Moderators Spect~ Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 YiN αυτο μπορω να στο επιβεβαιωσω και εγω! απο κει που καποτε πηγαινα 1 φορα τη μερα ή της 2 μερες τωρα μπορει να παω και 3-4 φορες τη μερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 (επεξεργασμένο) <p>Βασίζομαι στο nutritiondata αλλά και στις αξίες που αναφέρονται στις ταμπέλες. Οπότε, αν θεωρήσουμε αυτές τις 2 πηγές αξιόπιστες, πιάνω και με το παραπάνω τις 3000 θερμίδες.</p> <p> </p> <p>Οπότε, ή οι πηγές δεν είναι και τόσο αξιόπιστες τελικά, ή καιω <span style="font-size:8px;">(εκτός από λάδια)</span> περισσότερες θερμίδες απ' όσο νομίζω. </p> <p> </p> <p>Είπαμε, το πάω έτσι μέχρι τέλος Οκτώβρη και βλέπουμε.</p> <p> </p> <p>Φώτη, πήγαινε ξοπίσω μου σατανά </p> εχω αδικο; Αφου το δοκιμασες και δεν τραβαει .Ο οργανισμος σου λειτουργει σαν μετακαυστηρας καιει σε dt oti υγιεινο του δινεις δοκιμασε hardcore λιπαρα και τροφες που υπο κανονικες συνθηκες δεν θα τις αγγιζες . Τι εχεις να χασεις αν και αυτο δεν φερει αποτελεσματα Θα παμε σε πιο δραστικα μεσα που δεν ειναι της παρουσης. Sent from my ipad4 using Insomnia Επεξ/σία 24 Οκτωβρίου 2013 από Fotis13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YiN Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Για αρχή είνια χορτοφάγος ρε Φώτη, πραγματικά πόσο σκατοφάι μπορεί να φάει ένας χορτοφάγος. Μέχρι και η καρμπονάρα είναι χωρίς μπέηκο :ρ Σπεκτ καταντάει δυσλειτουργικό αυτό το πράμα που περιγράφεις. Μήπως γι'αυτό δε βάζεις βυζί; =ρ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 (επεξεργασμένο) <p>Για αρχή είνια χορτοφάγος ρε Φώτη, πραγματικά πόσο σκατοφάι μπορεί να φάει ένας χορτοφάγος. Μέχρι και η καρμπονάρα είναι χωρίς μπέηκο :ρ</p> <p> </p> <p>Σπεκτ καταντάει δυσλειτουργικό αυτό το πράμα. Μήπως γι'αυτό δε βάζεις βυζί; =ρ</p> αυτο λεω ρε κοπελια και εγω δεν γινεται να τρως φυκια και να περιμενεις να βαλεις, ας φας και 1 τονο πρεπει να κανει την επιχειρηση σοκ και δεος , εδω μετρια πραγματα δεν χωρανε αν κανεις κατι καντο στο επακρο. Και λεγοντας αυτα τα τελευταια λογια παω να την πεσω 1 ωρα εγκαινιαζοντας ταυτοχρονα και την χειμερινη σιεστα. Sent from my ipad4 using Insomnia Επεξ/σία 24 Οκτωβρίου 2013 από Fotis13 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 οπως λεει μια φιλη μου θα ζησω σαν χελωνα!! καμια 150αρια χρονια !! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YiN Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Xxaxaaaxa, έτσι ακριβώς. Έκλεισα τις προάλλες τα 40 και έλεγα στους φίλους μου ότι συμπλήρωσα το 1/3 της ζωής μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Βασίζομαι στο nutritiondata αλλά και στις αξίες που αναφέρονται στις ταμπέλες. Οπότε, αν θεωρήσουμε αυτές τις 2 πηγές αξιόπιστες, πιάνω και με το παραπάνω τις 3000 θερμίδες. Οπότε, ή οι πηγές δεν είναι και τόσο αξιόπιστες τελικά, ή καιω (εκτός από λάδια) περισσότερες θερμίδες απ' όσο νομίζω. Είπαμε, το πάω έτσι μέχρι τέλος Οκτώβρη και βλέπουμε. Φώτη, πήγαινε ξοπίσω μου σατανά νταξει πίνεις και 2-3 λιτρα νερο την μέρα έτσι? Να ξέρεις ότι όσον αφορά τον σανό έχω διαβάσει ότι πολύ από τον υδατάνθρακα του βρίσκεται στο fiber το οποίο ο οργανισμός δεν επεξεργάζεται σωστά και ουσιαστικά γίνεται ότι σου λένε τα παιδιά, ανεξάρτητα τι λέει η διατροφική αξία. Δεν ξέρω αν είναι αξιόπιστο αυτό που λέω καθώς δεν με νοιάζει ο σανός Ψαχτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dakonblackblade Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Εγω προτείνω μερικές φέτες φωμί με ταχίνι κακάο την ημέρα , 3-4, γαλατάκι με πρωτείνη , 2 σεηκερ τη μέρα. Για σένα είναι η ζωή ρε. Bench Press 3+ Bench Press: 3x70,3x80, 8x90 Dumbell BP:4x8x30 Dumbell Row:4x8x40 Hyper Extensions: 3x10x20 Rotator cuffs, lateral raises. Κρεατίνη, φακές, μαρούλι, τόνος, φέτα , ψωμί, λάδι για μεσημεριανό (χτες τα 3 πιτόγυρα το βράδυ πέσανε βαριά, αλλά είχε μπάλα, έβγαλα και 10 ευρώ από τον γαύρο, μια χαρά πήγε.) 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Εγω προτείνω μερικές φέτες φωμί με ταχίνι κακάο την ημέρα , 3-4, γαλατάκι με πρωτείνη , 2 σεηκερ τη μέρα. Για σένα είναι η ζωή ρε. Bench Press 3+ Bench Press: 3x70,3x80, 8x90 Dumbell BP:4x8x30 Dumbell Row:4x8x40 Hyper Extensions: 3x10x20 Rotator cuffs, lateral raises. Κρεατίνη, φακές, μαρούλι, τόνος, φέτα , ψωμί, λάδι για μεσημεριανό (χτες τα 3 πιτόγυρα το βράδυ πέσανε βαριά, αλλά είχε μπάλα, έβγαλα και 10 ευρώ από τον γαύρο, μια χαρά πήγε.) τι εγινε ζηλεψαμε και πηραμε κρεατινη? Για σενα ειναι η ζωη Daκon αλιμονο σε μας . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dakonblackblade Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 3 βδομάδες και είμαι ρε στην κρεατίνη. ΜΙλάμε δεν έχω καταλάβει τίποτα. Ή μάλλον δε κατάλαβα αν κατάλαβα κάτι. Η προπόνα μια χαρά πάει ΠΛΗΝ της μέρας του squat που πρέπει να κοιμάμαι 2 μέρες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Χτες ήταν κανονικά 0 carb day αλλά πήγα για επαγγελματικό δείπνο για sushi και καθώς πεθαίνω για suhi το ξέσκισα. Σήμερα στην προπόνηση σήκωνα τα μηχανήματα, μαζί με τους προηγούμενους που καθόντουσαν επάνω καμία σχέση. http://www.youtube.com/watch?v=vpfPVEpsW-w Σταματάω τις 0 carb μαλακίες και αρχίζω απο 100-150 g carb τις off days να μην πάω άδειος από γλυκογόνο στην προπόνηση. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 3 βδομάδες και είμαι ρε στην κρεατίνη. ΜΙλάμε δεν έχω καταλάβει τίποτα. Ή μάλλον δε κατάλαβα αν κατάλαβα κάτι. Η προπόνα μια χαρά πάει ΠΛΗΝ της μέρας του squat που πρέπει να κοιμάμαι 2 μέρες. Αν εχεις παρει αρκετες φορες και δεν σε πιανει ειναι λογικο,αν παιρνεις για πρωτη φορα και δεν την ακους καν ,εχεις προβλημα αδερφε.Δεν θελω να σκεφτω καν τι εκανες στην εφηβεια σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dakonblackblade Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Πρώτη φορά πήρα ρε συ. Στην εφηβεία έκανα καράτε aikido και μπάσκετ στην αλάνα. Τι να κάνω? Ούτε ήξερα τι είναι η πρωτείνη Καλά τα είπες alex, τι 0 carb ρε ήρωα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 2 full routins, 1 ώρα pre game workout, 1 ώρα matchακι, χθες, και σήμερα αναρωτιέμαι τι τρώνε αυτοί οι αθλητές και δεν νιώθουν. Ακόμα αισθάνομαι κόπωση... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις