λιωσω και ας φωναζουν οι δικοι μου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Λιβε οφφ, Ντακον οφφ, βαιπερ οφφ. Ψοφιμια... Eρχεται και η σειρα μου το νιωθω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Έτσι ψοφείστε όλοι, ενώ τα γυναικεία μεγαλεία συνεχίζουν ακάθεκτα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Εγω φοραω εμπλαστρο... Τι καψιμο ειναι αυτο ρε φουστη μου... Σε λιγο θα παω να κανω μπανιο.. Αλλο τσουξιμο απο το τραβηγμα που θα με κανει οταν το βγαλω... Ειναιωαλλο πραγμα... Έτσι ψοφείστε όλοι, ενώ τα γυναικεία μεγαλεία συνεχίζουν ακάθεκτα Πως γινεται εμεις οι αντρες σε ολους τους τομεις να λεμε πεθανα και οι γυναικες να λενε θελω κιαλλο... Στην δυναμη σας εχουμε στις αντοχες οχι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Η υπερπροπόνηση είναι κοινή για όλους/ες...όπως επίσης όλοι/ες χρειάζονται rest daysΟσονούπω πλησιάζουν και οι δικές μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bosei Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Το χω ρίξει στο διάβασμα και τις έρευνες το τελευταίο διήμερο και έχω ψηθεί άσχημα να πάρω λευκίνη. Λογικά θα υπερισχύσει η λογική και δεν θα μπω στα έξοδα όμως... Να φανταστώ δεν έχει δοκιμάσει κανείς εδώ μέσα ε ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Eρχεται και η σειρα μου το νιωθω. εγώ σήμερα έκανα εντελώς πυρηνική προπόνηση. Μάλιστα τα πόδια άρχισαν να στρώνουν και χρειάζονται 48 ώρες recovery οπότε ξανάκανα πρεσσα μετά την Κυριακή. είμαι μακρυά από deloads κτλ αρκεί να μην παίξει τραυματισμός. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Εναντια Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Γεια σας παιδια καλως σας βρηκα ειμαι νεος και καλα εδω 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Γεια σας παιδια καλως σας βρηκα ειμαι νεος και καλα εδω Welcome back xaxaa 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Γεια σου μαουμαου καλώς επέστρεψες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prof_Chaos Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Γεια σας παιδια καλως σας βρηκα ειμαι νεος και καλα εδω γεια σου φίλε δώσε μας βιογραφικό τι ξέρεις να κάνεις απο ασκήσεις ; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Κύριε καθηγητά, απρόσεχτο σας βρίσκω 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Επιτελους ανοιξε ο καιρος , σημερα το προγραμμα εχει στηθος ,δικεφαλα ,κοιλιακους και διαδρομο με αυτη την σειρα εκτος συγκλονιστικου απροοπτου ,εχω σηκωθει με φουλ ορεξη θα γινει χαμος 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις