RottenLungs Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Μετρια προς το αρκετά χαλαρή θα έλεγα. Εκει που πάω εγω σε 7 διαδρομους γίνεται μάχη να βρω κάποιο χωρίς να περιμένω. Το θέμα είναι οι παλμοί που πιάνεις... Εγω κανονικά πηγαίνω με 9 και 9,5km/h αλλα νομίζω ανεβάζω πολυ υψηλούς παλμού κάτι που δεν βοηθάει στην καύση λίπους. Και άντε να τρέχεις 1 ώρα με τέτοια ταχύτητα, μιλάμε για 10 χιλιόμετρα (είναι παρα πολλά). Εσυ έχεις μετρηθεί με παλμογράφο και το ξέρεις ή το λες καθαρά απο άποψη του τι αντέχεις; Γιατι άλλο το ένα και άλλο το άλλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bosei Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Σήμερα δοκίμασα το πρωϊνό τρέξιμο... Μπορώ να πω μου άρεσε αρκετά και σκέφτομαι να το βάλω στο πρόγραμμα. Η μόνη μαλ@κία είναι οτι είμαι νηστικός και δεν μπορώ να κάνω και βάρη γιατι θα πεθάνω, οπότε μάλλον θα βάλω το πρωϊνό τρέξιμο τις μέρες που δεν θα κάνω βάρη. Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι;;; Γιατι δεν τρέχει κανείς στα γυμναστήρια πάνω απο 5-10 λεπτά. Εγω έτρεξα 45 λεπτά (ήθελα να κλείσω ώρα αλλα ένιωθα περίεργα) και παίζει στους διαδρόμους δίπλα μου να είχαν αλλάξει καμια 7ρα άτομα. Νιώθεις και λίγο άβολα γιατι είσαι ο μόνος. Και μία σοβαρή ερώτηση. Η ταχύτητα 7,5 km/h θεωρείται μέτρια αερόβια άσκηση έτσι; Αν θες να κάνεις τρέξιμο και τις μέρες που κάνεις βάρη μπορείς να το κάνεις στα καπάκια μετά τα βάρη αλλά για 40-45 λεπτά το πολύ. Τρέχουνε λίγο για να κάνουν ζέσταμα λογικά...εκτός κι αν νομίζουν έτσι θα φτιάξει η κατάσταση. Η μέγιστη κάυση λίπους με παράλληλα την ελάχιστη χρήση ως πηγή ενέργειας το γλυκογόνο (υδατάνθρακα) επιτυγχάνεται στο 63% της Μέγιστης Καρδιακής Συχνότητας. Οπότε μην κοιτάς με πόση ταχύτητα πηγαίνεις...να κοιτάς οι παλμοί που κινήσαι να είναι κοντά σε αυτό το εύρος παλμών. Για να βρεις την Μ.Κ.Σ.: 205 - ηλικία/2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RottenLungs Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 ναι το ξέρω αυτό με τους παλμούς απλα δεν έχω εξοπλισμό για να μετράω. Και να κάθομαι με το ρολόϊ να μετράω λίγο δύσκολο. Ξέρεται μπορώ να πάρω απλα μία ειδική ζώνη και να την συνδέω στους διαδρόμους που έχουν το ανάλογο βύσμα ή έχουν τα γυμναστήρια και απλα πρέπει να ρωτήσεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bosei Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 ναι το ξέρω αυτό με τους παλμούς απλα δεν έχω εξοπλισμό για να μετράω. Και να κάθομαι με το ρολόϊ να μετράω λίγο δύσκολο. Ξέρεται μπορώ να πάρω απλα μία ειδική ζώνη και να την συνδέω στους διαδρόμους που έχουν το ανάλογο βύσμα ή έχουν τα γυμναστήρια και απλα πρέπει να ρωτήσεις; Δεν χρειάζεται παλμογράφο. Πειραματισμό θέλει. Τρέξε μία φορά όσο πιό κοντά νομίζεις πως είσαι στο 63% τελείωσε το τρέξιμο και μέτρα τότε. Βλέπεις που είσαι και ανάλογα ανεβάζεις/κατεβάζεις ταχύτητα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Ιδέες για ασκήσεις...του κώλου παρακαλώ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hashashin Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Σειρα μου να ρωτησω και εγω μιας και περασε ενας μηνας απο το προγραμμα που μου εβαλε ο γυμναστης για να εξεικειωθω τωρα πλεον μπηκα σε ενα αλλο και φαινεται μια χαρα.Το θεμα ειναι οτι με την διατροφη ειμαι σκραπας.Σημειωση ειμαι 20 χρονων 1.85 και 65 κιλα μονο λογω προβληματων υγειας πριν 2 χρονια το θεμα ειναι οτι απο τοτε κιλα δεν μπορω να παρω.Βεβαια παντα αδυνατουλης ειμουνα απλα επεσα 10 κιλα λογω εγχειρησης οπως ειπα.Εχω ψαξει αρκετα και εχω μπερδευτει με τα γευματα,τις ποσοτητες και ολα αυτα.Οποιαδηποτε βοηθεια καλοδεχουμενη . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bosei Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Ιδέες για ασκήσεις...του κώλου παρακαλώ; Φίλε τον καλύτερο κώλο θα στον κάνουνε τα squats και οι άρσεις θανάτου. Σειρα μου να ρωτησω και εγω μιας και περασε ενας μηνας απο το προγραμμα που μου εβαλε ο γυμναστης για να εξεικειωθω τωρα πλεον μπηκα σε ενα αλλο και φαινεται μια χαρα.Το θεμα ειναι οτι με την διατροφη ειμαι σκραπας.Σημειωση ειμαι 20 χρονων 1.85 και 65 κιλα μονο λογω προβληματων υγειας πριν 2 χρονια το θεμα ειναι οτι απο τοτε κιλα δεν μπορω να παρω.Βεβαια παντα αδυνατουλης ειμουνα απλα επεσα 10 κιλα λογω εγχειρησης οπως ειπα.Εχω ψαξει αρκετα και εχω μπερδευτει με τα γευματα,τις ποσοτητες και ολα αυτα.Οποιαδηποτε βοηθεια καλοδεχουμενη . Φίλε επειδή είναι πολλά μπες στον κόπο να διαβάσεις μερικα sticky της ενότητας Site: http://www.bodybuilders.gr/forum/forumdisplay.php?f=16">αυτής Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomasG4 Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Ιδέες για ασκήσεις...του κώλου παρακαλώ; Ένα προγραμματάκι είναι και αυτό 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Φίλε τον καλύτερο κώλο θα στον κάνουνε τα squats και οι άρσεις θανάτου. Φίλε επειδή είναι πολλά μπες στον κόπο να διαβάσεις μερικα sticky της ενότητας Site: http://www.bodybuilders.gr/forum/forumdisplay.php?f=16">αυτής Eιναι γυναικα αδερφε ,δεν νομιζω να τα καταφερει σε αρσεις θανατου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeathGuard Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Παιδιά για κάποιον αρχάριο (αλλά όχι πλατσούρι) που γυμνάζεται τρεις φορές την εβδομμάδα με βάρη προτείνετε full body workout σε κάθε προπόνηση ή κάποιο split (μια μέρα πλάτη τρικέφαλο μια μέρα στήθος δικέφαλο κλπ)? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dakonblackblade Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Eιναι γυναικα αδερφε ,δεν νομιζω να τα καταφερει σε αρσεις θανατου Τα RDL με άδεια μπάρα είναι εύκολα ακόμα και για παιδάκια. (Romanian Deadlift) . Tα προτείνουν όλες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 deadlifts και squat κανουν τα καλυτερα κωλομερια ,και σε γυναικες και σε αντρες.Προτεινω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bosei Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Ακόμη και γυναίκα που είναι το ίδιο ισχύει. Επειδή θα έχει μειωμένα κιλά σε σχέση με μας δεν σημαίνει ότι δεν δουλεύει το ίδιο. Παιδιά για κάποιον αρχάριο (αλλά όχι πλατσούρι) που γυμνάζεται τρεις φορές την εβδομμάδα με βάρη προτείνετε full body workout σε κάθε προπόνηση ή κάποιο split (μια μέρα πλάτη τρικέφαλο μια μέρα στήθος δικέφαλο κλπ)? Φίλε την απάντηση την ξέρεις μόνο εσύ. Εγώ έχω δοκιμάσει και τα δύο. Μου άρεσε πολύ και η όλη φιλοσοφία του full body αλλά πραγματικά μετά από 1 ώρα έπεφτα πολύ σε δύναμη και δεν μπορούσα να βγάλω όπως ήθελα τις προπονήσεις, Επίσης πέρα από bb split και full body μπόρείς να δοκιμάσεις το push-pull-legs. Πειραματίσου και βλέπεις πως θα πάει, Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hashashin Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Φίλε επειδή είναι πολλά μπες στον κόπο να διαβάσεις μερικα sticky της ενότητας Site: http://www.bodybuilders.gr/forum/forumdisplay.php?f=16">αυτής Σε ευχαριστω για το λινκ πολυ χρησιμο.Να ρωτησω και κατι ακομα οταν κανω πιεσεις με αλτηρες σε παγκο,εχω την εντυπωση πως γυμναζονται τα χερια και οχι το στηθος.Δεν πιστευω να την κανω λαθος την ασκηση παντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bosei Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Σε ευχαριστω για το λινκ πολυ χρησιμο.Να ρωτησω και κατι ακομα οταν κανω πιεσεις με αλτηρες σε παγκο,εχω την εντυπωση πως γυμναζονται τα χερια και οχι το στηθος.Δεν πιστευω να την κανω λαθος την ασκηση παντως. Εννοείς ότι νιώθεις την τάση πιό πολύ στα χέρια παρά στο στήθος ή ότι έρχονται σε εξάντληση πρώτα τα χέρια απ' ότι το στήθος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις