bosei Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 ναι το διαβασα αυτο! γενικα ειμαι κατα ολως των συμπληρωματων! και το σκεφτομαι πολυ πριν παρω κατι! αλλα νομιζω οτι θα μου χρειαστει! το φλεβαρη θελω να τρεξω ενα αγωνα 17χλμ βουνο και τα γονατα μου ειδικα θα την ακουσουν πολυ! Πάρε και βλέπεις ρε συ...έτσι κι αλλιώς δεν νομίζω να το παρακάνεις με τίποτα υπερ-δοσολογίες. Επίσης αν πάρεις μεμονωμένη γλουκοζαμίνη κοίταξε και για χονδροιτίνη, αν και λογικά αν πάρεις ένα joint support συμπλήρωμα θα έχει σίγουρα μέσα και τα δύο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 αρχικα αν παρω θα παρω φυτικη υδροχλωρικη ! λογο χορτοφαγιας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bosei Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 αρχικα αν παρω θα παρω φυτικη υδροχλωρικη ! λογο χορτοφαγιας Οκ... Α επίσης τα Ω3 δρουν κι αυτά κατά των φλεγμονών στις αρθρώσεις.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Σημερα απο την βαρεμαρα μου και επειδη δεν θα κανω γυμναστικη, πηγα και καθαρισα των χωρο, το πολυοργανο, ολα... Τουλαχιστον να τα περιποιουμε... Με εσπασαν τα νευρα κατι περιστερια, εκαναν φωλια πιο περα και με γεμισαν πουπουλα κλπ.. Ή θα τα διωξω ή θα τα κανω στιφαδο... Δεν με ενοχλουσαν μεχρι τωρα που μπηκαν στον χωρο μου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fylatos Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 <p>αρχικα αν παρω θα παρω φυτικη υδροχλωρικη ! λογο χορτοφαγιας </p> Είσαι απόλυτα χορτοφάγος; Γιατί μιλάμε για απομονωμένες ουσίες. Είναι σαν να λες δε θα βάλω βαλβίδα χοίρου στη καρδιά γιατί είμαι χορτοφάγος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bosei Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Σημερα απο την βαρεμαρα μου και επειδη δεν θα κανω γυμναστικη, πηγα και καθαρισα των χωρο, το πολυοργανο, ολα... Τουλαχιστον να τα περιποιουμε... Με εσπασαν τα νευρα κατι περιστερια, εκαναν φωλια πιο περα και με γεμισαν πουπουλα κλπ.. Ή θα τα διωξω ή θα τα κανω στιφαδο... Δεν με ενοχλουσαν μεχρι τωρα που μπηκαν στον χωρο μου... Εγώ το πλένω κάθε 2-3 μήνες...τα βγάζω όλα έξω και βάζω το λάστιχο μέσα και ο χώρος γίνεται άσπρος... Εντωμεταξύ μου ψιλοχάλασε ο πάγκος και έχω ξενερώσει άσχημα...μην γίνει καμία πλάκα και δεν διορθώνεται και καταλήξω σε κανά γυμναστήριο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 ουτε βιγκαν ειμαι ουτε ωμοφαγος! αλλα αποφευγω οσο μπορω οτιδηποτε ζωικο! αφου μπορω να το παρω και απο φυτικης προελευσης γιατι να μην το κανω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fylatos Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 <p>ουτε βιγκαν ειμαι ουτε ωμοφαγος! αλλα αποφευγω οσο μπορω οτιδηποτε ζωικο! </p> <p>αφου μπορω να το παρω και απο φυτικης προελευσης γιατι να μην το κανω?</p> Διότι δεν ξέρω αν συμφέρει οικονομικά και αν έχει εξίσου καλή βιοδιαθεσιμοτητα. Επίσης, το ότι είναι ζωικής προέλευσης δε λέει κάτι εφόσον δεν καταναλώνεις ιστούς αλλά μόνο ένα σύμπλεγμα ουσιών. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 ναι αλλα απο που προερχεται? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fylatos Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 <p>ναι αλλα απο που προερχεται? </p> Από λειτριβημενους χονδρους μοσχαριου. Αλλά είναι απομονωμένες ουσίες. Δεν τρως μοσχάρι ούτε πχ αντιβιοτικά ή ορμόνες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 ειναι απομονωμενες ουσιες αλλα ειναι ζωικης προελευσης! και αφου μπορω να το παρω και απο φυτικη προευλευση το προτιμω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spyroskonst Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Εγώ το πλένω κάθε 2-3 μήνες...τα βγάζω όλα έξω και βάζω το λάστιχο μέσα και ο χώρος γίνεται άσπρος... Εντωμεταξύ μου ψιλοχάλασε ο πάγκος και έχω ξενερώσει άσχημα...μην γίνει καμία πλάκα και δεν διορθώνεται και καταλήξω σε κανά γυμναστήριο ενταξει δεν εγινε και τιποτα. με 80ευρω παιρνεις ανετα καινουργιο Από λειτριβημενους χονδρους μοσχαριου. Αλλά είναι απομονωμένες ουσίες. Δεν τρως μοσχάρι ούτε πχ αντιβιοτικά ή ορμόνες ναι αλλα στην ουσια χονδρος δεν ειναι το κοκκαλο? δηλαδη δεν τρωω κρεας, αλλα τρωω τα κοκκαλα απο το ζωο αρα ειμαι χορτοφαγος? καπως δεν μου καθεται καλα αυτο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fylatos Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Εγώ το πλένω κάθε 2-3 μήνες...τα βγάζω όλα έξω και βάζω το λάστιχο μέσα και ο χώρος γίνεται άσπρος... Εντωμεταξύ μου ψιλοχάλασε ο πάγκος και έχω ξενερώσει άσχημα...μην γίνει καμία πλάκα και δεν διορθώνεται και καταλήξω σε κανά γυμναστήριο ενταξει δεν εγινε και τιποτα. με 80ευρω παιρνεις ανετα καινουργιο Από λειτριβημενους χονδρους μοσχαριου. Αλλά είναι απομονωμένες ουσίες. Δεν τρως μοσχάρι ούτε πχ αντιβιοτικά ή ορμόνεςναι αλλα στην ουσια χονδρος δεν ειναι το κοκκαλο? δηλαδη δεν τρωω κρεας, αλλα τρωω τα κοκκαλα απο το ζωο αρα ειμαι χορτοφαγος? καπως δεν μου καθεται καλα αυτο...Μα είπε ότι δεν είναι ταγμένος απλά τα αποφεύγει. Και όχι χονδρος και οστό διαφέρουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bosei Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 ενταξει δεν εγινε και τιποτα. με 80ευρω παιρνεις ανετα καινουργιο Δεν είναι ανεξάρτητος πάγκος...έχει και ορθοστάτες πάνω άρα δεν είναι ότι παίρνω έναν ψευτό πάγκο με 80 και καθάρισα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2013 Και παλι πιο φθηνα θα σου βγει νομιζω... Λογικα τα μαξιλαρια θα σου χαλασαν... Μπορει να βρεις ανταλακτηκα απ οσο νομιζω... Εγω το καθαρισα γιατι αλλο να πηγαινεις σε εναν τακτοποιημενο χωρο και αλλο σε ενα αχουρι και βρωμικο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις