Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Λοιπόν, τα διάβασα τα πάνω Liver και στενοχωρήθηκα. 

Stall στο OHP θα έχεις σίγουρα , εγώ είμαι 118 κιλά, κάνω 1μιση χρόνο και είμαι 5χ70. Φαντάσου. Μην το λαμβάνεις καν υπόψιν .

Για το squat είσαι ακόμα στο 75? Και έκανες fail μια φορα? Σιγά το πράγμα. Συνέχισέ το. Ας πέσεις και 5 φορές. 

Το Deadlift σου ακόμα δεν το ανέβασες και θα το σταματήσεις και θα πας στο 4χ10? Για να μην το ανεβάσεις ποτέ?

Τον πάγκο τα ίδια?

Μα πως τα παρατάτε με μια φορά αποτυχία? Τόσο εύκολα? Περιμένει κανείς να ανέβει γραμμικά κάθε μέρα για 1 χρόνο? Από τα 0 κιλα squat να πάει 200? Θέλει υπομονή και πείσμα. 

Το πρόγραμμα που προτείνεις πχ. είναι το κλασικό πρόγραμμα που κάνει το 90% του γυμναστηρίου και το 90% μένει ίδιο και απαράλλαχτο. 

Εγώ στις έχω πει τις αλλαγές. ΣΚ θα βάλεις μια προπόνηση και θα σου μείνουν 2 μεσοβδόμαδα, θα φας περισσότερο , θα κοιμηθείς περισσότερο(αυτό είναι και το πιο δύσκολο) και δε θα κουράζεσαι στις ενδιάμεσες μέρες με αερόβιο. Και θα ανέβεις. 

Θα ανεβαίνεις μέχρι να κάνουν stall τα πάντα ή να γίνει απάνθρωπα δύσκολο. 

Επειδή κάνεις 9 εβδομάδες σερί, προτείνω μια εβδομάδα να κάνεις τα μισά κιλά, να ανέβεις μόνο στις άρσεις , και το πιάνεις πάλι κανονικά την επόμενη. Ξεκουράσου και λίγο. Η κούραση μπορεί να σε κάνει διστακτικό.

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Stall στο OHP θα έχεις σίγουρα , εγώ είμαι 118 κιλά, κάνω 1μιση χρόνο και είμαι 5χ70. Φαντάσου. Μην το λαμβάνεις καν υπόψιν .

Για το squat είσαι ακόμα στο 75? Και έκανες fail μια φορα? Σιγά το πράγμα. Συνέχισέ το. Ας πέσεις και 5 φορές. 

Το Deadlift σου ακόμα δεν το ανέβασες και θα το σταματήσεις και θα πας στο 4χ10? Για να μην το ανεβάσεις ποτέ?

Τον πάγκο τα ίδια?

Μα πως τα παρατάτε με μια φορά αποτυχία? Τόσο εύκολα? Περιμένει κανείς να ανέβει γραμμικά κάθε μέρα για 1 χρόνο? Από τα 0 κιλα squat να πάει 200? Θέλει υπομονή και πείσμα. 

Το πρόγραμμα που προτείνεις πχ. είναι το κλασικό πρόγραμμα που κάνει το 90% του γυμναστηρίου και το 90% μένει ίδιο και απαράλλαχτο. 

Εγώ στις έχω πει τις αλλαγές. ΣΚ θα βάλεις μια προπόνηση και θα σου μείνουν 2 μεσοβδόμαδα, θα φας περισσότερο , θα κοιμηθείς περισσότερο(αυτό είναι και το πιο δύσκολο) και δε θα κουράζεσαι στις ενδιάμεσες μέρες με αερόβιο. Και θα ανέβεις. 

Επειδή κάνεις 9 εβδομάδες σερί, προτείνω μια εβδομάδα να κάνεις τα μισά κιλά, να ανέβεις μόνο στις άρσεις , και το πιάνεις πάλι κανονικά την επόμενη. Ξεκουράσου και λίγο. Η κούραση μπορεί να σε κάνει διστακτικό.

Ποιο προγραμμα προτεινεις? Αυτο στην υπογραφη σου? Και εγω ενα αντιστοιχο με αυτο το τελευταιο που προτεινε ο Live δουλευω (αληθεια ολοι τετοια κανουν και δεν υπαρχει μελλον?), με πολλες ασκησεις και ανεβαζω αργα κα ισταθερα. Σαν στοχο εχω τον μεγιστο ογκο μεχρι Φεβρουαριο-Μαρτιο, με οποια βελτιωση δω σε δυναμη στην πορεια.

Τον πάγκο τα ίδια?

Οντως dakon μια φορα ηρθε η αποτυχια στα σκουοτ...

Πιο πολυ με φοβισε ο πονος...

Βασικα πιεσα εγω τον εαυτο μου, ημουν αρρωστος και εδινα χωρις να καταλαβαινω...

Ακομα στην σκεψη ειμαι....

Σκεφτηκα και το αλλο να το κρατησω ως εχει και να παιξω με τις βοηθητικες...

Δηλαδη να μην κανω μονο στο Α προγραμμα ελξεις στην τροχαλια, αλλα και κωπηλατικη με αλτηρες...ή στο προγραμμα Α να κανω ελξεις στην τροχαλια μαζι με καμψεις αυτοσυγκεντρωσης και στο Β καμψεις μπαρας μαζι με κωπηλατικη με αλτηρες..

Δηλαδη να χτυπαω τα χερια 2 φορες...

Να το κρατησω, αλλα σκεφτομαι να το κανω Τριτη-Πεμπτη-Σαββατο(την κυριακη την φοβαμαι οπως ειπα γιατιπαιζει σαββατοβραδο και μερικες φορες την βγαζω μονο στο κρεβατι) με Τεταρτη-Παρασκευη αεροβιο χαλαρο....

Κραταω μεχρι τελη του μηνα να δω πως θα παει... Τριτη αναλογα πως θα μαι θα κανω κανονικα ή θα ναι εβδομαδα full deload....

Να φανταστεις την παρασκευη πηρα τηλ να ρωτησω μεταφορικα για δυο 20 κιλα ... Γιατι το σκουτ θα το εφτανα ταβανι...

@yianni πες μου κιλα αν θες να τα παραγγειλουμε μαζι και συναντιομαστε να στα φερω, μου ειπαν να τα παραγγειλω, πληρωνω σε τραπεζα + 5 ευρω μεταφορικα .

1.5€ το κιλο, εγω 40 κιλα μαζι με τα μεταφορικα ειναι 65€....

Και μόνο το που ήσουν και που έχεις φτάσει , θα έπρεπε να σου δίνει όρεξη για τη συνέχεια. Πίστεψέ με, όσο το προσπαθείς τόσο θα βλέπεις αποτελέσματα. Ήδη έχεις μάθει πάρα πολλά αλλά πρέπει να συνεχίσεις να με εμπιστεύεσαι και να κάνεις αυτό το ένα πράγμα που κάνεις. Είναι μεγάλη παγίδα η αλλαγή προγραμμάτων, από το ένα στο άλλο συνέχεια. Τα χέρια σου θα γίνουν μόνα τους , θα το δεις, όταν βαρύνει το Deadlift. ¨Οταν βαρύνει σοβαρά. Όχι τώρα που το κάνεις αέρα. Ακόμα δεν έχει ζορίσει το πρόγραμμα , μόνο το OHP και το Squat. 

Άκου τις συμβουλές μου, τα έχω διαβάσει, τα έχω κάνει, τα έχω δει πάνω μου και σε άλλους πριν από σένα. Κάτι ξέρουμε και οι παλιότεροι. Σάββατο Δευτέρα Τετάρτη, ξεκουράσου μια βδομάδα με μισά κιλά πλην του Deadlift και συνέχισε κανονικά. Κράτα τις βοηθητικές όπως είναι. 2 φορές τη βδομάδα τα χτυπάς τα χέρια. 

Δικέφαλοι με κωπηλατική και curls

Τρικέφαλοι με πάγκο και OHP. 

Αν έχει γίνει πολύ βαριά για σένα πλέον, γύρνα το στο 3χ5. Στα γράφω στο πρόγραμμα.

Με ρώτησε ένα παλικάρι, ρε συ φίλε τι παίρνεις , εγώ χτυπιέμαι τόσο καιρό και δεν έχω κάνει τίποτα. Τρώω περισσότερο και σηκώνω σοβαρά κιλά, του είπα. Τίποτα άλλο δε χρειάζεται για να ανέβει το σώμα σου.

• Like 1

@the rock: Το 5*5 είναι για αρχάριους, να πάρουν τα πάνω τους, να δυναμώσουν όχι μόνο οι μυς αλλά κυρίως το ΚΝΣ Εγώ έκανα 4 μήνες (Απρίλιο-Ιούλιο) το πρόγραμμα που λέει ο Λίβε, και δεν είδα καμιά διαφορά. Το παράτησα κι έπιασα το 5*5 και το σώμα μου άλλαξε με τη μια. ΔΥΝΑΜΩΣΕ. Και που να βάλω και κανα κιλο πάνω μου δηλαδή...

@Live: Ναι, πάρε μου 2 εικοσάκιλα. Σαββάτο 14/12 απόγευμα και Κυριακή15/12 το πρωί θα είμαι Μουδανιά, όποτε σε βολέψει πετάγεσαι και μου τα δίνεις. Θα κανονίσουμε λεπτομέρειες με πμ. 

Και μια ηλίθια ερώτηση: Όλοι δίσκοι βγαίνουν σε 1 μέγεθος και άρα θα ταιριάζουν στην μπάρα; Γιατί στο γυμναστήριο είχε και δίσκους πιο φαρδύς για την μπάρα του σμιθ. 

Ψάχνοντας κάτι για να βλέπω τους παλμούς της καρδιάς και να υπολογίζω τις θερμίδες που καίω έπεσα πάνω στα προϊόντα της polar, κοιτάω προς ft7 και ft4!Τα έχει δοκιμάσει κανείς;

Αν και το θέλω περισσότερο για όταν κάνω ποδήλατο, μπορώ να το χρησιμοποιήσω σε προπόνηση με βάρη, κάμψεις κτλ;

Θα το συνεχισω ... Με μπριζωνεις αγρια και το ξερεις...

Τριτη-Πεμπτη-Σαββατο 5*5

Δευτερα-Παρασκευη αεροβιο

Και γω ειδα οτι δουλεψε σε μενα...

Σημερα κοτοπουλο μεσημερι με ρυζι και μπροκολο...

Το βραδυ μεσα σε να πιατο, κοτοπουλο, γιουρτι, μπροκολο..

Ολη την μερα, πρωι βρωμη με σταφιδες ξηρους καρπους, ενα σκουπ πρωτεινη, μιση κουταλια του γλυκου ταχινι, γαλα

Δεκατιανο δεν εφαγα γιατι σηκωθηκα αργα...

4 αυγα 2-2

Υπνο: 6:00-13:00 και 15:30-19:30 και 24:00 που θα κοιμηθω μαλλον με 7:00

Εδω και ενα μήνα παλεύω να πέσω κάτω απο τα 26 λεπτά στα 5 χιλιόμετρα τρέξιμο και δεν το έχω καταφέρει. Ξεκίνησα στα 27 λεπτά και από τότε πήγα για τρέξιμο 8 φορές πάνω κάτω. Πριν την πρώτη φορά είχα να πάω για τρέξιμο κάτι μήνες αλλά και πάλι κάτω απο 26 λεπτά δεν έχω πέσει ποτέ. Πως να το πετύχω αυτό? Να ανεβάσω ρυθμούς στα 5 χιλιόμετρα (δυσκολάκι), ή να ανεβάσω τα χιλιόμετρα στα 6 ή 7 πχ με τον ίδιο ρυθμό (νομίζω πιο εύκολο αυτό)?

Γιαννη να κανονισουμε και τα παραγγελνω απο εβδομαδα...

Οσο για την συναντηση κατι θα κανουμε μην σε αγχωνει...

Βγαινουν για κανονικη μπαρα και για ολυμπιακη....

• Moderators

Εδω και ενα μήνα παλεύω να πέσω κάτω απο τα 26 λεπτά στα 5 χιλιόμετρα τρέξιμο και δεν το έχω καταφέρει. Ξεκίνησα στα 27 λεπτά και από τότε πήγα για τρέξιμο 8 φορές πάνω κάτω. Πριν την πρώτη φορά είχα να πάω για τρέξιμο κάτι μήνες αλλά και πάλι κάτω απο 26 λεπτά δεν έχω πέσει ποτέ. Πως να το πετύχω αυτό? Να ανεβάσω ρυθμούς στα 5 χιλιόμετρα (δυσκολάκι), ή να ανεβάσω τα χιλιόμετρα στα 6 ή 7 πχ με τον ίδιο ρυθμό (νομίζω πιο εύκολο αυτό)?

Φτιαξε την αναπνοή και κάνε μερικές διαλλειματικες προπονήσεις.. Αν και είναι νωρίς ακόμη. Εγώ τρέχω από το καλοκαίρι και τώρα έριξα το χρόνο μου στο 14χλμ.. Υπομονή θέλει..

Φτιαξε την αναπνοή και κάνε μερικές διαλλειματικες προπονήσεις.. Αν και είναι νωρίς ακόμη. Εγώ τρέχω από το καλοκαίρι και τώρα έριξα το χρόνο μου στο 14χλμ.. Υπομονή θέλει..

Όταν λες διαλλειματικές προπονήσεις?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...