SOCRATIS1000 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Γιαννη ο αυτοσκοπος ειναι να βγαινει η προπονηση με την αυξηση των κιλων.<br><br> Οσο ανεβαινουν τα κιλα θα αρχισεις να πιανεσαι.. <br><br> Να σε τσιγκλισω λιγο.. Πετα τον φοβο των κιλων απο το κεφαλι σου. Βαλτα στην πλατη και καντα... Μην το σκεφτεσαι.. Μην βασεις ορια στο εαυτο σου.. Τον δινεις δικαιολογιες να μην ανεβεις.. Αυτο που λες για χριστουγγενα καντο τωρα(λεγοντας σε δυο εβδομαδες) μην φοβασαι οτι θα ερθει η αποτυχια και γι αυτο πεφτεις απο μονος σου.. Οταν ερθει θα αναγκαστεις να πεσεις.. <br><br><br> Εγω ελεγα παω 60 την αλλη φορα πεφτω.. Πηγαινα και ελεγα οχι θα ανεβω.. Εφτασα στο 70.. Δεν ειναι δυσκολο. Μπορει εκεινη την ωρα να καταριεσαι την ωρα και την στιγμη αλλα μετα η αισθηση ειναι γαματη... <br><br> Αλλωστε αν δεν αποτυχεις ποτε δεν θα μαθεις αν εχεις φτασει στα ορια σου ή μπορει να πας παρακατω.. Πάντα με κάποιον να βοηθάει. Μην του πέσει καμία μπάρα στο κεφαλι και τον ψαχνουμε. Εκεί που κανείς 60 κανε 65 , αν έχεις βοήθεια δοκιμάζεισι και τα 70. Sent from my iPhone using Insomnia 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Voziniotis-3 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Κατι σε τρεξιμο δεν εχει εδω μεσα ρε παιδια? Κατι σε ποδηλασια, σε κολυμπι? Κατι πιο φυσικο? Μηπως ειστε ολοι αυτοι που κανουν τα γκρρρρ και γκρρρ στα γυμναστηρια και εξω ψοφανε με περπατημα 10 λεπτων? ΜουΕχειΦυγειΗΓκαυλαΓιαΒαρηΚαιΓουσταρω-3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 <p>Κατι σε τρεξιμο δεν εχει εδω μεσα ρε παιδια? Κατι σε ποδηλασια, σε κολυμπι? Κατι πιο φυσικο? Μηπως ειστε ολοι αυτοι που κανουν τα γκρρρρ και γκρρρ στα γυμναστηρια και εξω ψοφανε με περπατημα 10 λεπτων?</p> <p> </p> <p><span style="font-size:10px;">ΜουΕχειΦυγειΗΓκαυλαΓιαΒαρηΚαιΓουσταρω-3</span></p>10 λεπτα; Και Πολλα ειπες ,τελειωμενοι ειμαστε ολοι εδω μεσα ψοφιμια. Sent from my ipad4 using Insomnia 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 φωτη δεν ειαμστε ολοι ψοφιμια!! εγω εδω για τρεξιμο!! (αν και αυτες τις μερες ειμαι οφφ απο τις απειρες προπονησεις και ειπα οτι δεν θα τρεξω. Τωρα ποσο θα αντεξω να μην τρεξω δεν εχω ιδεα! το σαββατο το πρωι με βλεπω να βαραω μια 15αρα!) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Εμένα το γυμναστήριο μου είναι 11 λεπτά μακρυά γιαυτό πηγαίνω με αυτό. 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MauMaus Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 εμενα μιας κ ειναι ακομη πιο μακρια , υποχρεωτικα παω με αυτο και μου βγαινει η γλωσσα εξω εννοειται ! 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Ρε εσύ χρησιμοποιείς το ένα πόδι. Πρόσεχε θα λαχανιάσεις! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MauMaus Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 κατηφορα ειναι ! στο γυρισμο το κανω βαλιτσακι κ παω με λεωφορειο μολις χτυπησα ομελετα αποτελουμενη απο 7 αυγα (2κροκοι) ελαχιστα κομματακια γαλοπουλα για την γευση, ντοματα φρεσκια , καλαμποκι , μπροκολο , πιπερι κ ριγανι ! θα το πω κομψα ... οργασμος !!! 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Κατι ειχαμε με τ αυγα σημερα ε? εγω εφαγα σαλατα με : κοκκινες & πρασινες πιπεριες, ντοματα, αγγουρακι & λιγο κρεμμυδι με λαδι και ριγανη βεβαια. Μαζι μ αυτα τσιμπησα κι ενα αυγο βραστο. Αυτο που θελω να ρωτησω..οταν κανω ασκησεις σπιτι με τα βαρακια, πως μπορω να "ζεστανω" τα χερια μου πριν αρχισω? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 κάνοντας σχοινάκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MauMaus Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 επειδη λογικα θα εχεις αδυνατα χερακια , κανε την κινηση που κανεις με τα βαρη αλλα χωρις αυτα ! αρκετες φορες .. επισης να κανεις κ πολλες εκτασεις .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 καλά ε το δερματοπαχύμετρο είναι ό,τι πρέπει για ξανθιές!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Star_Light Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Κατι σε τρεξιμο δεν εχει εδω μεσα ρε παιδια? Κατι σε ποδηλασια, σε κολυμπι? Κατι πιο φυσικο? Μηπως ειστε ολοι αυτοι που κανουν τα γκρρρρ και γκρρρ στα γυμναστηρια και εξω ψοφανε με περπατημα 10 λεπτων? ΜουΕχειΦυγειΗΓκαυλαΓιαΒαρηΚαιΓουσταρω-3 Εγω εδω κάνω αντοχή 2-3 φορες την εβδομαδα. Τι θες να ρωτησεις? Πηγα να ζυγιστω σημερα , ειχα να ζυγιστω απο τον Μαιο σε αυτη την συγκεκριμενη ζυγαρια... καλα ολο το καλοκαιρι ετρωγα τον αμπακο κρουασαν , σουβλακια , τυροπιτες καθε μερα παγωτο και κανονικο φαγητο εννοειται απο το σπιτι. Τωρα εχω 2 ημέρες που προσέχω απο προχθες που τα λεγαμε. Για την ιστορια τοτε ημουν 75.600 ενω σημερα ημουν 75.900. Με τα ρουχα το ζυγισμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Εγω παντως ενα πνευμονι μετα απο 10 λεπτα τρεξιμο το βγαζω.Να τα λεμε ολα και ολα ,δεν υπαρχει χρονος για τρεξιμο,ασε που το βαριεμαι οσο δεν παει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2013 Χωρις βαρη δεν κανεις τιποτα φιλτατε... Δηλαδη για το τρεξιμο κολυμπι θες αντοχη.. Για τα βαρη δεν θες.. Η προπονηση πως θα βγει αν ειναι απο μονη της; Εσυ κουνας μονο τα χερια ποδια;; Δεν το νομιζω.. Δηλαδη οταν εκανες καμψεις, την αντοχη σου δεν την εφτανες στα ορια;; Ή απλα βαριοσουνα και σταματουσες.. Κανε σκληρη και ουσιαστικη προπονηση και ημαστε εδω να τα ξαναπουμε.. Το τρεξιμο θα σε φτασει σε ενα καλο επιπεδο για παρακατω θα πρεπει να βαλεις στην προπονηση σου βαρη, ελευθερα κυριως και βατες ασκησεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις