Moderators Spect~ Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 το ξερω λιβε! απλα σε μερικες επαναληψεις προς το τελος οταν εκανα κιλα σηκωνοταν χωρις να θελω και γενικα οταν κανω με τα ποδια κατω η μεση δεν ειναι τελειως ευθεια για αυτο συνηιως τα ανεβαζω πανω λυγιισμενα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Το μαμήσαμε χτες, ξεπεράσαμε άνετα τις 4000 θερμίδες / 230 πρωτείνη. Το ίδιο προβλέπεται σήμερα και αύριο. Άμα δεν παχύνω κι έτσι, θα πάω στο Όρος, να βάλω τα μεγάλα μέσα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Ωρε Γιαννη... 4000 θερμιδες ; Τι σκατα ολο μασουλας; Ασυμφορος εισαι.. Χαχαχα... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Εφαγα καρυδια και ενα ροδι... Το ροδι ειναι βασανο να το φας ... Και αν σου ξεφυγει και φας το κιτρινο... Την μαμησες.. Οσο ωραιο ειναι σου μαμαει την γευση... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Σου βγάζει την ψυχή μέχρι να το φας το ρημάδι. Σκέτη ταλαιπώρια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Αστα να πανε... Ειναι και απο δικο μας δεντρο.. Ολα τα λεφτα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noob Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Eμένα με ενοχλεί που το κουκούτσι είναι μεγαλύτερο από τον καρπό.Ωραίο το ρόδι αλλά μάλλον το πιο σπασ@@ φρούτο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 αυτό και το καρπούζι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noob Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 αυτό και το καρπούζι Οk, αλλά στο καρπούζι καταλαβαίνεις και φρούτο.Στο ρόδι είναι τέτοια η αναλογία που τρως κουκούτσι με γεύση από φρούτο... Άσε που υπάρχουν και τα.. ..καρπούζια τα ακούκουτσα! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MauMaus Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Οk, αλλά στο καρπούζι καταλαβαίνεις και φρούτο.Στο ρόδι είναι τέτοια η αναλογία που τρως κουκούτσι με γεύση από φρούτο... Άσε που υπάρχουν και τα.. ..καρπούζια τα ακούκουτσα! τι φωτο ειναι αυτη ρε φιλε , μας τρεξαν τα σαλια μεσημεριατικα .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noob Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 τι φωτο ειναι αυτη ρε φιλε , μας τρεξαν τα σαλια μεσημεριατικα .. Xαχαχα εντάξει δεν είναι και κοψίδια.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MauMaus Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 ειναι λαχταριστα ομως !! σου ρχεται να ριξεις δαγκωνια και να μεινει η φλουδα μονο !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 μη βάλεις κοψίδια ..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
king2009 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 King , βγάλε τη ζώνη. Σταμάτα τις πολλές επαναλήψεις στο squat deadlift και απλά αύξησε τα σετ. 4χ6 καλύτερα από 3χ12. Ειδικά στο Deadlift, δεν είναι bodybuilding κίνηση. Ούτε ζεστή ούτε σταθερή. Κάνε ζέσταμα για τον κορμό σου καλύτερα. Και βρες ένα πρόγραμμα τώρα που σε διαβαζω γιατι κάτι μου λέει πως τα κάνεις από το κεφάλι σου Τη ζωνη θα τη βγαλω και θα δω πως θα παει η μεση.Τις επαναληψεις θα τις μειωσω και θα παω στα 50 κιλα.Γυμναστικη κανω στο σπιτι με δικα μου οργανα.Εχω ενα τετοιο: και κανω 3 σετ με 30 κιλα βαρος απο 20 επαναληψεις σε ολες τις ασκησεις που εχει.Μια μερα αυτο και μια μερα μπαρα και βαρακια 8κιλα.Κοιλιακους κανω καθημερινα μιας και βλεπω βελτιωση αμεσως.Κανω το p90x οπως ειχαμε πει.Κανω αυτο το προγραμμα 2 βδομαδες καθημερινα και εχω δει μεγαλη βελτιωση.Εχω παρει 2 κιλα και ολα πηγαν στο στηθος και στα χερια. Αν εχετε καποιο αλλο προγραμμα που θα μπορουσα να κανω ευχαριστως να το δοκιμασω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noob Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2013 ειναι λαχταριστα ομως !! σου ρχεται να ριξεις δαγκωνια και να μεινει η φλουδα μονο !!! Είναι τα άτιμα.. μη βάλεις κοψίδια ..... Μα γιατί? Η ώρα το επιβάλλει νομίζω.. Kαλά δε βάζω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις