Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Υπάρχει και ο βραστήρας αυγών

Φακ, και γαμω φαινεται. Το καλοκαιρι που θα ξαναρχισω μονοζυγα κτλ, ισως παρω ενα τετοιο.

Τωρα που παω τρεξιμο και κολυμπι εχω αναγκη απο πρωτεινη η οχι τοσο πολυ? Εχω την αντυπωση οτι δεν κουραζομαι τοσο για να τρωω 6 αυγα μετα την προπονηση σε αντιθεση με οταν κανω βαρη.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

• Moderators

Διαλλειματικη εννοώ ότι τρέχεις πχ 400μετρα φουλ ένταση μετά κάνεις ένα λεπτό περπάτημα να ξεκουραστείς. Μετά αλλά 400 τρέξιμο πάλι περπάτημα κτλ μέχρι να καλύψεις τα χλμ που θες ή το χρόνο προπόνησης που θες

Πάντα χρειάζεσαι πρωτεινη ανεξάρτητα από το αν κάνεις βάρη ή όχι

• Like 1

και εγώ έφαγα sushi χτες. 

λίγο δύσκολο να ζηλέψω το sushi που έφαγες στο ελ. Βενιζέλος όταν πριν 3 μήνες έτρωγα sushi στην ψαραγορά του Tokyo :P

χαχαχ εγραψες.

Σουκου ειχα φουλ προπονηση βαρη-τρεξιμο ,Κυριακη ποδια τα εκανα γρηγορα γιατι  δεν ειχα πολυ χρονο στην διαθεση μου .Το καλο ειναι πως δεν αισθανθηκα ενοχλησεις στο γονατο ,το κακο ειναι πως τα κιλα παρεμειναν χαμηλα .

Απο την αλλη βδομαδα θα φορτωσω.Εχω  παρει 2 κιλα σαβουρα  θα αρχιζω να προσεχω περισσοτερο την διατροφη  για να μην ξεφυγω και τον Μαρτιο που θα αρχισω αυστηρη διατροφη  χρειαστω περισσοτερη δουλεια για να ισιωσω.

• Like 1

• Moderators

Την ώρα που οι τυχεροί πάνε στην δουλειά και οι τεμπέληδες κοιμούνται,

Οι καλοί γίνονται καλύτεροι και οι δυνατοί δυνατότεροι!

www.endomondo.com/workouts/270008549/9062238

Σημερινά ρεκόρ μου που έσπασα

1 ώρα 13.03χλμ

4.04 1χλμ

45.48 10χλμ

1.04.45 14.02 χλμ (3.15 κάτω από το καλύτερο μου που έκανα την Πέμπτη που μας πέρασε)

Πολύ καλή προπόνηση η σημερινή.. Και το απόγευμα στήθος!

• Like 5

Την ώρα που οι τυχεροί πάνε στην δουλειά και οι τεμπέληδες κοιμούνται,

Οι καλοί γίνονται καλύτεροι και οι δυνατοί δυνατότεροι!

www.endomondo.com/workouts/270008549/9062238

Σημερινά ρεκόρ μου που έσπασα

1 ώρα 13.03χλμ

4.04 1χλμ

45.48 10χλμ

1.04.45 14.02 χλμ (3.15 κάτω από το καλύτερο μου που έκανα την Πέμπτη που μας πέρασε)

Πολύ καλή προπόνηση η σημερινή.. Και το απόγευμα στήθος!

Τι γινετε ρε συ ετοιμαζεσε για μαραθωνιο?Πολυ γρηγορος εισαι μπραβο βελτιωθηκες παρα πολυ.

Τωρα ειδα την προπονηση.Πως εκανες 2.05 το χιλιομετρο ρε συ?Σε κυνηγουσε κανα σκυλος? :P

• Moderators

2.05 το χλμ ηταν η μαξ ταχυτητα που επιασα καποια στιγμη δεν ηταν σταθερη :P

σκυλος δεν με κυνηγουσε αλλα ενας χαζοσκυλος καποια στιγμη μπλεχτηκε στα ποδια μου απο πισω και πηγα να πεσω :P

κινκ!! δεν βελτιωθηκα ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ! το ΣΚ εκατσα χωρις να κανω σχεδον τιποτα για να συνελθω γιατι το ειχα αναγκη! 

και για αυτο ειχα τοση διαφορα!(και μπορουσα και λιγο καλυτερα αλλα μου κανε το στομαχι κατι περιεργα στα τελευταια 2-3 χλμ με τους κωλογιγαντες :P 1 μερα να τους χωνεψω/βγαλω :P )

2.05 το χλμ ηταν η μαξ ταχυτητα που επιασα καποια στιγμη δεν ηταν σταθερη :P

σκυλος δεν με κυνηγουσε αλλα ενας χαζοσκυλος καποια στιγμη μπλεχτηκε στα ποδια μου απο πισω και πηγα να πεσω :P

κινκ!! δεν βελτιωθηκα ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ! το ΣΚ εκατσα χωρις να κανω σχεδον τιποτα για να συνελθω γιατι το ειχα αναγκη!

και για αυτο ειχα τοση διαφορα!(και μπορουσα και λιγο καλυτερα αλλα μου κανε το στομαχι κατι περιεργα στα τελευταια 2-3 χλμ με τους κωλογιγαντες :P 1 μερα να τους χωνεψω/βγαλω :P )

Ναι εχεις δικιο σε αυτο αλλα και παλι μιλαμε για βολιδα.Λογικα καμια κατηφορα θα ηταν ετσι και πηγαινες γ...ντας.2 μερες ξεκουραση και εκανες τετοια βελτιωση?Κομπλε εισαι.Εγω το Σαββατο που πηγα ασφαλτο με τα puma με πονεσε ο τενοντας στο αριστερο και εβαλα βολταρεν.Σημερα ειναι καλυτερα.Θα τρεξω με τα nike ειναι πολυ καλυτερα και απορροφανε κραδασμους.Θα σε πω μετα πως πηγε

Εγώ μετά το Σάββατο ακόμα να κάτσω σε καρέκλα με ευκολία...

no pain no gain όμως...

Το θεμα ειναι να μην σακατεφθουμε ομως.Για αυτο θελει σιγα σιγα με λιγα κιλα πρωτα να δυναμωσουν οι μυες και ανεβαινεις μετα.Δεν σηκωνουν ολοι 100 κιλα σε 1 μηνα.

Ψάχνοντας κάτι για να βλέπω τους παλμούς της καρδιάς και να υπολογίζω τις θερμίδες που καίω έπεσα πάνω στα προϊόντα της polar, κοιτάω προς ft7 και ft4!Τα έχει δοκιμάσει κανείς;

Αν και το θέλω περισσότερο για όταν κάνω ποδήλατο, μπορώ να το χρησιμοποιήσω σε προπόνηση με βάρη, κάμψεις κτλ;

Κανείς;

εγώ έχω sigma pc10.11 παλμογράφο με ζώνη στο στήθος και είμαι ευχαριστημένη

Το θεμα ειναι να μην σακατεφθουμε ομως.Για αυτο θελει σιγα σιγα με λιγα κιλα πρωτα να δυναμωσουν οι μυες και ανεβαινεις μετα.Δεν σηκωνουν ολοι 100 κιλα σε 1 μηνα.

το πας στην άλλη πλευρά...δεν μίλησα για 100κιλά και δεν μίλησα για σακάτεμα.
μίλησα για πόνο πιασίματος και όχι για πόνο τραυματισμού.

εγώ έχω sigma pc10.11 παλμογράφο με ζώνη στο στήθος και είμαι ευχαριστημένη

το πας στην άλλη πλευρά...δεν μίλησα για 100κιλά και δεν μίλησα για σακάτεμα.

μίλησα για πόνο πιασίματος και όχι για πόνο τραυματισμού.

Ε ενταξει ρε συ.Το πιασιμο ειναι δεδομενο οταν λιωνεις γυμναστικη.Πριν τρεις μερες εκανα τις ασκησεις που προτεινε ο mausmaus με 7.5 κιλα βαρακια 5 σετ και ακομα ποναει το αριστερο χερι στον τρικεφαλο.Το δεξι δεν με εχει πονεσει ποτε σε τιποτα.Η μεση πιανετε οταν κανω squat/deadlift αλλα ειναι πιασιμλ στη μεση η τραυματισμος?

Ετσι ειναι Δημητρα απλα ο πονος δεν περναει την αλλη μερα μενει για μερες και εγω δεν μπορω να κατσω 2 μερες χωρις γυμναστικη.

Φιλε spect σημερα παρολο που με πονουσε λιγο ο τενοντας στο αριστερο εβαλα τα nike και κοιτα χρονο:

http://www.endomondo.com/workouts/270127128

Αν δεν ειχα τοσες ανηφορες θα ημουν 3 λεπτα κατω σιγουρα.Να φανταστεις δεν ηπια καθολου νερο.Μπορουσα να κανω αλλα 5χλμ σχετικα ανετα.Κρατησα σταθερη αναπνοη οπως ειπες και ημουν χαλαρος σε ολη τη διαδρομη.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...