Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μια ερώτηση μιας αναφέρθηκε το γιαούρτι.

Κοιτάζοντας το πινακάκι από πίσω μια φορά είδα ότι είχε πολλούς υδατάνθρακες, περισσότερους από ότι είχε πρωτείνες και λίπη. Οπότε γιατί το τρώμε αυτό; :huh:   Και μάλιστα γιατί να το τρώμε και βράδυ με τόσους υδατάνθρακες;

γιατι το γιαουρτι περιεχει  καζεΐνη (πρωτεΐνη αργης πεψης ) εμεις κοιμομαστε κ αυτο κανει δουλεια B)

ενας λογος που το συνιστουν παντα με την αντιβιωση ..

ναι σταρ μια χαρα θα εισαι  ..

την ζαχαρη διωχτην τελειως απ το μενου , σα να μην υπαρχει !

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

star αν είσαι του γλυκού ψάξε να βρεις συνταγές που να σου το αντικαθιστούν ...έχει πολλές
εγώ πχ θα φτιάξω μαρέγκα όπου αντί για ζάχαρη θα βάλω στέβια
ενδεικτικά...
http://www.thefitnessrecipes.com/

εγώ φτιάχνω μαρέγκες με στέβια (τίγκα στη πρωτείνη και ξεγελάω τον εαυτό μου ότι τρώω γλυκό)

Η δήμητρα μάλλον εννοούσε το αντίθετο, ότι θα βάλει στέβια αντί για ζάχαρη. Και καθαρή πρωτείνη μάλλον εννοεί την μαρέγκα, όχι την ζάχαρη.

γιατι το γιαουρτι περιεχει  καζεΐνη (πρωτεΐνη αργης πεψης ) εμεις κοιμομαστε κ αυτο κανει δουλεια B)

ενας λογος που το συνιστουν παντα με την αντιβιωση ..

Να το δεχτώ ότι η πρωτείνη του γιαουρτιού είναι καλή για το βράδυ, αλλά είναι τίγκα στους υδατάνθρακες το πράμα...   :unsure:

Η δήμητρα μάλλον εννοούσε το αντίθετο, ότι θα βάλει στέβια αντί για ζάχαρη. Και καθαρή πρωτείνη μάλλον εννοεί την μαρέγκα

Τη βλέπω να επιμένει όμως.  :P

όχι για βράδυ δεν ενδείνυται το γιαούρτι εκτός και αν τοποθετείται σε μεταπροπονητικό γεύμα.

σόρρυ, εξαιτίας γρηγοράδας έκανα λάθος. Το διόρθωσα. Αντί ζάχαρη στέβια

• Moderators

γιαννη ξερεις τι παθαινω εγω?

επειδη ολη μερα κανω πραγματα οταν ειμαι σπιτι μου ανοιγει η ορεξη και τρωω βλακειες. (ειδικα τωρα τελευταια τρωω παρα πολυ ψωμι και πρεπει να το κοψω) αλλιως θα ημουν σε ακομη καλυτερη κατασταση απο οτι ειμαι τωρα!

ειπα οτι αυτη θα ειναι η τελευταια εβδομαδα που θα αφησω τη διατροφη λιγο φλου!θα κατσω να φτιαξω ενα προγραμμα διατροφης και απο Δευτερα θα μπω ξανα σε προγραμμα διατροφης! 

εντομεταξυ θελω 2 ζευγαρια παπουτσια (δρομο + βουνο 140€) + οτι σκεφτομαι να παρω και πρωτεινες παλι 50€ + ζωνη για το γυμναστηριο 20€ συνολο 210€ και δεν εχω δουλεια!!

Παντως αν δεν αλλαξει κατι για σημερα το μενου εχει κινεζικο το βραδυ :P

• Like 3

γιαννη ξερεις τι παθαινω εγω?

επειδη ολη μερα κανω πραγματα οταν ειμαι σπιτι μου ανοιγει η ορεξη και τρωω βλακειες. (ειδικα τωρα τελευταια τρωω παρα πολυ ψωμι και πρεπει να το κοψω) αλλιως θα ημουν σε ακομη καλυτερη κατασταση απο οτι ειμαι τωρα!

ειπα οτι αυτη θα ειναι η τελευταια εβδομαδα που θα αφησω τη διατροφη λιγο φλου!θα κατσω να φτιαξω ενα προγραμμα διατροφης και απο Δευτερα θα μπω ξανα σε προγραμμα διατροφης! 

εντομεταξυ θελω 2 ζευγαρια παπουτσια (δρομο + βουνο 140€) + οτι σκεφτομαι να παρω και πρωτεινες παλι 50€ + ζωνη για το γυμναστηριο 20€ συνολο 210€ και δεν εχω δουλεια!!

Παντως αν δεν αλλαξει κατι για σημερα το μενου εχει κινεζικο το βραδυ :P

Εγ αγόρασα ένα ζευγάρι με neutral σόλα από τη σειρά trail (όχι τα χωρίς αεροσολα όμως) της new balance και είμαι καλυμμένος. Έχουν και gortex και είναι αδιάβροχα. Κάνουν για τρέξιμο και στο βουνό και στη πόλη, τα πήρα 85ε.Στον ημιμαραθωνιο δεν κατάφερα να τερματισω καθώς τραυματίστηκα στον αστράγαλο. Το κλίμα ήταν ωστόσο εξαιρετικό και οι συναθλητες πολλοί. Κρίμα γιατί είχα μονο 3 χλμ μπροστά. Την επόμενη φορά.
  • Like 2

Ζώνη για το γυμναστήριο ε? 20 ευρώ δεν κάνει καμία της προκοπής. Δεν την συστήνω εκτός και αν δοκιμάζεις μέγιστα squat και deadlifts και overhead press. Τίποτα άλλο. Θα βάλω όμως μια κούκλα. Συμβουλές. Ομοιόμορφο πλάτος σε όλη τη ζώνη (όχι φαρδιά πίσω στενή μπροστά) και 1 σειρά με τρύπες, όχι 2 γιατί είναι μπελάς. Και όσο παχιά μπορείς.

belt_13mm_lever_xlrg.jpg

• Like 1

• Moderators

μπορει να τρεχεις και στα 2 αλλα δεν θα ειναι τοσο ανετα οσο ενα παπουτσι καθαρα για δρομο!

και εγω σκεψου οτι συνθως κανω 14χλμ την προπονηση και παω 2-4 φορες την βδοαμδα!

@ντακον τωρα ειδα το μηνυμα σου!

σκεφτομαι για αυτη εδω

http://www.xtr.gr/zones_gymnastikis/728/ZONI_DERMA_(WLB-005).htm

δεν παιζω με πολλα κιλα  και την θελω για λιγες ασκησεις οποτε δεν θελω να παω σε κατι ακριβο!

σκεψου οτι λογικα θα την χρησιμοποιω σε προβολες,καθισματα,γαμπες και σε 1-2 ασκησεις πλατης

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...