Aspidas Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Αναψυκτικά, κοκτέιλς κτλ τα έχω κόψει ήδη. Ψωμί έτρωγα (μια φέτα/ημέρα) αλλά απ'ότι κατάλαβα μάλλον θα το αντικαταστήσω με το "μαύρο" ψωμί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Μαύρο ολικής ή πολύσπορο. Το ίδιο να αντικαταστήσεις και τα ζυμαρικά, υπάρχουν ζυμαρικα integrale, δλδ ολικής αλέσεωςΕπίσης βάλε τα φρούτα στη ζωή σου, προσφέρουν επαρκείς φυτικές ίνες που βοηθούν στη καύση του λίπους...μη το παρακάνεις όμως γιατί είναι πλούσια σε σάκχαρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Porg Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 καλά και το μαύρο δεν είναι ότι καλύτερο, να τρως μόνο άμα σε τραβάει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Ασπιδας, δεν είναι παράλογο να έχασες τόσα κιλά σε λίπος αυτές τις 10 μέρες γιατί όταν ξεκινάς μια δίαιτα στην αρχή χάνεις κιλά πάρα πολύ γρήγορα ενώ όσο πέφτεις τόσο θα δυσκολεύει.Για αρχή κάνε το περπάτημά σου μέχρι να χάσεις 10-15 κιλά ακόμα και μετά ξεκινάς και το γυμναστήριο(αν σε τραβάει). Αλλά νομίζω ότι ακόμα είναι νωρίς για κάτι άλλο από περπάτημα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Porg Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Δεν υπάρχει περίπτωση να έχασε 4,5κιλά λίπους σε 10μέρες, το πιθανότερο είναι κάποιο λάθος στη μέτρηση συν μερικά υγρά και λίγο λίπος 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Αν ήταν να χάναμε τόσο εύκολα το λίπος.... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Για κάποιον που έχει πολλά παραπάνω κιλά δεν μου φαίνεται καθόλου περίεργο. Αν και σε άλλη φάση, το έχω περάσει και εγώ αυτό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Porg Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Δεν είχες χάσει λίπος, ούτε ο φίλος έχασε λίπος 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Εγω αρωστησα.Δυστηχως,μαλλον παει η εβδομαδα.Λογικα θα χασω και οτι νερα εχω κρατησει μιας και δυσκολευομαι να φαω.Too bad. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Λίπος είχα χάσει, που φάνηκε άμεσα από την κοιλιά, και δεν το ξαναπήρα ποτέ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Για να χάσεις τόσο γρήγορα τόσο λίπος πρέπει να κάνεις όλη μέρα αερόβια και να μην τρως τίποτα.. Ο φίλος έχει χάσει λίπος +μυς+υγρά.. Όσο πιο παχύς είσαι στην αρχή τόσο πιο εύκολα χάνεις.. Μετά δυσκολεύουν τα πράγματα.. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Στόχο έχω να φτάσω τουλάχιστον στα 90-95kg. Θέλω προς το παρών να κάψω λίπος, τι να κάνω; Ξεκινά να κανεις βάρη για να αρχίσουν οι μύες να τρώνε το λίπος. Dumbell or barbell. Οτι τραβάει η τσέπη σου δλδς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Ρε συ dakon ποσα χρονια κανεις γυμναστικη και ποσα κιλα εισαι και κανεις 120 squat? 1,5 χρόνο κάνει γυμναστική κι είναι πάνω από 110 κιλά. Εσύ Δήμητρα με 51,5 κιλά, πόσο ύψος είσαι; κάπου στο 1,60; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Μέγα λάθος να τρως στήθος κοτόπουλο αν δεν σου αρέσει , ταλαιπωρείσαι τελείως τζάμπα. Αρχισε να τρώς μπουτι ελάχιστα λιγότερη πρωτείνη , 2% λιπος και 10% θερμίδες παραπάνω. Άσε που το μπούτι είναι τζάμπα Αμελητέα όλα αυτά αλλά γαμάει σε γεύση και υφή, + νιώθεις σαν βασιλιάς στο κάστρο όταν το αρπάζεις δαγκώνεις και γεμίζεις το μούσι λάδια. ΗΑΗΗΗΑΗΑΗ και εχει γινει το μουσι μεγαλο πλεον ,παντως σαν γευση δεν εχουν καμμια σχεση ισχυει αλλα θα το κανω για κανα μηνα να χασω τα 2 κιλα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
king2009 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 1,5 χρόνο κάνει γυμναστική κι είναι πάνω από 110 κιλά. Εσύ Δήμητρα με 51,5 κιλά, πόσο ύψος είσαι; κάπου στο 1,60; Εε οποτε λογικο να βγαζει 120 κιλα squat.Οχι οτι ειναι ευκολο αλλα τοσο καιρο εντατικη γυμναστικη και για τα κιλα του ειναι φυσιολογικα τετοια κιλα.Πιστευω οτι αναλογα τα κιλα του ο καθενας κανει και αναλογα βαρη. Δεν γινετε ενας με 70 κιλα να κανει τα ιδια με εναν που ειναι 110 κιλα τον κολο του να βαραει κατω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις