Liverpool89 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Οκ... Πες οτι το εχω φτιαξει... Αυριο ή το σαββατο θα το χω ετοιμο... Ποση διαμετρο και μηκος πρεπει να εχει περιπου; Μπορω να κανω και δυο ενα μικρο και ενα μεγαλο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Κανε κ για μενα ενα. Οι τετρακεφαλοι μου με μισουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Οι δικοί μου μισούν τον Dakon Ζεστ. κοιλ/ραχ 1*5*35 σκουοτ 5*5*37 στρατιωτικές (από τα 30 και μετά όλο λέω ότι η επόμενη είναι το ταβάνι κι όλο ανεβαίνω, να δούμε πόσο ακόμα) 5*5*42 κωπηλατική με μπάρα 3*10*6 weighted situps Keep on rockin in the free world dudes! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 <p>Οι δικοί μου μισούν τον Dakon </p> <p> </p> <p>Ζεστ. κοιλ/ραχ</p> <p>1*5*35 σκουοτ</p> <p>5*5*37 στρατιωτικές (από τα 30 και μετά όλο λέω ότι η επόμενη είναι το ταβάνι κι όλο ανεβαίνω, να δούμε πόσο ακόμα)</p> <p>5*5*42 κωπηλατική με μπάρα</p> <p>3*10*6 weighted situps</p> <p> </p> <p>Keep on rockin in the free world dudes!</p>εγω μισω τον dakon γιατι τρωει οτι γουσταρει .την καταρα μου να εχει . Sent from my iPhone5 using Insomnia 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fylatos Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 <p>Γιατρέ, άμα το παρακάνω με το αλάτι πώς θα το καταλάβω; Τι συμπτώματα να περιμένω;</p> <p> </p> <p>Γενικά δεν είμαι φαν του αλατιού στο φαγητό αλλά οι ξηροί καποί που τρώω είναι ψημένοι/αλατισμένοι οπότε παίρνω κάμποσο από κει.</p> Κατακράτηση υγρών, νεφρική επιβάρυνση, νεφριτιδα και υπέρταση. Το πρώτο και το τελευταίο και με μικρή σχετικά υπέρβαση, τα άλλα πρέπει να είσαι ντερας. Αν και μπορείς να το εξαλειψει πλήρως χωρίς να σου λείψει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gdask Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Που θα το βρω αυτο; Μονο αν το φτιαξω μονο μου.. Τετοιο κυλινδρο μπορω να βρω. Μετα θελει να το τυλιξω με αφρολεξ ή να το κανω σαν μαξιλαρι στρογγυλο.. Αν ειναι σκληρο οπως βλεπω σε μερικα μαγαζια. Μπορω να το κανω πολυ ανετα... Ένα κομμάτι PVC σωλήνα, μονωτικό και λίγη ταινία να το κολλήσεις θέλεις, δεν είναι τπτ. Τσέκαρε Site: εδώ Btw, ο τύπος στο blog έχει τρελές πατέντες για home gym. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dakonblackblade Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Καλή φάση το site. Btw και οι μπάλες lacrosse και τένις είναι τέλειες για μασάζ σε σημεία. Επίσης βάλτε 2 μπάλες του τένις σε μία κάλτσα ,δέστε την, ξαπλώστε πάνω τους με τη σπονδυλική στήλη ανάμεσα στο κενό και χαλαρώστε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftis95 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Καλή φάση το site. Btw και οι μπάλες lacrosse και τένις είναι τέλειες για μασάζ σε σημεία. Επίσης βάλτε 2 μπάλες του τένις σε μία κάλτσα ,δέστε την, ξαπλώστε πάνω τους με τη σπονδυλική στήλη ανάμεσα στο κενό και χαλαρώστε. Εγώ τις έχω δέσει με ταινία και έχω κάνει αυτό που λένε "peanut" Έχει tutorial και ο Matt Ogus, αλλά δεν είναι δύσκολο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wizzy Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Καλή φάση το site. Btw και οι μπάλες lacrosse και τένις είναι τέλειες για μασάζ σε σημεία. Επίσης βάλτε 2 μπάλες του τένις σε μία κάλτσα ,δέστε την, ξαπλώστε πάνω τους με τη σπονδυλική στήλη ανάμεσα στο κενό και χαλαρώστε. Επίσης, για όσους/όσες θέλουν να δυναμώσουν προσαγωγούς και κάνουν γραφειακή δουλειά, (εν ώρα εργασίας) πάρτε μια μπάλα του τένις, βάλτε την ανάμεσα στα γόνατά σας και σφίξτε. Ξεκινηστε με 3 sets των 15" και αυξάνετε το χρόνο και την ένταση σταδιακά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Είστε σε οριακό σημείο να γίνετε πρόστυχοι... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Επίσης, για όσους/όσες θέλουν να δυναμώσουν προσαγωγούς και κάνουν γραφειακή δουλειά, (εν ώρα εργασίας) πάρτε μια μπάλα του τένις, βάλτε την ανάμεσα στα γόνατά σας και σφίξτε. Ξεκινηστε με 3 sets των 15" και αυξάνετε το χρόνο και την ένταση σταδιακά. με μπάλα μικρή τον pilates και πιέσεις νομίζω επιφέρει τα ίδια αποτελέσματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wizzy Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 με μπάλα μικρή τον pilates και πιέσεις νομίζω επιφέρει τα ίδια αποτελέσματα Μπορεί, για να το λες, κάτι θα ξέρεις. Δεν έχω την μπάλα που αναφέρεις, αλλά με την μπάλα του tennis δουλεύει σίγουρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Εντάξει....off 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dakonblackblade Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2013 Η από πάνω φωτό είναι η ιστορία της ζωής μου τις τρίτες, για 2 μέρες straight. Deadlift 3+ Deadlift: 3x107,5, 3x125, 5x137,5 Deadlft: 4x5x100 Front Squat:4x8x60 Situps+face pulls Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2013 Eρχεται 3ημερο κολαση για μερικους εχει ηδη ξεκινησει απο χτες ,να λιωσω gym η' να τα γραψω ολα στα @@ μου και φυσικα μετα να το σκυλομετανιωσω ιδου η απορια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις