alex_000 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Θυμάσαι σε ποιά δάχτυλα πάει το μούδιασμα ή έστω αν είναι από την μπροστινή (quads) ή πίσω μεριά (hams) του ποδιού ? Επίσης είναι και στα δύο πόδια ? Τα δάχτυλα που μουδιάζουν είναι τα 3 τελευταία μικρά δάχτυλα του ποδιού. Μουδιάζουν και στα 2 πόδια. Πιο σωστή έκφραση είναι μυρμήγκιασμα όχι μούδιασμα. Στην πρέσα συγκετνρώνεστε σε πιο μέρος του ποδιού πιέζει? Δηλαδή προσέχετε να πιέζει μύτη η φτέρνα ή όλο το πόδι η απλά πάτε και βαράτε χωρίς να απασχολούν αυτές οι λεπτομέρειες? Τι παπούτσια προτείνετε για βάρη γυμναστική γενικά? (νταξει ξερω λιγο ακυρη ερώτηση). Εχω κάποια με σχετικά σκληρή σόλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bosei Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Τα δάχτυλα που μουδιάζουν είναι τα 3 τελευταία μικρά δάχτυλα του ποδιού. Μουδιάζουν και στα 2 πόδια. Πιο σωστή έκφραση είναι μυρμήγκιασμα όχι μούδιασμα. Όταν σε πιάνει, ανάμεσα στα σετ κάνε μία διάταση στις γάμπες για 10-15 δεύτερα και βλέπεις πως πάει. Αν συνεχίζεται ανέβα και πιό πάνω και κάνε διατάσεις σε hamstrings. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Βρε @Fotis μην στέκεσαι στις λέξεις. Με την διαλειμματικής έντασης άσκησης νιώθω καλύτερη κυκλοφορία του οξυγόνου, αναπνέω καλύτερα και στο τέλος υπάρχει το αίσθημα της ευεξίας. Αναπνέει και ο εγκέφαλος, μεταφορικά το έγραψα Στα βάρη δλδ να ζοριζόμαστε και στο τρέξιμο όχι δλδ; Σε πληροφορώ στον τελευταίο ημιμαράθωνιο της συμπρωτεύουσας την ίδια λογική είχε και ο τύπους που απεβίωσε. Ένοιωσε ζόρια, άλλοι είπαν λαχάνιασε, άλλοι μίλησαν για μια γενική δυσφορία. Το αποτέλεσμα ήταν το ισχαιμικό επεισόδιο που υπέστει και απλά κατέληξε. Ο καθένας πράττει όπως επιθυμεί. Απλά τόνισα πως δεν πρέπει να αγνοούμε τις τυχόν δυσφορίες που αισθανόμαστε και να λέμε έλα μωρέ δεν βαριέσαι. Α τωρα καταλαβα. Μου κάκιωσες επειδη σου προσβαλλα τα βάρη. Κοιταξε να δεις η αληθεια ειναι οτι πιο πολυ κινδυνευεις εσύ να πάθεις κηλη που δεν εχεις καποια εξέταση που πιστοποιει οτι τα τοιχωματα της κοιλιας σου αντέχουν το βάρος που σηκώνεις παρα ενας ανθρωπος ο οποιος έχει κανει καρδιολογικες εξετασεις και δεν εχει κανενα προβλημα. Στο εξηγησα ηδη απο χθες 4-5 φορες και μπηκαν και αλλοι και μου εδωσαν δίκιο. Κακο πράγμα να επιμένεις οταν έχεις αδικο. Στην διατροφη εγω δεν επεμεινα ποτε γιατι δεν ξέρω. Αυτα που μου ειπες χθες ηταν λάθος. Μου ειπες οτι οποιος νιωσει πονο στην κοιλια σημαινει οτι έπαθε καρδιακη προσβολη ετσι δεν έγραψες? σου εξηγησα οτι τα εχω ψαξει και μαλιστα πολυ καλυτερα απο εσένα. Για μενα το ζορι στα κιλά ειναι λάθος. Κινδυνευεις ανα πάσα στιγμη για κήλη η οποια θα σε αφησει εξω ενα εξάμηνο. Δεν μενεις σε αυτο παρα επιμενεις στο αλλο. Το παραδειγμα που μου φερνεις δεν εχει νοημα διοτι αυτος που απεβιωσε δεν ξερουμε τι εξετασεις ειχε κάνει. Τι μου μπλεκεις στην συζητηση ατομα που ουτε ξέρω ουτε ξέρεις τι εξετασεις ειχαν και τι προβληματα υγειας? Στο κολυμβητηριο που πηγαινα ο γυμναστης ειχε ηδη δυο κήλες μια βουβωνοκηλη και μια στον αφαλό. Αν νομιζεις οτι σε παιρνει να κτυπιέσαι και να τρέμεις με τα βαρη οπως μας έγραψες οκ συνεχισε το. Αλλα ρωτα και καποιον που ξέρει. Και ελεος πας να βγαλεις εμενα ανευθυνο απο την στιγμη που προτεινεις να τρεμει ο αλλος και να σηκωνει βαρη εγω εχω εξετασεις που πιστοποιουν οτι μπορω να τρεξω και 5 λεπτα παραπανω εσυ εχεις εξετασεις που πιστοποιουν οτι με τα παραπανω κιλα που θα σηκωσεις δεν κινδυνευεις? Που ξερεις σε τι κατασταση βρισκονται εσωτερικα τα τοιχωματα της κοιλιας σου? Και μου περηφανευεσαι κιολας "Αμα δεν τρεμεις οταν σηκωνεις στα κιλα δεν εχει κανενα νοημα" με ειδες δεν το σχολιασα αυτο που λες ενω ειναι επικινδυνο για καποιον νεο να το δει να παει να το κανει να σακατευτει μετα να δουμε η μαγκια και το κοκορεμα ποιο θα ειναι ελεος. κοιτα τωρα τι εχεις παθει εσυ , εισαι ιατρολαγνος -αρρωστοφοβικος με το παραμικρο τρεχεις στους γιατρους Και νομιζεις ετσι πως θα σωθεις, να ξερεις πως θα πας απο πιανο στο κεφαλι . Το εχει και η θεια μου η ΕΛενη δεν ειναι τιποτα ψυχολογικο ειναι το θεμα απλα τα κανεις τσουρεκια στους γυρω σου . Ιn other news osoi αθλουνται πρεπει κανουν βασικες εξετασεις Μια φορα τον χρονο και μεχρι εκει τα υπολοιπα οσοι κανουν πρωταθλητισμο πιυ δεν κανει κανεις απο εδω μεσα.Sent from my ipad4 using Insomnia 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dakonblackblade Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Για βάρη? Allstars από τα εύκολα και Adidas samba, καλυτερα αλλά ακριβότερα σχετικά. Τα πρώτα φοριούνται και άνετα με τζινάκι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 <p>Για βάρη? Allstars από τα εύκολα και Adidas samba, καλυτερα αλλά ακριβότερα σχετικά. Τα πρώτα φοριούνται και άνετα με τζινάκι.</p>εγω κανω με air max:p Sent from my ipad4 using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dakonblackblade Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Εσύ ζεις επικίνδυνα. Δηλαδή τις άρσεις με τα air max τις κάνεις? Βγάλε βίντεο ρε, σαν τη μαούνα θα πηγαίνεις. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 <p>Εσύ ζεις επικίνδυνα. Δηλαδή τις άρσεις με τα air max τις κάνεις? Βγάλε βίντεο ρε, σαν τη μαούνα θα πηγαίνεις.</p>αυτα εχω φιλε τι να κανω; Δεν εχεις κανει φτωχος δεν ξερεις πως ειναι Sent from my ipad4 using Insomnia 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Για βάρη? Allstars από τα εύκολα και Adidas samba, καλυτερα αλλά ακριβότερα σχετικά. Τα πρώτα φοριούνται και άνετα με τζινάκι. Δεν με νοιάζει η τιμή θέλω τα καλύτερα που υπάρχουν στον πλανήτη για ερασιτεχνική κατάσταση (δίνω όσα λεφτά να ναι αν έχει νόημα). Στον αδερφό μου που το παίζει olympic lifter του είχα πάρει αυτά δώρο και έκλαιγε http://www.adidas.com/us/product/mens-training-power-perfect-20-shoes/EV210?cid=G17563&breadcrumb=u2Z1z13nzzZ1z13071Z1z11zrf Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Star_Light Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Ok...Starlight έχει κήλη...το έχουμε καταλάβει όλοι εδώ μέσα. Αυτός δεν είναι λόγος να καθόμαστε οι υπόλοιποι να το ρίξουμε στο πλέξιμο. Μπορεί για σένα το ζόρι στα κιλά να είναι λάθος...δεν σημαίνει ότι έχεις και δίκιο. Για κάποιο λόγο έχει βγει το no pain no gain. Θυμάσαι σε ποιά δάχτυλα πάει το μούδιασμα ή έστω αν είναι από την μπροστινή (quads) ή πίσω μεριά (hams) του ποδιού ? Επίσης είναι και στα δύο πόδια ? Πλέξιμο? δεν καταλαβα ειρωνεύεσαι το οτι δεν πρεπει κανεις να ζοριζεται υπερβολικα με οποιαδηποτε άσκηση ειτε αεροβια ειτε αναερόβια? Οκ . Λοιπον αφου ειρωνευεσαι θελω σε παρακαλω πολυ να μου δώσεις με την υπογραφη του γυμναστη σου το οτι να ζοριζομαστε στα βάρη δεν προκειται να μας δημιουργησει προβλημα και ζημιά. Θα το κανεις αυτο? θελω αυτη την βεβαιωση με υπογραφη. Μπορεις? Σαν τα ελευθερα βαρη δν εχει. Να πας να σηκωθεις στν τελευταια επαναληψη του τελευταιου σετ των σκουατ κ να τρεμεις ολοκληρος. Τωρα απο το τρεξιμο με σταθερο τεμπο προτιμω διαλειμματικης υψηλης εντασης τρεξιμο για ενα 20'. Αναπνεει κ ο εγκεφαλος. Οριστε η παραθεση σου. Το να τρεμεις ολοκληρος τι σημαινει ακριβως για εξηγησε μας. Γιατι δεν καταλαβαινω με συγχωρεις. Ο τροπος μου τι εχει? Σου ειπα οτι αυτα που μας ειπες για την καρδιακη προσβολη δεν ηταν σωστα και οτι το εχω ψαξει καλυτερα απο σενα αυτο ειναι προσβλητικο δηλαδη? ο καθενας εχει ψαξει καλυτερα απο τον αλλον κατι εσεις ξερετε απο διατροφη εγω ειμαι ασχετος απο αυτην. Απο χθες σου εξηγησα και παραδέχθηκα το οτι δεν ηταν σωστη η σκέψη αλλα δεν ηταν και θανατηφορα οπως πηγες να το παρουσιάσεις. Επειδη εχω κανει εξετασεις. Παιδια ακουστε καλα και τα βαρη μαζι σας και εγω θα κάνω αλλα καλο ειναι να τα λεμε ολα. Υπάρχει κινδυνος απο την αρση μεγαλου βάρους και οποιος λεει το αντιθετο τον προκαλω να αναιρεσει το επιχειρημα μου με γραπτη βεβαιωση απο τον γυμναστη του αμα θελετε περναω απο κοντα να το συζητησουμε και να ειστε στο γυμναστηριο σας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bosei Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Γελάει ο κόσμος... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Star_Light Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Γελάει ο κόσμος... Δεν μπορεις. Εντάξει. Οποτε δεν θα ειρωνεύεσαι οταν δεν εισαι σιγουρος για αυτα που γράφεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bosei Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Δεν μπορεις. Εντάξει. Οποτε δεν θα ειρωνεύεσαι οταν δεν εισαι σιγουρος για αυτα που γράφεις. Μάλιστα...μήπως να σου παραθέτουμε και 40-50 βιβλιογραφίες κάθε φορά που γράφουμε κάτι ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Star_Light Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 κοιτα τωρα τι εχεις παθει εσυ , εισαι ιατρολαγνος -αρρωστοφοβικος με το παραμικρο τρεχεις στους γιατρους Και νομιζεις ετσι πως θα σωθεις, να ξερεις πως θα πας απο πιανο στο κεφαλι . Το εχει και η θεια μου η ΕΛενη δεν ειναι τιποτα ψυχολογικο ειναι το θεμα απλα τα κανεις τσουρεκια στους γυρω σου . Ιn other news osoi αθλουνται πρεπει κανουν βασικες εξετασεις Μια φορα τον χρονο και μεχρι εκει τα υπολοιπα οσοι κανουν πρωταθλητισμο πιυ δεν κανει κανεις απο εδω μεσα.Sent from my ipad4 using Insomnia Εγω ειμαι ο αρρωστοφοβικος? η αλλη έγραψε χθες οτι με λιγο πονο στην κοιλια θα πάθαινα καρδια και επρεπε να σταματησω και εγω ειμαι ο αρρωστοφοβικος? ποιο ειναι το παραμικρο που τρεχω στους γιατρους για πες μας. Το οτι πρεπει ο αλλος πριν παει να τρεξει να εχει καρδιολογικες εξετασεις σωστες? και να μην εχει ασθμα? αυτο εγραψα χθες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Ε τραβα ακου τους γυμναστες σου. Το εγκεφαλικο μου συστημα καταρρεει. Πρεπει να το ξεκουρασω, εχω κ προπονηση σημερα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Star_Light Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Μάλιστα...μήπως να σου παραθέτουμε και 40-50 βιβλιογραφίες κάθε φορά που γράφουμε κάτι ? Δεν ζητησα βιβλια. Επειδη μπηκες και ειρωνευτηκες και ειπες για πλεξιμο εγω απλα ζητησα την υπογραφη καποιου που ειναι ειδικος οτι με τα πολλά βάρη δεν κινδυνευεις και οτι πρεπει να ζοριζεσαι. Εγω εχω υπογραφη καρδιολογου οτι δεν κινδυνευω και οτι δυναμαι να συμμετασχω σε αθλητικες δοκιμασιες εσυ εχεις? που με ειρωνευεσαι? Ε τραβα ακου τους γυμναστες σου. Το εγκεφαλικο μου συστημα καταρρεει. Πρεπει να το ξεκουρασω, εχω κ προπονηση σημερα. Φυσικα και θα ακουσω γυμναστη γιατι ο γυμναστης το σπουδασε κοριτσι μου και ειναι ειδικος μπορει και καποιος αλλος να έχει σωστες αποψεις και να ειναι διαβασμενος αλλα δεν πρεπει να υποτιμαμε τους γυμναστες τους καλούς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις