Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators

να ριξω το λιπος ειναι ο στοχος γιατι το παραχεσα τωρα τελευταια και εχω θολωσει αρκετα για τα δεδομενα μου!!

τωρα τα μακρο δεν εχω κατσει να τα βγαλω! ειναι απλα ενας μπουσουλας αυτη η διατροφη για να την φτιαξω στην πορεια!

οπως ειπα και πιο πριν δεν θελω να τρωω συνεχεια κρεας για αυτο και ολας δυσκολευομαι στο να φτιαξω το προγραμμα!

αν δεν με ενοιαζε η καταναλωση κρεατος θα ετρωγα πρωι βραδυ κοτοπουλο,γαλοπουλα κτλ και θα μουν οκ :P

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Το λίπος μπορείς να το ρίξεις με -300 θερμίδες από τις θερμίδες συντήρησης. Οι μείον 1000 που πας να κάνεις θα σταματήσουν τον μεταβολισμό σου και θα "φάνε" την μυική μάζα που έχεις χτίσει. Καλύτερα να αρχίσεις απο κάπου εκεί (-300) και να μειώνεις αν βλέπεις ότι δεν έχεις αποτέλεσμα

Εσυ μπορεί να λες θόλωσα αλλά αυτό για εσένα σημαίνει 11% αφού στις φώτο πριν από κάνα 2 εβδομάδες ήσουν 10 με τα 1000 ζόρια.  Δεν έχεις το λίπος να κάνεις τόσο ακραία πράματα με διπλές προπονήσεις  θα μείνεις μισός.  

btw τόσο καιρό που δεν είχες διατροφή πως κατάφερες να πέσεις τόσο χαμηλά νούμερα?

• Like 1

Εγω τηγανιτες πατατες εχω να φαω απο τον Απριλιο σχεδον.

Να φανταστεις καθε σαββατο μαγειρευω τηγανιτες πατατες για αλλους... Και στο τραπεζι υπαρχει ενα πιατο με τηγανιτες πατατες... Ολοι οι πειρασμοι στα ματια μου..

Τωρα αρχισε η μανα μου να κανει γλυκα κεικ, μηλοπιτες κλπ.. Λεω με δουλευεις δεν γινετε..

Της προτεινα να μην βαζεις ζαχαρη και οποιος γουσταρει να το πασπαλιζει με αχνη απο παμω.. Για να τρωω και γω..

Α αν παρω στεβια θα μπορω να απολαμβανω το κεικ;

Ο τονος εκτος απο ολα τα αλλα εινα και πολυ ακριβος.. Ειπα λυση και θα ειναι και φρεσκο πραγμα.. Σαρδελες... Στον φουρνο με λιγο λαδολεμονο...

Σημερα πηγα για εναν καφε. Σκετο παντα.

Ηπια μια μπυριτσα.. Χαιρεταμε εναν γνωστο ερχεται ακομα μια κερασμενη... Λεω απο μεσα μου θα λιωσω την τριτη και την πεμπτη για αυτο το κερασμα.. Χαχαχχα..

Το γελιο σημερα.

Καθομαστε με το φιλαρακι μου, ερχεται η σερβιτορα και μας φερνει το νερο που ειναι σε γυαλινο μπουκαλι(αυτα που τα ξαναγεμιζει το μαγαζι) βαζω σε μενα και το φιλο μου, το κλεινω και το αφηνω στην ακρη..

Τελειωνει του φιλου μου το νερο και παει να βαλει, εγω αταραχος κοιτουσα αλλου, με λεει ρε μαλακα τι εκανες; Λεω εγω τι; Πως το εσφηξες αυτο και δεν μπορω να το ανοιξω. Λεω κοψε τις βλακειες και ανοιξτο με λεει δεν μπορω προσπαθησα τρεις φορες. Νταξει φερτο να το ανοιξω, την τεταρτη το ανοιξε..

Με επιασε ενα σπαστικο γελιο ... Με την φατσα του...

• Like 1

Πως γινεται να κάψει κάποιος το λίπος που έχει στους πλάγιους κοιλιακούς χωρις να πονοκεφαλιαζεται με την μετρηση των θερμιδων? Απλα στα πλάγια πιανω λιγο με τα τρια δαχτυλα μια πετσούλα που θα ηθελα να φυγει. Απλα δεν τρωμε μλκιες και γυμναζομαστε? κοιλιακους κτλπ? εγω κανω στιβο κυριως. 

• Moderators

1) εδω και 2 μηνες ειμαι χορτοφαγος και αν δεν ειμαι προπονηση ειμαι τουαλετα :P

2) κανω καθε μερα βαρη + τριτι πεμπτη σαββατο καποειρα(7ωρες συνολο 2+2+3)

3)τις μερες που δεν εχω καποειρα κανω καμια 14 χλμ τρεξιμο

4) γενικα ολη μερα κανω κατι γιατι βαριεμαι να καθομαι :P

το θεμα ειναι οτι δεν ξερω τι σκατα να βαλω στην κωλοδιατροφη :P

Πως γινεται να κάψει κάποιος το λίπος που έχει στους πλάγιους κοιλιακούς χωρις να πονοκεφαλιαζεται με την μετρηση των θερμιδων? Απλα στα πλάγια πιανω λιγο με τα τρια δαχτυλα μια πετσούλα που θα ηθελα να φυγει. Απλα δεν τρωμε μλκιες και γυμναζομαστε? κοιλιακους κτλπ? εγω κανω στιβο κυριως. 

Πάντως με αυτά που τρως δεν φεύγει...ξεκάθαρα πράγματα. Όταν θα θες πραγματικά να φύγει εδώ είμαστε να συμβουλέψουμε αλλά με μέλι σε κάθε γεύμα και δεν θυμάμαι τι άλλα είχες γράψει δεν διώχνεις το λίπος. 

• Like 1

1) εδω και 2 μηνες ειμαι χορτοφαγος και αν δεν ειμαι προπονηση ειμαι τουαλετα :P

2) κανω καθε μερα βαρη + τριτι πεμπτη σαββατο καποειρα(7ωρες συνολο 2+2+3)

3)τις μερες που δεν εχω καποειρα κανω καμια 14 χλμ τρεξιμο

4) γενικα ολη μερα κανω κατι γιατι βαριεμαι να καθομαι :P

το θεμα ειναι οτι δεν ξερω τι σκατα να βαλω στην κωλοδιατροφη :P

Ρε συ τι κάθε μέρα βάρη ? 3-4 και είσαι κομπλέ. 

Μεταπροπονητικά πρωτεΐνη θες και όχι αναγκαστηκά υδατάνθρακα οπότε έχε έτοιμα ασπράδια αυγών για μετά την προπόνηση.

• Like 1

• Moderators

Maintenance 2859
CALORIES/DAY
Fat Loss 2287
CALORIES/DAY

αλεξ δεν εχω λογο να μην σε ακουσω και για αυτο κιολας εγραψα εδω για να παρω γνωμες,ιδεες κτλ

αλλα δεν ξερω πραγματικα τι σκατα φαγητα να βαλω :P

@bosei το καθε μερα ειναι δευτερα-παρασκευη

κανω μυικες ομαδες με μερα ξεκουρασης των χεριων την τεταρτη που κανω ποδια :P

δεν γινεται να μην κανω τοση γυμναστικη! εδω το ΣΚ που δεν παω γυμναστηριο νοιωθω οτι δεν εχω γυμναστει

για καιρο :P

Για ενδυνάμωση τετρακέφαλων εχω κατι σκαλες σπιτι σημερα ανεβηκα 25 φορές τις σκάλες επι 20 σκαλοπάτια. Αρκει αυτο σαν προπονηση? σκεφτομαι και για καθισματα εχω βρει ενα καλο βιντεακι απο youtube. Με ενδιαφερει επειδη κάνω 100αρια ανοιγματα στις προπονησεις μου και δεν θελω να παθω κανα τραβηγμα. Την Παρασκευη μετα το ζέσταμα ειχα κανει 5 ανοιγματα των 100μέτρων περιπου στα 16 δευτερολεπτα.

Πριν απο τις σκάλες σήμερα ειχα κανει 10 λεπτα χαλαρο τζοκιν σε ενα γηπεδο μπασκετ και μετα καλες διατάσεις με  δρομικές και αντοχή έντονο τρέξιμο για 10λεπτα γυρω γυρω. Μετα τις σκάλες συνεχισα με κοιλιακους σπιτι μου και ραχιαίους. Απο διατροφη σημερα έφαγα 1 μπανάνα (ξυπνησα αργα κατα τη 1) 2 φέτες ψωμι ολικης με φυστικοβουτυρο και μέλι. Πένες με τυρι και απλη ντοματα μια 3bit :D και τωρα θα φαω πατατες φουρνου με σπανακι και τυρί (φετα). 

1 ωριτσα ηταν η ολη διαρκεια επειδη αυτη την εβδομαδα ειχα κανει αλλες 3 φορές. 

Εσύ το cheat meal το μετέτρεψες σε cheat day...

Maintenance 2859

CALORIES/DAY Fat Loss 2287

CALORIES/DAY

αλεξ δεν εχω λογο να μην σε ακουσω και για αυτο κιολας εγραψα εδω για να παρω γνωμες,ιδεες κτλ

αλλα δεν ξερω πραγματικα τι σκατα φαγητα να βαλω :P

Μην πας σε τόσο οριακή μείωση...πήγαινε με 250-300 θερμίδες κάτω από τις συντήρησης.

Επίσης τσέκαρε το λινκ με τα φαγητά που post-άρα το μεσημεράκι...τόσες επιλογές έχει...τόσους περιορισμούς έχεις ?

• Like 1

Οχι ρε μεγάλε την άποψη μου λέω δεν επιβάλω τίποτα , ότι νομίζεις κάνε. 2280 είναι αρκετά χαμηλά, μάλλον παραπάνω απο ότι πρέπει αλλά δικό σου είναι το σώμα. Σίγουρα θα στεγνώσεις με τόση γυμναστική. Βάλε ότι θες μέσα αλλά μέτρα τα να είναι 2280 , και συνεχίζουμε

μπορεις να δεις διατροφική αξία κάθε τροφής ψάχνοντας "nutritional information + την τροφή"

πχ για στηθος κοτόπουλο ψάξε "chicken breast nutritional information" Πρώτο αποτέλεσμα είναι το 

http://nutritiondata.self.com/facts/poultry-products/703/2 που είναι και το καλύτερο site.

Κανε μια διατροφή με αυτα που σου αρέσει να τρως που να είναι 2280 θερμίδες την μέρα και το παίρνουμε απο εκεί. 

• Like 1

Πάντως με αυτά που τρως δεν φεύγει...ξεκάθαρα πράγματα. Όταν θα θες πραγματικά να φύγει εδώ είμαστε να συμβουλέψουμε αλλά με μέλι σε κάθε γεύμα και δεν θυμάμαι τι άλλα είχες γράψει δεν διώχνεις το λίπος. 

Aσκητης δεν προκειται να γινω. Και η ζάχαρη χρειαζεται στην διατροφη. Γιατρους έχεις ρωτησει? δεν εχω σκοπο να κανω διατροφη σκληρη 5 μηνες να φτιαξω ενα σωμα και μετα να τα παρατησω. Αμα θες μου λες αμα δεν θες κανενα προβλημα. Απλα να στο ξεκαθαρισω εξαρχης για να μην νομιζεις οτι αλλα σου λεω και αλλα κανω αμα θες με αυτες τις προυποθεσεις να βοηθησεις σε οτι ξερεις οκ. 

Οσοι απο αυτους που ζοριζονται τωρα σε μερικους μηνες θα τους δεις να εχουν ρημαξει τα ψυγεια και αμα θες βαζουμε και στοιχημα. Ο spect ηδη το εκανε μια φορα και τωρα νιωθει τυψεις και αρχισε σκληρη διατροφη. Καταρχην μια φορα την εβδομαδα ακομη και δυο πρεπει να ξεκουραζεσαι απο την γυμναστικη. Αυτο που κανει δεν ειναι σωστο.

Εσύ το cheat meal το μετέτρεψες σε cheat day...

cheat day επειδη εφαγα 1 3bit και λιγη φέτα? ειστε υπερβολικοι. Αποτελεσμα δεν εχω επειδη καθε μερα τρωω πολυ χειροτερα απο αυτα που εφαγα σημερα. Αμα αποφασισω να τρωω απλα μια μικρη σοκολατιτσα την ημερα και ολα τα αλλα οκ θα γινω οπως θελω πιστευω σε 2-3 μηνες. Ολα τα αλλα ειναι υπερβολες. Ελεος καλοκαιρι περασε ενα παγωτο δεν θα φας? ο αλλος λεει εχω να φαω τηγανητα απο περυσι ποσο θα αντεξει νομιζεις? οταν του περασει η πορωση θα τα ξεχασει ολα. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...