Salonikios933 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 <p>δεν αξιζει οχι ! γιατι εχεις φαγωθει να παρεις κατι ?</p> <p>ριχτο στην αεροβια , κ σιγα σιγα στα βαρη , φτιαξε την διατροφη σου κ θα δεις τα αποτελεσματα αμεσως !!!</p> Γιατί όσους ξέρω ήταν 120 κιλά το καλοκαίρι, πηραν τα πάντα κ τώρα είναι 80 κιλά και κάνουν Δικεφαλο 50 στο κάθε χέρι. Αρα ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MauMaus Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 αυτοι πιστεψε με δε πηραν ουτε πρωτεινη ουτε Αργινινη .. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Salonikios933 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 <p>αυτοι πιστεψε με δε πηραν ουτε πρωτεινη ουτε Αργινινη ..</p> Γιαυτό σου έγραψα τα πάντα. Περίεργα πράγματα . Τεσπα θα δοκιμάσω χωρίς τίποτα και αν δεν γίνει τίποτα. ..θα πάρω κ εγώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Γιατί όσους ξέρω ήταν 120 κιλά το καλοκαίρι, πηραν τα πάντα κ τώρα είναι 80 κιλά και κάνουν Δικεφαλο 50 στο κάθε χέρι. Αρα ; To καλοκαιρι στην θαλασσα παω στοιχημα πως δεν εμπαιναν μεσα.Αν εμπαιναν θα βουλιαζαν απο τις τρυπες Aκομα και ετσι ομως σουρωτηρια δηλαδη., 50κιλο αλτηρα στο ενα χερι δικεφαλο δεν θα μπορουσαν να τον παιξουν μεσα σε 4-5 μηνες εκει παμε σε περιπτωση robocop με βιονικα ενθεματα AΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΑΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΣΑ ΛΕΣ ,ταυτοχρονα με ολα τα αλλα που εκαναν εφτυσαν και αιμα για να γινουν ετσι πραγμα που εσυ δεν υπαρχει περιπτωση να κανεις διοτι δεν εισαι διατεθειμενος και δεν μπορεις. Να σου εξηγησω τι σημαινει αυτο το τελευταιο πως οτι και να παρεις οσα και να παρεις χωρις αυστηρη διατροφη το πολυ πολυ να γινεις πιο χοντρος με φαρδια χερια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YiN Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Το ότι με ρώτησε ένας τύπος σήμερα αν μπορώ να κουβαλήσω τη μπάρα να το πάρω στραβά; 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dakonblackblade Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Θα κάνεις περισσότερες ασκήσεις πλάτη παρά στήθος. Οι δύο αυτοί μύες είναι ανταγωνιστές (όταν συσπάται ο ένας βραχύνεται ο άλλος) οπότε δίνοντας βαρύτητα στην πλάτη θα "τραβήξει" η πλάτη πίσω το στήθος και θα φαίνεσαι πιο "περήφανος"... Φίλε μου ... Την γράμμωση ή τον όγκο τον κάνει η διατροφή σου και ο τύπος της προπόνησης σου και όχι το συμπλήρωμα διατροφής. Ένας πολύ καλός καθηγητής που είχαμε στα ΤΕΦΑΑ έλεγε ότι η καλύτερη πρωτείνη είναι η φθηνότερη (αφού όλες δεν κάνουν δουλειά). Περισσότερο η γράμμωση έρχεται με αυστηρή διατροφή και μόνο. Σύμφωνα με τελευταίες μελέτες οποιοδήποτε πρόγραμμα γυμναστικής και να κάνεις το αποτέλεσμα θα είναι ανάλογο της διατροφής σου. Τζάμπα χρήματα δίνεις ... μην τα ξαναπάρεις . Ναι, συμφωνώ αλλά εγώ δε κάνω γράμμωση. Τα συμπληρώματα τα παίρνω για αυτό το λόγο ακριβώς. Να συμπληρώσουν τα macros σε πρωτείνη , κρεατίνη και ω3. Δεν περιμένω καν να δω κάτι μαγικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MauMaus Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Το ότι με ρώτησε ένας τύπος σήμερα αν μπορώ να κουβαλήσω τη μπάρα να το πάρω στραβά; αν ειχε πανω και δυο 20αρικα , οχι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YiN Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Άδεια ήταν, ήθελα να τη μεταφέρω στο ρακ για να κάνω την άσκησή μου και ο τύπος αξουαλι με ρώτησε αν μπορώ να την κουβαλήσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dakonblackblade Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Φαντάσου πόσο Light κάνεις, πλάκα πλάκα πως πάει το περιοδικό πρόγραμμα? Το εφαρμόζεις ή πάλι τα ίδια κάνεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Salonikios933 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Γιατί όσους ξέρω ήταν 120 κιλά το καλοκαίρι, πηραν τα πάντα κ τώρα είναι 80 κιλά και κάνουν Δικεφαλο 50 στο κάθε χέρι. Αρα ; To καλοκαιρι στην θαλασσα παω στοιχημα πως δεν εμπαιναν μεσα.Αν εμπαιναν θα βουλιαζαν απο τις τρυπες Aκομα και ετσι ομως σουρωτηρια δηλαδη., 50κιλο αλτηρα στο ενα χερι δικεφαλο δεν θα μπορουσαν να τον παιξουν μεσα σε 4-5 μηνες εκει παμε σε περιπτωση robocop με βιονικα ενθεματα AΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΑΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΣΑ ΛΕΣ ,ταυτοχρονα με ολα τα αλλα που εκαναν εφτυσαν και αιμα για να γινουν ετσι πραγμα που εσυ δεν υπαρχει περιπτωση να κανεις διοτι δεν εισαι διατεθειμενος και δεν μπορεις. Να σου εξηγησω τι σημαινει αυτο το τελευταιο πως οτι και να παρεις οσα και να παρεις χωρις αυστηρη διατροφη το πολυ πολυ να γινεις πιο χοντρος με φαρδια χερια. Καταρχήν δεν ξέρεις τι σώμα έχω. Χαλάρωσε. Χτυπα στο Facebook giorgos fotografos και δες πως έγινα σε 3 μήνες. Μην γράφεις εξυπνάδες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YiN Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Φαντάσου πόσο Light κάνεις, πλάκα πλάκα πως πάει το περιοδικό πρόγραμμα? Το εφαρμόζεις ή πάλι τα ίδια κάνεις? Εμένα λες; Το εφαρμόζω με το excel που μου είχες στείλει, απλώς την περασμένη βδομάδα (που κανονικά ήταν deload) γαμήθηκε το πράγμα, λόγω δουλειάς, και έχασα λίγο την μπάλα. Γενικά αυτός ο μήνας δεν ήταν πολύ καλός, τενοντίτιδα, δουλειά, έχω μείνει εντελώς στάσιμη... =/ (εννοείται ότι δεν κάνω 20 κιλά ξέρω γω, για τη μεταφορά ήταν άδεια η μπάρα ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 @salonikiosΦιλε οι αλλαγες στο σωμα ειναι αργες. Αν περιμενεις απο μπυροκοιλιας να γινεις φετες σε 6 μηνες θα απογοητευτεις , ειτε παιρνεις πρωτεινη ειτε οχι.Το σωμα ειναι lifestyle δεν ειναι παίρνω χ ψ ουσια και γινομαι τουμπανο. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 @YiN, Στο ειπε με υφακι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Καταρχήν δεν ξέρεις τι σώμα έχω. Χαλάρωσε. Χτυπα στο Facebook giorgos fotografos και δες πως έγινα σε 3 μήνες. Μην γράφεις εξυπνάδες. E πεστο οτι εισαι ο giorgos o fotografos ... Άδεια ήταν, ήθελα να τη μεταφέρω στο ρακ για να κάνω την άσκησή μου και ο τύπος αξουαλι με ρώτησε αν μπορώ να την κουβαλήσω. Σε γουσταρει ειναι ξεκαθαρο , την επομενη φορα καντου B00. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Salonikios933 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Καταρχήν δεν ξέρεις τι σώμα έχω. Χαλάρωσε. Χτυπα στο Facebook giorgos fotografos και δες πως έγινα σε 3 μήνες. Μην γράφεις εξυπνάδες. E πεστο οτι εισαι ο giorgos o fotografos ...Α ρε παναθηναικακια..πλάκα έχεις. είδες ότι δεν είμαι χοντρός και δεν έχεις τι να πεις. Ευγε. @salonikios<br><br> Φιλε οι αλλαγες στο σωμα ειναι αργες. Αν περιμενεις απο μπυροκοιλιας να γινεις φετες σε 6 μηνες θα απογοητευτεις , ειτε παιρνεις πρωτεινη ειτε οχι.<br><br> Το σωμα ειναι lifestyle δεν ειναι περνω χ ψ ουσια και γινομαι τουμπανο. Φίλε το ξέρω. Ο άλλος πουλάει τρελα λέγοντας μου ότι δεν μπορώ. Κι όμως οι φωτογραφίες αλλά λένε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις