Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αυτος ο κωλομηνας τι αλλο θα μας κανει...

Παραστικα bosei...

Ναι βρασμενα τα βαζω στο ψυγειο αφου εχουν κρυωσει πρωτα..

Τρωω καθε μερα 8 αυγα.. 6 ασπραδια και 2 ολοκληρα...

Οτι και να γινει αυγα θα φαω...

Αλλα τωρα τελευταια απο αυτον που τα ψωνιζω με ειπε οτι θα ακριβινουν και με ξενερωσε..

Τωρα 270 αυγα τα παιρνω 34 ευρω...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

• Moderators

πολυ αργα για να φας υδατανθρακα κινκ!! φαε μοσχαρακι με σαλατουλα!

παρεπιπτοντως εγω στη σαλατα σημερα ειχα μαρουλι,λαχανο,αγγουρι,ντοματα,καλαμποκι και γιαουρτι και ηταν τελεια!

το κοταζ γαμαει!! την μπανανα μην την φας δεν χρειαζεται! ειναι πολυ αργα και δεν θα κανεις τιποτα αλλο

οποτε τωρα χρειαζεσαι λιγοτερο φαγητο !!

παρεπιπτοντως εγω στη σαλατα σημερα ειχα μαρουλι,λαχανο,αγγουρι,ντοματα,καλαμποκι και γιαουρτι και ηταν τελεια!

το κοταζ γαμαει!! την μπανανα μην την φας δεν χρειαζεται! ειναι πολυ αργα και δεν θα κανεις τιποτα αλλο

Βρε λιγα ειναι και τα μακαρονια.Το cottage δεν μου αρεσει καθολου αλλα το τρωω με το ζορι.Δεν θα φαω μπανανα θα φαω και ενα γιαουρτακι με ξηρους καρπους και πιστευω ειμαι κομπλε

• Moderators

για μενα πιστευω οτι θα φας παρα πολλα και ειναι αργα!! τωρα θες οσο πιο πολυ μπορεις καθαρη πρωτεινη!χωρις υδατανθρακα!και αφου θα φας τοσο αργα κανονικο φαγητο γιατι να φας και το γιαουρτι μετα?

τι ωρα θα κοιμηθεις?

• Moderators

γιατι το μοσχαρακι τι θα του δωσει?

να φαει το γιουρτι για την πρωτεινη αλλα το θεμα ειναι να εχει φροντισει τις θερμιδες και τα μακρο σωστα!! (οχι οτι θα σωθει απο ενα γιαουρτι αλλα λιγο το γιαουρτι λιγο οι ξηροι καρποι :P)

Αυτος ο κωλομηνας τι αλλο θα μας κανει...

Παραστικα bosei...

Ναι βρασμενα τα βαζω στο ψυγειο αφου εχουν κρυωσει πρωτα..

Τρωω καθε μερα 8 αυγα.. 6 ασπραδια και 2 ολοκληρα...

Οτι και να γινει αυγα θα φαω...

Αλλα τωρα τελευταια απο αυτον που τα ψωνιζω με ειπε οτι θα ακριβινουν και με ξενερωσε..

Τωρα 270 αυγα τα παιρνω 34 ευρω...

Ναι αλλα μου κανει εντυπωση, μεχρι την επομενη βδομαδα που θα ξαναβρασεις δεν χαλανε? Παιδια το εχει διασταυρωσει και κανας αλλος αυτος? Το χω σκεφτει και γω να βραζω και να τα χω στο ψυγειο αλλα δεν ξερω κατα ποσο θα ναι το ιδιο. Βεβαια απο την αλλη θα μου πεις γιατι τα πασχαλινα πως τα τρωνε ποσες μερες μετα και εκτως ψυγειου, αλλα και παλι δεν ξερω μηπως χανει την πρωτεινη, τι να πω...

270 αυγα χοντρικα θα σου κρατουν 1 μηνα-5 βδομαδες. Δεν ειναι πολλα τα 35 ευρω για κατι τετοιο?

Ωραια ιδεα για σαλατα, το γιαουρτι το πασαλειβης για να μην ειναι στεγνη η για να χει και λιγη πρωτεινη? Η σαλατες κρατανε στο ψυγειο ή τις τρως ιδια μερα?

Οπως καταλαβαινετε, θελω μεσα σε μια μερα να μαγειρυω τα φαγητα της βδομαδας να μην μου γινει το μαγειρεμενα καθημερινοτητα.

Το γιαουρτι ακομα δεν το εφαγα παιδια.Βλεπω τωρα homeland μετα walking dead στο fox αρα κατα της 12 θα κοιμηθω.Ισως χτυπησω ενα γιαουρτακι κατα τις 11 αναλογα αν πεινασω.Εφαγα και 8 κουταλιες cottage δεν μπορεσα αλλο με το ζορι το τρωω

Τα αυγα οπως ειπα τα τρωω ανα 2*30αρες...

Τα αλλα ωμα τα χω στο ψυγειο...

Τα βρασμενα τα χω και αυτα στο ψυγειο...

Μεχρι και 3 μηνες μπορεις να τα κρατησεις στο ψυγειο...

Εγω αυτο το κανω περιπου 4-5 μηνες..

Ειμαι ο καταλληλος να στο επιβεβαιωσει...

Το γιαουρτι ακομα δεν το εφαγα παιδια.Βλεπω τωρα homeland μετα walking dead στο fox αρα κατα της 12 θα κοιμηθω.Ισως χτυπησω ενα γιαουρτακι κατα τις 11 αναλογα αν πεινασω.Εφαγα και 8 κουταλιες cottage δεν μπορεσα αλλο με το ζορι το τρωω

Το cottage δεν ειναι τπτ. Η χειροετερη σε γευση για μενα καλη τροφη ειναι ο τονος στο νερο. Σκεψου και μενα που οταν θελω να τιγκαρω σε πρωτεινη και εγω ξεπερασει τα 2 ημερησιου μου scoop whey οτι φτιαχνω τοστ (φωλιες η αραβικη) με τονο και cottage. Oh The horror. Μονο που δεν κραταω την μυτη μου οταν το τρωω. Το μονο που με κραταει να το τελιωσω ειναι η σκεψη πως δεν προκειται για τιμωρια αλλα για αναταμοιβη καλης προπονησης, και πως αξιζω να φαω τοσο "χαλια" τροφη!

πραγματικα οτι χειροτερο τρωω... Απλα δεν τρωγεται, δεν μασιεται και μυριζει. Ασπραδια, γαλατα, τυρια, ρυζια, κρεατα, φυστικοβουτηρα, ολα τα σπανε. Τον τονο απλα δεν τον μπορω. Ακομα και τον σολωμα τον δεχομαι, τονο με τπτ ομως ρε ενα πραμα

Ο τονος ειναι ωραιος αλλα με λαδι με νερο εφαγα μια φορα δεν μου αρεσε.Το cottage ειναι τυρι βασικα.Σκετο τυρι δεν τρωω και για αυτο δεν μου αρεσε και το cottage.Μεσα στα φαγητα ειναι οκ αλλα σκετο χαλια.

Κανετε ενα λαθος μαλλον...

Το τονο ειτε σε λαδι ειτε σε νερο το στραγγιζουμε...

Να στεγνωσει...

Μετα τον κανουνε οπως μας αρεσει...

Παρτε λιγο μαρουλι, ριξε τονο μεσα, λιγο λεμονι, γιαουρτι και αγγουρι και απολαυστε σαλατα...,

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...