Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Ερωτηση ?

Προγραμμα 3 ημερο full body που χτυπας καθε μυικη ομαδα 2 φορες την εβδομαδα ?

ή 4ημερο split?

Ό,τι σου αρέσει...όλα έχουν τα καλά τους και τα κακά τους όπως επίσης αλλά πράγματα δουλεύουν στον καθένα. 

Trial & error.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

full body με ενδιαμεσω 2 μερες αεροβιο νομιζω ειναι καλυτερο.

Τωρα αυτο κανω αλλα ειναι δυναμης....

Κάτσε θα σταματήσεις το 5*5 και θα κάνεις κανονικό full body ?

• Moderators

ωραιος κινκ!!! συνεχισε ετσι!!! φτιαξε τη διατροφη σου λιγο και σιγα σιγα θα ανεβουν ολα :)

απλα να εχεις υπομονη!!! και να προσεξεις παρα πολυ την ανασα!! ειναι βασικο στο τρεξιμο!! και γενικα στην ασκηση!

Κάτσε θα σταματήσεις το 5*5 και θα κάνεις κανονικό full body ?

Δεν ξερω....

Το κανω 9 εβδομαδες τωρα περιπου...

Την παρασκευη κλαταρα εντελως λογο του πονου... 

Ετσι πως παω τελη νοεμβριου θα χω στα σκουοτ 100 κιλα.... Αλλα εχει ερθει η αποτυχια στις στρατιωτικες, στις πιεσεις στηθους και στα σκουοτ μια φορα... 

Το σωμα μου απο τι το βλεπω θελει κατι αλλο ...Τα χερια μου κρατανε καλα αλλα για ποσο...

υ.γ Αν επανελθω την δευτερα.... χαχαχαχααχ

Αυτο ειναι παρομοιο....

http://ensomati.gr/item/full-body-4-imerwn.html

Κανω περπατημα με αλτηρες δυο φορες την εβδομαδα...

Οταν εχω αεροβιο ..τριτη και πεμπτη....

Βαρος καμια 17 κιλα ο ενας...

Καλα θα ερθει ο dakon και θα με αρχισει με το σπαθι τωρα.... :devil:

• Moderators

http://www.fitnesspulse.gr/lib_photos/exercise/articles/2013_02_19_forearm/1c.jpg

κανε αυτη την ασκηση!

πρεπει να δυναμωσεις ολο το σωμα σου! αν δεν τους δυναμωσεις μπορει καποια στιγμη να αντεχει πχ

το στηθος σου να βαλεις κιλα και να σε αφησουν τα χερια!!

Αυτο σκεφτομαι και γω τωρα...

Αυτο το προγραμμα που ποσταρα ειναι full body και περιλαμβανει σχεδον ολες τις μυικες ομαδες, μπορεις να το κανεις Α-Β-Α, Β-Α-Β και ειναι για δυναμη και ογκο μαζι...

:shifty: το μόνο δυσάρεστο ήταν στις πιέσεις στήθους στον πήχη, νομίζω τένοντας, που με ενοχλούσε με τον εξής τρόπο

(αισθανόμουν στο ανέβασμα του αλτήρα κάτι μεταξύ "κρακ" και "χορδής που πάλλεται")

δεν αύξησα κιλά, μείωσα απλά σε πιο αργή την κίνηση του ανεβάσματος. Η αίσθηση σταμάτησε. Το θέμα είναι ότι τώρα πχ που πληκτρολογώ νιώθω μια ανεπαίσθητη ενόχληση....να ανησυχώ

αναφορικά με το πρόβλημα που εμφάνισα χθες παίζει να οφείλεται στο ότι δεν γυμνάζω τον πήχυ;

να προσθέσω στο πρόγραμμά μου τις εξής ασκήσεις;;; το reverse wrist curls / wrist curls / wrist rotations? αρκούν;

Καλά ρε, εγκαταλειπεις από τις 9 εβδομάδες; Εφτασες στο intermediate στο strstd;

Εγώ παραμένω, την έχω βρει με το 5·5, χτες με έδειξε ο αξίας τις ασκήσεις που έκανα στραβά, ελπίζω να τις κατάλαβα ο μπουφος, μέσα τη βδομάδα θα στείλω βίντεο στο ντάκον να μου πει.

Αλεξ, ζήλια ρε, χωνεύω σούσι τώρα. 1η μου φορά, στο ελ. Βενιζέλος, ωραίο το άτιμο.

• Like 3

Καλά ρε, εγκαταλειπεις από τις 9 εβδομάδες; Εφτασες στο intermediate στο strstd;

Εγώ παραμένω, την έχω βρει με το 5·5, χτες με έδειξε ο αξίας τις ασκήσεις που έκανα στραβά, ελπίζω να τις κατάλαβα ο μπουφος, μέσα τη βδομάδα θα στείλω βίντεο στο ντάκον να μου πει.

Αλεξ, ζήλια ρε, χωνεύω σούσι τώρα. 1η μου φορά, στο ελ. Βενιζέλος, ωραίο το άτιμο.

και εγώ έφαγα sushi χτες. 

λίγο δύσκολο να ζηλέψω το sushi που έφαγες στο ελ. Βενιζέλος όταν πριν 3 μήνες έτρωγα sushi στην ψαραγορά του Tokyo :P

• Like 2

Οσοι παιζετε 3-dy/4-day split,ξηγιεσται full body, ή δεν ειναι απαραιτητο?

εγω κανω 3 day split Λογω ελλειψης χρονου, αλλα μεσα στις 3 αυτες προπονησεις γυμναζω ολες τις ομαδες. Στην ουσια κανω διπλες. ΠΧ Πλατη-Τρικεφαλα, Ποδια-Στηθος, Δικεφαλα-Ωμοι. Και τα γυμναζω σαν να τα εκανα μονα τους. Δηλαδη 5 ασκησεις σε καθε ομαδα. ΚΑι για να τελειωνω τα κανω superset. Δηλαδη καθε μερα εχω 5 superset. Και καταληγω να κανω 2ωρες την μερα. Επισης επειδη μεχρι στιγμης εχω περιεργη καθημερινοτητα, και οι 3 μερες ειναι διαδοχικες. Δηλαδη απο Πεμπτη με Σαββατο εχω γυμνασει και τις 6 βασικες μυικες ομαδες και εχω καταληξει με 6-7 ωρες γυμναστηριο. Αυτο ειναι φυσιολογικο? Η θα εχω θεμα με τον ρυθμο αποκαταστασης γιατι το σωμα δεν θα ξερει τι να πρωτοχτισει στο recovery?

Κοιτα το σωμα μου το εδωσα να καταλαβει με αυτο το προγραμμα ... Ποτε μου δεν πιστευα οτι θα σηκωνα ολα αυτα τα κιλα στις ασκησεις μονος μου. Πηγαινα μετα απο την 5η εβδομαδα και ελεγα τωρα ερχαται η αποτυχια , αλλα τα καταφερνα... 

Λεω να αλλαξω να δω και που βρισκομαι κιολας. Γιατι με τα καταντα θεμα συνηθειας, αλλωστε δεν θα ταν προγραμμα για παραπανω...

Θελω να πιεσω και στις αλλες ασκησεις το σωμα μου. Αλλωστε αυτες που εκανα τις θεωρω βασικες και τις εχω ενσωματωσει...

Η παρασκευη με ταρακουνησε. Κανω μια αλλαγη, το δοκιμαζω 5 εβδομαδες και βλεπουμε. Αλλωστε το προγραμμα 5*5 δεν πηγε ουτε θα παει χαμενο, μπορει να το ξαναδουλεψω ...

Θα ποσταρω το καινουργιο να ακουσω γνωμε...

Τριτη: Στηθος -Ωμους.

Πιεσεις σε ισο παγκο 4*8

Πιεσεις σε επικλινη με αλτηρες 4*8

Flyes + puul over 4*8

Στρατιωτικες 4*8

Πλαγιες εκτασεις 4*8

Πεμπτη ποδια

Σκουοτ:5*5

Προβολες 3*12

SLDL 3*15

Καμψεις γαμπων

Σαββατο Χερια

Κλειστη λαβη με μπαρα 4*10

Γαλλικες 4*10

Πιεσεις στην τροχαλια 4*10

Καμψεις δικεφαλλων με μπαρα 3*10

Καμψεις σε επικλινη 3*10

Σφυρια 3*10

Κυριακη:Πλατη- Ωμοι

Ελξεις στην τροχαλια με ανοιχτη λαβη 4*10

Ελξεις στην τροχαλια με κλειστη λαβη 3*12

Ορθια κωπηλατικη 4*8

Αρσεις θανατου 4*10

Κωπηλατικη με αλτηρες 3*12

Rererse Flyes 4*10

Shrugs με μπαρα 4*10 

Μια φοβαμαι την Κυριακη αν βγω το σαβββατο πως θα μαι, μπορει να παει και Δευτερα-Τριτη-Πεμπτη-Σαββατο...

Ακουω γνωμες βελτιωσεις..... 

Η να ακολουθησω αυτο το προγραμμα  http://ensomati.gr/item/full-body-4-imerwn.html   ......?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...