MauMaus Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 το δεξι η το αριστερο ειναι ?? ασκησεις οπως οι βυθισεις που καταπονουν το χερι ακριβως σε αυτο το σημειο , κομμενες αλλιως δε θα περασει ποτε ! κοιτα στις ασκησεις που κανεις να βαζεις την μπαρα η να πιανεις τα μηχανηματα λιγο πιο κατω κ ας βαζεις πιο λιγα κιλα .. κ ξεκουραση δυστυχως ναι .. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Το δεξί είναι. Έχει νόημα ο πάγος δεδομένου ότι έχει γίνει εδώ και 4-5 μέρες; Εχτές έκανα βυθίσεις και ανέβασα μάλιστα και κιλά, και δεν με πολυενοχλούσε παρά ελάχιστα. Μάλλον τελικά δεν πιάνει πολύ αυτό το σημείο στις βυθίσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Να σωτησω ειδικα τα παιδια που ειναι σε ενα καλο επιπεδο. Φτανω πχ σε ενα καλο επιπεδο σωματος στο συνολο, μετα κανω συντηρηση με την γυμναστικη ή κοιταω να ανεβαινω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bosei Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Το δεξί είναι. Έχει νόημα ο πάγος δεδομένου ότι έχει γίνει εδώ και 4-5 μέρες; Εχτές έκανα βυθίσεις και ανέβασα μάλιστα και κιλά, και δεν με πολυενοχλούσε παρά ελάχιστα. Μάλλον τελικά δεν πιάνει πολύ αυτό το σημείο στις βυθίσεις. Αν το ερέθισες πρόσφατα τότε ναι...έχει νόημα ο πάγος. Να σωτησω ειδικα τα παιδια που ειναι σε ενα καλο επιπεδο. Φτανω πχ σε ενα καλο επιπεδο σωματος στο συνολο, μετα κανω συντηρηση με την γυμναστικη ή κοιταω να ανεβαινω... Εξαρτάται από την ηλικία που θα φτάσεις το καλό επίπεδο και πόσο κοντά είσαι στο γενετικό σου όριο. Και εννοείται διατροφές και προπόνήσεις να είναι σωστού επιπέδου. Αν στα 22 φτάσεις σε ένα καλό επίπεδο τότε μπορείς σιγά σιγά να βαδίζεις μέχρι εκεί που σου επιτρέπουν τα genetics σου. Αν πάλι στα 40 φτάσεις σε καλό επίπεδο τότε προσπαθείς να ανέβεις και πάλι αλλά τα gains θα είναι αργά και ουσιαστικά θα συντειρήσαι. Όλα αυτά εννοείται αναφέρονται σε φυσικούς αθλητές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Ωραια... Αλλα ακομα εχουμε δρομο. Αυτη την παρασκευη φτανω στο οριο μου στα 70 σκουοτ και απο δευτερα ανεβαινω να φτασω στα 80 κιλα. Πιστευω θα κλαψω απο τον πονο. Τωρα τα συνιθισα τα προηγουμενα κιλα και νιωθω ψυχολογικα ανεβασμενος.. Μετα που θα ερθει η αποτυχια σε πανω απο δυο ασκησεις.. Πιεσεις στηθους, σκουοτ, στρατιωτικες. Γυρναω στο 5 σετ των 3 επαναληψεων και θα φτασω ταβανι μεχρι τον Δεκεμβριο. Μετα θα μιλησουμε να διαμορφωσω full boby 3 ημερων...παντα με την βοηθεια σας.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Μην κανεις βυθισεις κανα δυο εβδομαδες. Ειναι κορυφη η ασκηση παντως οποτε δες βιντεο στο νετ. υπαρχει περιπτωση ισως να μην πιανεις με ολη την παλαμη κατω και να βαζεις πολυ πιεση στον αντιχειρα. ----- Πηγα τελικα και δεν εκανα drop set στις πολυ αρθρικες και μονο ενα drop στις μονοαρθρικες. Καθησα και δυο ωρες εκανα πολλα σετ. Το πλεονεκτημα ειναι οτι αυριο θα ειμαι μια χαρα. Το μειονεκτημα ειναι οτι νιωθω σαν να πηγα για μπασκετακι οχι γυμναστηριο Παντως δεν ηταν ασχημα , ηταν ευκαιρια να κανω μερικες 8ρες να δω που βριςκομαι, σαββατο θα το κρατισω καπως ετσι αλλα κυριακη θα φευγω με φορειο απο το gym. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dakonblackblade Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Ωραια... Αλλα ακομα εχουμε δρομο. Αυτη την παρασκευη φτανω στο οριο μου στα 70 σκουοτ και απο δευτερα ανεβαινω να φτασω στα 80 κιλα. Πιστευω θα κλαψω απο τον πονο. Τωρα τα συνιθισα τα προηγουμενα κιλα και νιωθω ψυχολογικα ανεβασμενος.. Μετα που θα ερθει η αποτυχια σε πανω απο δυο ασκησεις.. Πιεσεις στηθους, σκουοτ, στρατιωτικες. Γυρναω στο 5 σετ των 3 επαναληψεων και θα φτασω ταβανι μεχρι τον Δεκεμβριο. Μετα θα μιλησουμε να διαμορφωσω full boby 3 ημερων...παντα με την βοηθεια σας.. 3 σετ των 5 επαναλήψεων, και θα δω σε πιο επίπεδο είσαι και θα προχωρήσουμε ανάλογα. Το μόνο που να σε νοιάζει είναι σε τι επίπεδο δύναμης βρίσκεσαι. Τσέκαρέ το στο Link Που έχω στο πρόγραμμα. Μέχρι να φτάσεις κοντά στα intermediate έχουμε καιρό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Α παει 3 σετ των 5 επαναληψεων.. Οκ... Θα το τσεκαρω μετα γιατι τωρα ειμαι απο το κινητο... Κοιτα σε ολες τις ασκησεις εχω ξεπερασει τα κιλα που εκανα. Πχ στα σκουοτ, στρατιωτικες και πιεσεις στηθους χρειαζομουν βοηθεια για να τα κανω ή εστω να εχω καποιον απο πανω απο το κεφαλι μου για ασφαλεια. Τωρα πεφτω να κανω την ασκηση και ειμαι αποφασισμενος οτι θα βγουν υελουν δεν θελουν.. Μηπως να αλλαζα τις βοηθητικες ή να προσθετα καποιια ακομα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dakonblackblade Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Δε χρειάζεται να κάνεις τίποτα άλλο. Μόνο να βελτιώσεις την τεχνική σου και να βεβαιωθείς πως τις κάνεις σωστά και με ασφάλεια. Και τώρα κάνεις full body προπόνηση. Τα κιλά που έκανες ήταν απλά λίγα. Ήθελες πιο ξεκάθαρο στόχο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Το 5v5 ειναι οντως full body και δινει πολυ καλες βασεις σε καποιον που ειναι στην αρχη. Πανε μεχρι το intermediate που θα εχεις χτισει μυς και θα εχεις μαθει και το σωμα σου.Μετα απο εκει η αποψη μου ειναι οτι ο αθλητης πρεπει να χτιζει το προγραμμα του μονος του. Ο καθενας απο εμας ξερει καλυτερα τι τον βολεύει και τι του αρεσει να κανει , δεν ειναι δα και πυρηνικη φυσικη. Θα πειραματιστεις μετα και θα την βρεις την δουλεια αρκει να εισαι παντα power. Επεξ/σία 2 Νοεμβρίου 2013 από alex_000 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Οντως... Ξερω οτι ειναι full body... Το βλεπω κιολας. Τωρα εχω στοχο που με ξιταρει κιολας... Αλλωστε αν δεν διορθωσεις ή δεν αυξησεις την δυναμη σου δεν μπορεις να πας παρακατω... Αλεξ οκ να το διαμορφωσεις μονος σου αλλα παντα η δευτερη γνωμη, αν ειναι και δοκιμασμενη ως ενα σημειο, δεν ειναι κακο να την δοκιμασεις.. Πολλες φορες οταν επιλεγεις να φτιαξεις το προγραμμα μονος σου πεφτεις στην παγιδα της υπερβολης και κανεις ασχετες και περριτες ασκησεις που το μονο που σου προσφερουν ειναι καταπονηση.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Κοιτα , Στοχο να ανεβαζεις κιλα η επαναληψεις θα εχεις παντα δεν χρειαζεται 5v5 για αυτο. Οσον αφορα το δικο σου προγραμμα σαφως θα δοκιμασεις τα παντα και θα ακουσεις γνωμες, αλλα ο χρονος και το σωμα ειναι δικο σου ο τελικος κριτης θα εισαι εσυ. Ο καθε ενας μας εχει αλλα δυνατα και αδυνατα σημεια και αλλες ασκησεις που βολευουν και δεν βολευουν. Αν βαλεις μεσα και τα τεμπο , τις προχωρημενες τεχνικες και τα διαλειματα καταλαβαινεις το πραμα φτανει πολυ μακρυα. Το να ακολουθεις κατι που βλεπεις στο ιντερνετ οπως ειναι σε βαζει σε ενα καλουπι που δεν χρειαζεται να μπεις. Το δικο μου προγραμμα ειναι αντιθετο με αυτο που προτεινει το 99% του internet , αλλα εχω καταληξει εδω μετα απο πολυ πειραματισμο. Δεν ειμαι ουτε εγω σωστος ουτε αυτοι λαθος, απλα ειμαστε ολοι διαφορετικοι Εγω αν παω να κανω το προγραμμα του boss πχ μπορει να ξενρωσω την ζωη μου , το ιδιο και αν κανει ο boss το δικο μου, νομιζεις ειναι τυχαιο αυτο; Επεξ/σία 2 Νοεμβρίου 2013 από alex_000 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 εγω σημερα δεν πηγα ουτε γυμανστηριο ουτε καποειρα ουτε τρεξιμο αλλα πηγα για καταδυση ! κατι ηταν και αυτο! αλλα εχουν σκουαρισει τα πνευμονια μου σε αυτο το αθλημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 εγω σημερα δεν πηγα ουτε γυμανστηριο ουτε καποειρα ουτε τρεξιμο αλλα πηγα για καταδυση ! κατι ηταν και αυτο! αλλα εχουν σκουαρισει τα πνευμονια μου σε αυτο το αθλημα Ουτε εγω πηγα Gym δεν προλαβα ,καταδυση εκανα παλια μεχρι το open waters της PADI αλλα τα εχω παρατησει . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wizzy Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Ατς! Έλα οι δύτες! Rescue/Nitrox/Wreck diver εδώ. Σαν την ησυχία του βυθού και την ηρεμία που σου προκαλεί δεν έχει τίποτα...! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις