Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ναι θέλω να πάρω όγκο γιατί τα 10 κιλά είναι στη κοιλιά. ...ποσες επαναλήψεις και ποσα σετ ;

Μάντεψε τι θα γίνει όταν θα βάλεις κι άλλα κιλά ? Μπορεί να πάρεις μερικά κιλά σε όλο το σώμα αλλά αυτά στην κοιλιά και δεν θα φύγουν και θα αυξηθούν.
Εννοείται ότι κάνω κ αεροβιο 1 ώρα.
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Εφόσον θα έχεις πλεόνασμα θερμίδων το λίπος αναπόφεκτα θα μπει...η αερόβια το μόνο που θα κάνει είναι να το περιορίσει αλλά και πάλι η κοιλιά δεν θα φύγει. Γνώμη μου είναι να φύγει το λίπος πρώτα και μετά ασχολείσαι με το να βάλεις κιλά.

Εφόσον θα έχεις πλεόνασμα θερμίδων το λίπος αναπόφεκτα θα μπει...η αερόβια το μόνο που θα κάνει είναι να το περιορίσει αλλά και πάλι η κοιλιά δεν θα φύγει. Γνώμη μου είναι να φύγει το λίπος πρώτα και μετά ασχολείσαι με το να βάλεις κιλά.
Αχμ. ...και πώς θα φύγει το λίπος ;;

Αν δεν σε νοιάζει να πέσεις σε κιλά κάνεις υποθερμιδική διατροφή. Αν θες να μείνεις στα κιλά που είσαι κάνεις ισοθερμική διατροφή. Όλα αυτά σε συνδυασμό με βάρη + αερόβια.

Αν δεν σε νοιάζει να πέσεις σε κιλά κάνεις υποθερμιδική διατροφή. Αν θες να μείνεις στα κιλά που είσαι κάνεις ισοθερμική διατροφή. Όλα αυτά σε συνδυασμό με βάρη + αερόβια.
Σε απλα ελληνικά φίλος ;

Σκεψου τι τρως τοσο καιρο ,αλλαξε τις διατροφικες σου συνηθειες που ειναι το πιο δυσκολο εκει πρεπει να ριξεις το βαρος σου πριν  απο ολα και μετα ασχολησου με πρωτεινες, τι βαρη θα κανεις και τι ασκησεις .Αλλιως λιπος απο την κοιλια θα φυγει του Αγιου ανημερα .

• Like 1

Συστηματικά κάνω 3 μήνες.

Στήθος 50 κιλα ελεύθερα και 60 στο μηχάνημα.

Δικεφαλο 15 κιλα

Τρικεφαλο 25-30 κιλά

Ώμους 20-30 κιλα

Κοιλιακούς μπαίνω σε αίθουσα και κάνω και πόδια εκεί.

Και πλάτη 30 εως 60 κιλα ανάλογα το όργανο. Αυτα κάνω συνήθως με 4 Σετ 6 -10 επαναλήψεις.

Εγώ σηκώνω περισσότερα σε όλες τις κατηγορίες κα είμαι πιο ψηλός και 20+ κιλά πιο αδύνατος. Να κάνεις το 5*5 του Ντάκον να πάρεις τα πάνω σου.

Τελικά περνάω κι άλλον εκτός από τη Δήμητρα, γιεα. Σειρά έχει η γιν :P

H κοιλιά χάνεται "εύκολα" με ισοθερμιδική διατροφή και πολύ γυμναστική. Έχασα 11 κιλά λίπους στην κοιλιά, κάτι ξέρω. Πόσταρε αναλυτικά πρόγραμμα και καθημερινή διατροφή να πάρεις συμβουλές. πάντως αν θες να κάνεις σοβαρή δουλειά, να αρχίσεις να μετράς θερμίδες. 

• Like 1

Εγώ σηκώνω περισσότερα σε όλες τις κατηγορίες κα είμαι πιο ψηλός και 20+ κιλά πιο αδύνατος. Να κάνεις το 5*5 του Ντάκον να πάρεις τα πάνω σου.

H κοιλιά χάνεται "εύκολα" με ισοθερμιδική διατροφή και πολύ γυμναστική. Έχασα 11 κιλά λίπους στην κοιλιά, κάτι ξέρω. Πόσταρε αναλυτικά πρόγραμμα και καθημερινή διατροφή να πάρεις συμβουλές. πάντως αν θες να κάνεις σοβαρή δουλειά, να αρχίσεις να μετράς θερμίδες. 

Γιαννη εσυ εχασες σχετικα "ευκολα " λογω διατροφης εισαι λιτοδιαιτος και χορτοφαγος,ο αλλος τρωει  10 σουβλακια  δεν υπαρχει θεμα συγκρισης.

• Like 2

Γιαννη εσυ εχασες σχετικα "ευκολα " λογω διατροφης εισαι λιτοδιαιτος και χορτοφαγος,ο αλλος τρωει  10 σουβλακια  δεν υπαρχει θεμα συγκρισης.
Σίγουρα κάνω κακή διατροφή αλλά γυμναστική κάνω μόνο 3 μήνες. Οπότε θέλει καιρό. Κάνω και καθιστικη δουλειά.

Συστηματικά κάνω 3 μήνες.

Στήθος 50 κιλα ελεύθερα και 60 στο μηχάνημα.

Δικεφαλο 15 κιλα

Τρικεφαλο 25-30 κιλά

Ώμους 20-30 κιλα

Κοιλιακούς μπαίνω σε αίθουσα και κάνω και πόδια εκεί.

Και πλάτη 30 εως 60 κιλα ανάλογα το όργανο. Αυτα κάνω συνήθως με 4 Σετ 6 -10 επαναλήψεις.

Οταν λες Ντάκον ;

παιδια χρειαζομαι τη βοηθεια σας. :fear:

λοιπον πριν καιρο οταν ξεκινησα να κανω ασκησεις με βαρακια ειχα ενα σετακι 2kg.μετα απο λιγο καιρο μου φανηκαν καπως ελαφρια και ψαχτηκα για ποιο βαρια αλλα οι τιμες με απώθησαν.μιλαμε ακομα και στο τζαμπο( :P)  τσιμπαγαν οι τιμες. ετσι εκανα συνδυασμό με κατι μονοκιλα και εφτιαξα ghetto τρικιλα.τωρα δεν παει αλλο και τα τρικιλα ειναι ελαφρια.

σκεφτηκα να παρω resistance bands αλλα παλι μονο τα ελαφρια βρισκω και οτιδηποτε παει να ανεβασει λιγο τη δυσκολια ανεβαινει και η τιμη.πχ βρηκα μαυρο με 10 ευρω αλλα δε ξερω κατα ποσο κανει για εμενα.

μετα λεω δεν κοιταζω ενα σετ με αλτηρες και ρυθμιζομενα βαρη?εχω βρει κατι κασετινες 10kg κοντα στα 30ευρα αλλα δεν ξερω πως πανε απο θεμα ποιοτητας.

υπαρχει καποιος να με κατευθύνει καπου?απο θεμα ποιοτητας τιμης.οποιαδηποτε συμβουλη ευπροσδεκτη.

παιδια χρειαζομαι τη βοηθεια σας. :fear:

λοιπον πριν καιρο οταν ξεκινησα να κανω ασκησεις με βαρακια ειχα ενα σετακι 2kg.μετα απο λιγο καιρο μου φανηκαν καπως ελαφρια και ψαχτηκα για ποιο βαρια αλλα οι τιμες με απώθησαν.μιλαμε ακομα και στο τζαμπο( :P)  τσιμπαγαν οι τιμες. ετσι εκανα συνδυασμό με κατι μονοκιλα και εφτιαξα ghetto τρικιλα.τωρα δεν παει αλλο και τα τρικιλα ειναι ελαφρια.

σκεφτηκα να παρω resistance bands αλλα παλι μονο τα ελαφρια βρισκω και οτιδηποτε παει να ανεβασει λιγο τη δυσκολια ανεβαινει και η τιμη.πχ βρηκα μαυρο με 10 ευρω αλλα δε ξερω κατα ποσο κανει για εμενα.

μετα λεω δεν κοιταζω ενα σετ με αλτηρες και ρυθμιζομενα βαρη?εχω βρει κατι κασετινες 10kg κοντα στα 30ευρα αλλα δεν ξερω πως πανε απο θεμα ποιοτητας.

υπαρχει καποιος να με κατευθύνει καπου?απο θεμα ποιοτητας τιμης.οποιαδηποτε συμβουλη ευπροσδεκτη.

Aντι να ταλαιπωρεισαι με με ολα αυτα γιατι δεν πας gym? πιο φτηνα θα σου ερθει.Ο bosei ειναι ειδικος σε αυτα .

Aντι να ταλαιπωρεισαι με με ολα αυτα γιατι δεν πας gym? πιο φτηνα θα σου ερθει.Ο bosei ειναι ειδικος σε αυτα .

+

να κανεις τις γνωριμιες σου

να κανεις και τα κοννε σου 

και τα τουτα σου και τα κεινα σου

Σοβαρα τωρα

πηρα ενα 20kg βαλιτσακι με 2 αλτηρες με 50 ευρω και εχει πολλους δισκους μεσα για να διαλεξεις τι σε βολευει. 

Τσεκαρε το @ intersport 

αν θες να κανεις καλη δουλεια ακου φωτη κ πηγαινε γυμνασ

αν παλι δε μπορεις τοτε ψαξου γι αυτα λεγοντε

KETTLEBELL και μπορεις ενα σωρο ασκησεις ! με ενα λαστιχο αντιστασης εισαι κομπλε !
VARAKIA-AMILA-KETTLEBELL-LAVH-RWMIOU-8k-
  • Like 2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...