dimitra_m3 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Απογοήτευση, χάλια χάλια χάλια ....η διατροφή τελικά είναι το παν, όταν αλλοιώνεται σε αφήνει άδειες τις αποθήκες ενέργειαςέκανα μια ομελέτα να στανιάρω τον πόνο μου...α ρε ΥιΝ που είσαι... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Σημερα αεροβιο.. Πηγε καλα... Οπως καθε φορα εκανα τα ιδια... 5 λεπτα σχοινακι. Το προγραμμα με τον κυλινδρο+ τις ασκησεις του. 3 φορες αεροβιο προγραμμα με τα βαρη. Περπατημα με αλτηρες. @maus μετρας.. Την δοκιμασα στο τελος ετσι απο περιεργεια... Πολυ καλη ασκηση.. Να ρωτησω . Τρωω 8 αυγα 6 ασπραδια και 2 ολοκληρα.. Περιπου 44 γρ πρωτεινη Το πρωι ενα σκουπ πρωτεινη περιπου 23 γρ. + απο τα φαγητα οσο παιρνω.. Συνολο καπου 44+23+απο φαγητα= 63+ φαγητο. Ειναι καλα ή να πινω ακομα ενα σκουπ; Μην παιρνω και παραπανω απο οσο πρεπει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 1,5/2 γρ ανά κιλό σώματος διάβασα κάπου ότι πάει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Ειναι καλα ή να πινω ακομα ενα σκουπ; Μην παιρνω και παραπανω απο οσο πρεπει. Σημασία έχει η συνολική ποσότητα πρωτεΐνης που παίρνεις την ημέρα. Καλό θα είναι να την μοιράσεις στα ημερήσια γεύματα σου αλλα κοίτα να δίνεις έξτρα πρωτεΐνη μετά την προπόνηση και το βράδυ πριν πας για ύπνο. 60 γραμμάρια το πρωί είναι υπεραρκετά πάντως καθώς εφόσον είσαι 75 κιλά πρέπει να σκοπεύεις για 150γ πρωτεΐνη περίπου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Χωρισμενα τα χω.. Το πρωι ενα σκουπ Το μεσιμερη 4 αυγα (2 ολοκληρα 2 ασπραδια) Μετα την προπονηση 4 αυγα μια μπανανα. Μετα οτι φαω + γιαουρτι... Δεν ειπα οτι τα τρωω ολα μονο μιας... Αυριο θα ζυγιστω να δω που βρισκομαι... Κατα της 11:00 θα το κανω... Πριν ημουν 73.5.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MauMaus Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Ποση πρωτεινη χρειαζομαι την ημερα ?επιστημονικα καντε το παρακατω 1) Παρτε το βαρος σας και πολ/στο με το 2.2πχ 95κιλα * 2.2 = 2092) Αφαιρεστε απο το βαρος σας το % ποσοστου λιπουςπχ ενας εχει 15% λιπος, αρα 209 - (209 * 0.150) = 209 - 31.35 = 177.653) Πολ/στε τον παραπανω αριθμο με το 1.14πχ 177.65 * 1.14 = 202.5214) Διαιρέστε το με τον αριθμο των γευματων που πρεπει να κανετεπχ 202.521 / 6 = 33.75γρ πρωτεινης ανα καθε γευμα (συνολικα γευματα 6) με απλα ελληνικα , τα παραπανω απο 40γρ πρωτεινης που περνουμε σε καθε γευμα πανε για τσαι γυρω στα 35 με 40 γρ (στο περιπου κ με βαση τα κιλα του καθενος μας) στο καθε γευμα ειναι μια χαρα για εμας τους κοινους θνητους ! αλλοι που την ψαχνουν αναλυτικα για το ποσο μπορει να αφομοιωση ο οργανισμος τους σε καθε γευμα ξερετε τι κανουν ?ακολουθουν μια διατροφη για ενα χρονικο διαστημα με συγκεκριμενο αριθμο γρ. πρωτεινης ανα καθε γευμα και μετα πανε για εξετασεις ουρων για λευκωματα και ουρια! αν δουνε οτι ειναι οκ τοτε συνεχιζουν , αν οχι πεφτει μειωση .. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 http://9gag.com/gag/aVO7LVP?ref=android Ρωσία :-P 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Χαχα, για μενα ειναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehAllantin Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Γαμάτο! Πρωινό στις 8 μετά απο πολύ καιρό! 4 αυγά μελάτα/3 φετες ψωμι τοστ ασπρο 250γρ γαλα πληρες/5κτσ βρωμη/1-2κτσ μελι 35γρ λιπος 60 υδτ 46πρωτεινη 775 θερμίδες. ΛΑΤΡΕΥΩ το shape up 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 αλαντιν αλλαξε το ασπρο ψωμι με ολικης η πολυσπορο!! και γενικα να αποφευγεις απσρο ψωμι,ασπρο αλευρι,ασπρα ζυμαρικα! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 αλαντιν αλλαξε το ασπρο ψωμι με ολικης η πολυσπορο!! και γενικα να αποφευγεις απσρο ψωμι,ασπρο αλευρι,ασπρα ζυμαρικα! Spect ασε τα ψωμια και κατεληξε σε προορισμο δεν παλευεται αλλο εδω πρεπει να κανουμε recharge !Eγω Γεναρη εγινα καπνος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Καλημερες, ωραιο πρωινο εγω δε θ αντεχα 8 να φαω ουτε τα μισα συνεπως γαλα με με μελι & κουακερ για μενα Ηθελα να ρωτησω γνωριζει κανεις που μπορω να βρω προιοντα της powerbar στην αθηνα; μιλαω για μπαρες & τζελακια - τα οποια θελει φιλος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Βρώμισε κάπνα το χωριό, άντε, καλό χειμώνα. Ζεστ κοιλ/ραχ 2*4*45 σκουοτ 3*4*62,5 στήθος 5*3*62,5 άρσεις 3*10*10 wighted situps Με το ζόρι σηκώθηκα σε σκουοτ και στήθος αλλά σηκώθηκα, γούσταρα. +2,5-5 την ερχόμενη βδομάδα. Στήθος είμαι καλά, πάω λίγο πίσω για να πάρω φόρα. Άρσεις ακολουθούν το στήθος. Άντε καλημέρες! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 φωτη αστο αυτο το θεμα με το ταξιδι! δεν μπορω να καταληξω!! σε ολα κατι δεν καθεται καλα!ειτε τα εισητηρια ειτε η διαμονη ειτε ο καιρος!! Φωτη δεν ξερω αν στο εχω ξαναπει ή το ξερεις ηδη αλλα αυτο το βιβλιο θα σου αρεσει! http://shop.lonelyplanet.com/world/the-travel-book-2/ ειναι λευκομα κατα καποιο τροπο! Δυσελιδο αφιερωμα για 230χωρες με βασικες πληροφοριες για το ποτε να πας,τι να φας,τι να πιεις,τι να δεις κτλ!! Εχω την προηγουμενη εκδοση και περιμενω του χρονου να βγει η καινουρια για να την παρω !! θα σου αρεσει παρα πολυ!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2013 φωτη αστο αυτο το θεμα με το ταξιδι! δεν μπορω να καταληξω!! σε ολα κατι δεν καθεται καλα!ειτε τα εισητηρια ειτε η διαμονη ειτε ο καιρος!! Φωτη δεν ξερω αν στο εχω ξαναπει ή το ξερεις ηδη αλλα αυτο το βιβλιο θα σου αρεσει! http://shop.lonelyplanet.com/world/the-travel-book-2/ ειναι λευκομα κατα καποιο τροπο! Δυσελιδο αφιερωμα για 230χωρες με βασικες πληροφοριες για το ποτε να πας,τι να φας,τι να πιεις,τι να δεις κτλ!! Εχω την προηγουμενη εκδοση και περιμενω του χρονου να βγει η καινουρια για να την παρω !! θα σου αρεσει παρα πολυ!! ναι τον γνωριζω ,ειναι απο τους πιο ενημερωμενους αλλα καλυτερα να μην το δω γιατι θα με πιασει καταθλιψη για τα μερη που δεν εχω παει ακομα ... Σαββατο λεω να το ριξω στην αεροβια σε στιβο δεν εχω καλα παπουτσια ομως δεν εχω παρει ακομα ειδικα για τρεξιμο και συνηθως με πιανουν οι κνημες μετα απο λιγο.Εκτος απο το προφανες υπαρχει κατι αλλο να κανω η' οχι? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις