Moderators Spect~ Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Και το food over knives είναι πολύ καλό ντοκιμαντέρ το έχω δει και αυτό. Θα το δω και το άλλο και ας είναι υπερβολικός :-P 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dakonblackblade Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Αυτό που λέει είναι πως όλα έχουν θέση σε ένα ισορροπημένο πρόγραμμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
therock Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Παιδια απο εξοπλισμο ψαχνω τα εξης: -Καμμια φανελιτσα τυπου trainsinsayian, doyouevenlift, beastmode παιζει Ελλαδα, ή τις παρααγγελνεις ολες αυτες απο ιντερνετ? -Κανα αντιιδρωτικο under armour σε καλη τιμη? Ειδα μερικα στο sport2000 γλυφαδα αλλα ειναι ολιγον πανακριβου. -χρονογραφο με αντιστροφο για να χτυπαει και να ειδοποιει οταν τελειωνει το rest period? Θελω κατι μεχρι 20 ευρω, να το κρεμαω στο λαιμο και να χτυπαει οταν τελειωνει το εναμισαλεπτο. -και μια εφαρμογη iphone που να κανω log της ασκησεις, χωρις να πρεπει να γραφω πολλα. Θα εχω ετοιμασει απο πριν τι ασκηση θα κανω, και με το που τελιωνω το set απλως θα γραφω reps και βαρος. Για ολα αυτα που ζηταω τι προτεινετε? Τα συμπληρώματα πριν το gym (pre-workout) θα σου δώσουν ένα boost κατά την διάρκεια της προπόνησης. Βέβαια πρέπει να τα προσέξεις παραπάνω από άλλα συμπληρώματα και να μην παίρνεις ούτε πολύ υψηλές δόσεις και να μην τα τρέχεις συνέχεια. Να σου προτείνουμε δεν ξέρω κατά πόσο έχει νόημα γιατί είναι από τις κατηγορίες συμπληρωμάτων που δεν τους πιάνουν όλους και ένα μπορεί να σε πιάσει ενώ ένα άλλο όχι. Γι αυτό πρέπει να δοκιμάσεις και να δεις. Το καλύτερο είναι να πας σε κάποιο φυσικό κατάστημα και να πάρεις δείγματα από αυτά που έχουν. Για μετά το gym είσαι καλυμένος με πρωτεΐνη είτε whey είτε κατευθείαν από φαγητό. Εγω επειδη δεν θελω να σκαω πολλα σε συμπληρωματα, σκεφτομαι κανα εσπρεσακι για πριν το γυμναστηριο να τσιτωνουν λιγο τα νευρα, μπας και δωσει λιγο Pump. θα πιανει? Rotten κάνε τα κλασικά που δουλεύουν σε όλους. Κρεατίνη μονουδρική 5γρ τη μέρα Πρωτείνη whey, 2 scoop την ημέρα Ω3 την ημέρα (δεν ξέρω πόσο ) Squat 3+ ( ή αλλιώς, the peacemaker) Squat: 3x87,5, 3x102,5, 6x115 SLDL: 5x10x65 Squat: 5x10x60 Preacher Crunches: 3x66x15+ Leg Curls: 3x66x12+ Αυτα που απυθυνονται? Η κρεατινη απλα μαζευει υγρο και ειναι προσωρινο αποτελεσμα. Δεν καταλαβαινω γιατι να την παιρνει καποιος. Επισης τα Ω3/Ω6 οντως βοηθανε και αυτα καπου, μαλλον παλιο ευαγγελιο θυμιζουν, που τα προτειναν καποτε. Δεν το παιζω ειδικος, ενα χρονο ασχολουμαι αλλα σε ξενα φορουμ βλεπω οτι αρχιζουν και τα αποτασσουν. Ειναι ετσι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Ρε συ Λιβε, κι εσυ δεν εισαι απο Σημαντρα; πλακα θα χει να βγειτε τπτ ξαδερφια με τον king Ο Λιμαν, αν καταλαβα καλα, υπερθεματιζει το 5*5 προγραμμα που σε ωθει να ξεκινας με λιγα κιλα και διαρκως να αυξανεις, εστω και λιγο, τον ογκο των κιλων για να αυξηθει η δυναμη, σωστα; Το 5v5 ειναι πολύ καλό πρόγραμμα για να ανεβαίνεις κιλά αλλα όχι ο μοναδικός τρόπος. O leeman απλά λέει ότι οι επαναλήψεις που κάνεις με το αν ανεβαίνεις κιλά η αν δυναμώνεις είναι άσχετες. Από την δική μου εμπειρία έχω δει ακριβώς το ίδιο. Ανεβαίνεις σε κιλά και δυναμώνεις εφόσον ωθείς τον εαυτό σου στα όρια, είτε κάνεις 3ρες, είτε 5αρες είτε 10ρες. Εγώ όταν έκανα λίγες επαναλήψεις ούτε κατά διάνοια δεν ανέβαζα κιλά με τον ρυθμό που ανεβάζω τώρα που κάνω 8ρες + drop set πχ, κάτι που είναι λογικό. Αν κάνω σκέτες 6 - 8 επαναλήψεις νιώθω σαν να μην έκανα τίποτα πλέον. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bosei Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2013 Παιδια απο εξοπλισμο ψαχνω τα εξης: -Καμμια φανελιτσα τυπου trainsinsayian, doyouevenlift, beastmode παιζει Ελλαδα, ή τις παρααγγελνεις ολες αυτες απο ιντερνετ? -Κανα αντιιδρωτικο under armour σε καλη τιμη? Ειδα μερικα στο sport2000 γλυφαδα αλλα ειναι ολιγον πανακριβου. -χρονογραφο με αντιστροφο για να χτυπαει και να ειδοποιει οταν τελειωνει το rest period? Θελω κατι μεχρι 20 ευρω, να το κρεμαω στο λαιμο και να χτυπαει οταν τελειωνει το εναμισαλεπτο. -και μια εφαρμογη iphone που να κανω log της ασκησεις, χωρις να πρεπει να γραφω πολλα. Θα εχω ετοιμασει απο πριν τι ασκηση θα κανω, και με το που τελιωνω το set απλως θα γραφω reps και βαρος. Για ολα αυτα που ζηταω τι προτεινετε? Εγω επειδη δεν θελω να σκαω πολλα σε συμπληρωματα, σκεφτομαι κανα εσπρεσακι για πριν το γυμναστηριο να τσιτωνουν λιγο τα νευρα, μπας και δωσει λιγο Pump. θα πιανει? Αυτα που απυθυνονται? Η κρεατινη απλα μαζευει υγρο και ειναι προσωρινο αποτελεσμα. Δεν καταλαβαινω γιατι να την παιρνει καποιος. Επισης τα Ω3/Ω6 οντως βοηθανε και αυτα καπου, μαλλον παλιο ευαγγελιο θυμιζουν, που τα προτειναν καποτε. Δεν το παιζω ειδικος, ενα χρονο ασχολουμαι αλλα σε ξενα φορουμ βλεπω οτι αρχιζουν και τα αποτασσουν. Ειναι ετσι? Για τον εξοπλισμό δεν ξέρω να σε βοηθήσω... Το εσπρεσσάκι (γενικά η καφείνη) θα σε ξυπνήσει και θα σε τσιτώσει όσο να ΄ναι...πρηξίματα μην περιμένεις από την καφείνη. Η κρεατίνη δίνει δύναμη...τον μηχανισμό δράσης της είναι εύκολο να των βρεις... Τα ω3 πέρα από το ότι είναι καλής ποιότητας λιπαρά που πρέπει να έχουμε στην διατροφή έχουν και χίλλια δυό οφέλη. Μία καλή πηγή για να ψάξεις γι αυτά που σου λέω είναι το examine.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Παιδια εχω ακομα μια απορια (πιστευω οτι σε λιγο θα φτιαξετε κανα ποστ με ολες τις επικες αποριες μου οπως το καλοκαιρι που χα φοβηθει με το πιασιμο ) .. Το λοιπον.. που και που μ αρεσει να πινω κανα ρεντ μπουλ ή monster , το που κ που το τονιζω , δε το χω συστημα, τωρα ας πουμε εχω να πιω κανα 2μηνο. Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι αν μπορουν να συσχετιστουν με τη γυμναστικη? Σιγουρα με "μπριζωνει" κ ανεβαζει λιγο παλμους καμια φορα (ειχα ρωτησει καρδιολογο στο παρελθον αν ειναι ασφαλες να πινω μου χε πει για 1-2 τη βδομαδα αν θυμαμαι καλα) , το να πας λοιπον για γυμναστικη ετσι, ειναι οκ? Οι ελαφρως ανεβασμενοι παλμοι μηπως δε πρεπει να συνδυαστουν με ασκηση?(απ την οποια βεβαια θ ανεβουν περισσοτερο) Απ την ωρα που το πινω θα πρεπει να περναει ενα χ διαστημα μεχρι να παω γυμναστηριο, τοσο ωστε και να μην εχει περασει η δραση του αλλα και να ναι ασφαλες, ή δε παιζει τετοιο θεμα? Επισης να πω οτι πηρα κουακερ σκετο και κουακερ με σοκολατα για το πρωινο μου.. το σκετο δε παλευεται, εχουμε καμια καλη προταση για συνδυασμο πρπς βελτιωση γευσης; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Star_Light Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 βαλε σταφιδα και μηλο και βράσε το. Το κουάκερ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MauMaus Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 κοψε ακομη και αυτα τα λιγα ρεντ μπουλ που πινεις σου ανεβαζουν τους παλμους η καφεΐνη και η ταυρινη και δε κανει ! ουτε για αστειο μη τα συνδιασεις με την γυμναστικη ! τα κουακερ τα σκετα μπορεις να τα συνδιασεις με λιγα κουακερ με σοκολατα (κανε μιξ) δημητριακα ολικης, με λιγο μελι , με ψυχα απο καρυδια , με βρωμη , γενικοτερα παρε διαφορα και ανακατεψε τα μεταξυ τους .. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Δύο πολύ καλά βιντεο για το thema του calorie counting. Εγώ γουστάρω να μετράω αλλά όσο προχωράω πάω σε iifym / και πιο χαλαρές νοοτροπίες. Εχει πολύ περισσοτερη σημασία να μετράς τα αποτελέσματα σου κάθε εβδομάδα, να τα ερμηνεύεις και να αντιδράς απο το να είσαι με μια ζυγαριά στο χέρι συνέχεια. Portion Size method. Τα αποτελέσματα του calorie counting χωρία την hardcoριλα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MauMaus Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 το δεξι του χερι παιζει να ειναι 2-3 ποντους μεγαλυτερο απο το αριστερο ευκολα .. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 το δεξι του χερι παιζει να ειναι 2-3 ποντους μεγαλυτερο απο το αριστερο ευκολα .. Απο την μαλακια ειναι :-D 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Ρε συ Λιβε, κι εσυ δεν εισαι απο Σημαντρα; πλακα θα χει να βγειτε τπτ ξαδερφια με τον king Ο Λιμαν, αν καταλαβα καλα, υπερθεματιζει το 5*5 προγραμμα που σε ωθει να ξεκινας με λιγα κιλα και διαρκως να αυξανεις, εστω και λιγο, τον ογκο των κιλων για να αυξηθει η δυναμη, σωστα; Ναι απο κει ειμαι... Αλλα δεν εχω καταλαβει ποιος ειναι.. Ρε το χωριο... Βαραει καλα βλεπω... Σημερα βγηκα για ρετσινα... Ηπια σκετη λιγο.. Εφαγα στηθος κοτοπουλο και 3-4 μπιφτεκια χειροποιητα... Ηθελαν να πανε και για ποτο εκει τους ειπα δεν μπορω, λογω δουλειας και οτι αυριο εχω προπονηση(αυτο το πα απο μεσα μου) και στραυωσε ενας και δεν με μικησε οταν εφυγα.. Δεν γαμη... Στην δουλεια δεν θελω να μαι ρακος. Ενας λογος που δεν ηπια... Παραγγειλαν 4 γαβαθες τηγανιτες πατατες.. Δεν ακουμπησα ουτε μια, στο τελος γλυκο, σιμιγδαλενιο χαλβα. Αλλα και παλι δεν τον αγγιξα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Παιδια εχω ακομα μια απορια (πιστευω οτι σε λιγο θα φτιαξετε κανα ποστ με ολες τις επικες αποριες μου οπως το καλοκαιρι που χα φοβηθει με το πιασιμο ) .. Το λοιπον.. που και που μ αρεσει να πινω κανα ρεντ μπουλ ή monster , το που κ που το τονιζω , δε το χω συστημα, τωρα ας πουμε εχω να πιω κανα 2μηνο. Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι αν μπορουν να συσχετιστουν με τη γυμναστικη? Σιγουρα με "μπριζωνει" κ ανεβαζει λιγο παλμους καμια φορα (ειχα ρωτησει καρδιολογο στο παρελθον αν ειναι ασφαλες να πινω μου χε πει για 1-2 τη βδομαδα αν θυμαμαι καλα) , το να πας λοιπον για γυμναστικη ετσι, ειναι οκ? Οι ελαφρως ανεβασμενοι παλμοι μηπως δε πρεπει να συνδυαστουν με ασκηση?(απ την οποια βεβαια θ ανεβουν περισσοτερο) Απ την ωρα που το πινω θα πρεπει να περναει ενα χ διαστημα μεχρι να παω γυμναστηριο, τοσο ωστε και να μην εχει περασει η δραση του αλλα και να ναι ασφαλες, ή δε παιζει τετοιο θεμα? Επισης να πω οτι πηρα κουακερ σκετο και κουακερ με σοκολατα για το πρωινο μου.. το σκετο δε παλευεται, εχουμε καμια καλη προταση για συνδυασμο πρπς βελτιωση γευσης; Eγω παλι εχω το αντιθετο προβλημα δεν με πιανει τιποτα απο ολα αυτα και θελω να με "πιασουν". κοψε ακομη και αυτα τα λιγα ρεντ μπουλ που πινεις σου ανεβαζουν τους παλμους η καφεΐνη και η ταυρινη και δε κανει ! ουτε για αστειο μη τα συνδιασεις με την γυμναστικη ! τα κουακερ τα σκετα μπορεις να τα συνδιασεις με λιγα κουακερ με σοκολατα (κανε μιξ) δημητριακα ολικης, με λιγο μελι , με ψυχα απο καρυδια , με βρωμη , γενικοτερα παρε διαφορα και ανακατεψε τα μεταξυ τους .. Στους λιποδιαλυτες που επαιρνα το καλοκαιρι ειχαν μεγαλη δοση καφεινης μαζι με αλλα, γιατι δεν κανει να συνδυαζονται με την γυμναστικη αφου τα παιρνεις και pre-workout. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 κοψε ακομη και αυτα τα λιγα ρεντ μπουλ που πινεις σου ανεβαζουν τους παλμους η καφεΐνη και η ταυρινη και δε κανει ! ουτε για αστειο μη τα συνδιασεις με την γυμναστικη ! Η αλήθεια είναι οτι και εγώ πίνω ενα monster για την καφείνη πριν την γυμναστική. Γιατί δεν κάνει. Εδώ υπάρχουν πυρηνικά pre workout με τριπλή ποσότητα καφεΐνης μέσα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bosei Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2013 Eγω παλι εχω το αντιθετο προβλημα δεν με πιανει τιποτα απο ολα αυτα και θελω να με "πιασουν". Στους λιποδιαλυτες που επαιρνα το καλοκαιρι ειχαν μεγαλη δοση καφεινης μαζι με αλλα, γιατι δεν κανει να συνδυαζονται με την γυμναστικη αφου τα παιρνεις και pre-workout. Τόσο μεγάλος που είσαι συ θέλεις διπλό-τριπλες δόσεις... Χαπάκια καφείνης να φανταστώ έχεις δοκιμάσει ε ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις