Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Χολιστερινη απο τους 2 κροκους ?

καθημερινα , ναι

Δεν το ηξερα παιδια πολυ ενδιαφερον.Θα τους ελλατωσω και θα προσθεσω τυρι cottage μιας και το κανονικο το τρωω μονο στα φαγητα και ποτε σκετο.Θα ρωτησω και για τα φιλετα περκας/γλωσσας μιας και δεν τα ξερω καθολου και θα τα προσθεσω και αυτα στη διατροφη μου.

αν εχεις κοντα σου α-β βασιλοπουλο σου συστηνω να παρεις  φιλέτο παγκάσιους (κατεψυγμένο)

ειναι παρα πολυ φθηνα , νοστιμα , χωρις καθολου κοκκαλο θα τα ευχαριστηθεις ! ψαχτο  ..

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

αν εχεις κοντα σου α-β βασιλοπουλο σου συστηνω να παρεις φιλέτο παγκάσιους (κατεψυγμένο)

ειναι παρα πολυ φθηνα , νοστιμα , χωρις καθολου κοκκαλο θα τα ευχαριστηθεις ! ψαχτο ..

Μονο lidl και ενα μικρο carrefour εχουμε και αυτα οχι και τοσο κοντα.Θα ρωτησω ομως εννοειται μιας και δεν εχω καιρο που εχω προσθεσει ποιοτικες τροφες στη διατροφη μου και η διαφορα φαινετε απο πριν που ετρωγα οτι να ναι.

εχουνε σιγουρα κατεψυγμενα φιλετα , παγκασιους δε ξερω αν εχουν !

βαλτα στην δατροφη σου αντι για τονο ! εσυ με κανα 2 κουταλιες ωμο ελαιολαδο απο πανω κ μπολικο λεμονακι !!

παω να φαω πεινασα !!!

Καλα τα αυγα σηκωνουν μεγαλη συζητηση...

Αν ο κροκος επηρεαζει την χοληστερινη ή οχι..

Πολλοι λενε πως αυτο ηταν ενας μυθος, αλλες ερευνες οτι αυξανεται η χαληστερινη..

Παντως το μονο σιγουρο ειναι να υπαρχει μετρο..

Εγω ετρωγα 8 αυγα καθημερινα.

7 ασπραδια και ενα ολοκληρο.

Τωρα το αλλαξα και τρωω δυο ολοκληρα..

Ειναι και τι κανεις αν τρως αυγα απλα ετσι και καθεσαι στο καναπε τοτε θα στην αυξησει, αν εισαι δραστηριο προφανως θα εισαι σε καλυτερα επιπεδα απο καποιον αλλον που κανετε ακριβως την ιδια διατροφη..

Και αν το ψαχνουμε τοσο και το πολυ κρεας κανει κακο...

Υ.Γ: και γω Νοεμβριο ή Δεκεμβριο εφυγα για εξετασεις βιοχημικες αιματος.. Τριπλεξ, καρδιογραφημα εχω κανει. Βασικα το χα παει παρακατω και ειχα κανει τον οργανισμο μου κοσκινο...

• Like 1

μιλαω για την ποιο οικονομικη λυση !!!

δεν ειναι σολομος ! δεν εειναι τοσο πλουσιο σε λιπαρα οξεα δλδ ωμεγα-3 , εχει ομως οπως ολα τα ψαρια πρωτεινες καλης ποιοτητος ..

καμμια σχεση με την κονσερβα ! αν μιλουσαμε για φρεσκο τονο ε τοτε αλλαζει το θεμα σαφως ..

καθημερινα , ναι

αν εχεις κοντα σου α-β βασιλοπουλο σου συστηνω να παρεις  φιλέτο παγκάσιους (κατεψυγμένο)

ειναι παρα πολυ φθηνα , νοστιμα , χωρις καθολου κοκκαλο θα τα ευχαριστηθεις ! ψαχτο  ..

Ποιος στο ειπε αυτο ρε συ?Ισα ισα που χρειαομαστε λιγη χολιστερινη .2 αυγα δεν σου κανουν τιποτα,τωρα αν τρως 10 αυγα ,οκ

• Like 1

Εγώ εδώ και ένα μήνα το έχω γυρίσει IIFYM και οι εβδομαδιαίες μετρήσεις δεν έχουν απολύτως καμία διαφορά (το τρεντ συνεχίζει με τον ίδιο ρυθμό δηλαδή). Οι αλλαγές είναι μικρές πάντως απλά έβαλα 250 γραμμάρια παγωτάκι τις μέρες προπόνησης και έβγαλα αυγά και λίγα μακαρόνια. Τις off μέρες αύξησα λίγο υδατάνθρακα, μου έκανε πολύ καλό στην προπόνηση. 

Πλέον κάνω τα πάντα αντίθετα από τα προτεινόμενα. Άλλος τρόπος προπόνησης , άλλη διατροφή , άλλο διατροφικό πρωτόκολλο, κανένα συμπλήρωμα.

Το recomp συνεχίζει κανονικά πλέον παίζω 16-17% λίπος , σταθερά στα 85 κιλά. Αν συνεχίσω έτσι σε 5-6 μήνες θα είμαι κάπου στο 12% λίπος στα 85 κιλά και θα αρχίσω όγκο. Μεγάλο "Αν" βεβαια. 

• Like 2

Ποιος στο ειπε αυτο ρε συ?Ισα ισα που χρειαομαστε λιγη χολιστερινη .2 αυγα δεν σου κανουν τιποτα,τωρα αν τρως 10 αυγα ,οκ

ειπεε καθε μερα που εχει προπονηση ! δε ξερω ποσες προπονησεις κανει ! 3 φορες την βδομαδα δλδ 6 κροκοι ειναι οκ ! αν εκανε 6 προπονησεις κ επαιρνε 12 κροκους την βδομαδα -συνεχεια- τοτε ειναι παρα πολλα  για τον οργανισμο του κ με βαση το βαρος του ! 

την καλη χοληστερινη χρειαζομαστε την κακη καθολου ..

Δηλαδη εγω που ετρωγα 7 κροκους την εβδομαδα και τους διπλασιασα εχω θεμα;

Μπερδευοναστε μου φαινεται.. Μια ετσι μια αλλιως, δεν ξερεις τι να πρωτο κανεις...

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...