king2009 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Παιδια μπαρα σε παγκο ξαπλωμενος κανω καθημερινα 9 σετ των 12 επαναληψεων.8 σετ απο 34 κιλα μαζι με 7.5 κιλα βαρακια ενδιαμεσα με ασκησεις και στο τελευταιο βαζω 40 κιλα.Στις τελευταιες επαναληψεις νιωθω οτι πισω στην πλατη μου σαν να με τραβαει ενα νευρο σε ενα σημειο.Οχι παντα αλλα συνηθως στα τελευταια σετ μετα τις 8 επαναληψεις.Ειναι φυσιολογικο?Παγκο εχω δοκιμασει μεχρι 60 κιλα και τα εκανα 4 φορες αλλα επειδη κανω και ενδιαμεσα βαρακια ειναι δυσκολο για την ωρα να ανεβασω κιλα στο σετ. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Κοίτα χτισμένος ήταν αρκετά. Έκανε στα ίδια κιλά περισσότερες επαναλήψεις απ'ό,τι είδα. 60 kg. 60 κιλα σφιχτης.Demn steroids.. Εκτος και αν δεν ειχε ξανακξανει ποτε του dealifts. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MauMaus Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 παιδες να ξεκαθαρισω κατι ! δεν ηρθα εδω για να κλεψω την δοξα κανενος (αν σας δειξω pm που μου ηρθε θα γελασετε) ουτε να χτυπησω κανα γκομενακι ! αφενος η σελιδα ανδροκρατειται σε ενα ποσοστο της ταξης του 99% και αφετερου εχω 8 χρονια σχεση, σαν παντρεμενος ειμαι ! καμμια συμβουλη ειπα να δωσω και αυτο επειδη το θεμα εχει σχεση με την δουλεια μου , χωρις ομως να αποσκοπω καπου ! αν ηθελα να εχω οποιοδηποτε κερδος θα εβαζα ενα λινκ απ το γυμναστηριο που ειμαι και θα εγραφα απο κατω και ενα ''θα χαρω πολυ να σας γνωρισω απο κοντα :-)'' δε σκεφτομαι ποτε ομως ετσι ! εγω αποχωρω απ το νημα ! θα πω μονο το εξης.. να ακουτε 4-5 ατομα απο οπως ο αλεξ , ο φωτης ο βαζελος ο bosei και κανας -δυο αλλοι που και τις γνωσεις αλλα και την διαθεση να σας βοηθησουν πραγματικα εχουν !!! οποτε θελω να περασω την ωρα μου θα πηγαινω να ριχνω μια ματια στους καμμενους καρτακιδες , κομπιουτερακιδες κτλ ! γεια σας απο δω .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 ! Ποια δοξα ρε ενα τοπικ σε ενα φορουμ να περναμε την ωρα μας ειναι. Και το εγινε που σου ηρθε πμ δηλαδη, κανε οτι γουσταρεις.. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 ??????? Δεν αντιλαμβάνομαι με ποιον τα έβαλες -ή ποιος τα έβαλε με σένα, αλλά αυτό το τόπικ είναι για να αλλάζουμε γνώμες. Όλοι έχουμε κοντραριστεί με όλους, τα βρίσκουμε όμως και προχωράμε. (στον maus πήγαινε, πετάχτηκε απ' το πουθενά ο άλεξ και με ανάγκασε σε έντιτ ) Τέσπα, εσύ ξέρεις καλύτερα. In other news, καλή επιτυχία στο γιατρό και σε όποιον άλλο τρέξει το βράδυ στον ημιμαραθώνιο Σαλονίκης! Υ.Γ. Γιν, από βορά είσαι κι εσύ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 ??????? Δεν αντιλαμβάνομαι με ποιον τα έβαλες -ή ποιος τα έβαλε με σένα, αλλά αυτό το τόπικ είναι για να αλλάζουμε γνώμες. Όλοι έχουμε κοντραριστεί με όλους, τα βρίσκουμε όμως και προχωράμε. (στον maus πήγαινε, πετάχτηκε απ' το πουθενά ο άλεξ και με ανάγκασε σε έντιτ ) Τέσπα, εσύ ξέρεις καλύτερα. In other news, καλή επιτυχία στο γιατρό και σε όποιον άλλο τρέξει το βράδυ στον ημιμαραθώνιο Σαλονίκης! Υ.Γ. Γιν, από βορά είσαι κι εσύ; Από το Βορρά ΜΟΝΟ εγώ 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MauMaus Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 σε ενα φορουμ να περναμε την ωρα μας ειναι. ακριβως αυτο φιλε ! αν δεις μπινελικι που εφαγα απο ατομο που εφτιαξε προφιλ σημερα μονο για να με βρισει θα παθεις ! καλα να ειναι .. τα λεμε .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Και μετά θέλετε να ανεβάσουμε εμείς οι γυναίκες φώτο εδώ στο νήμα,μπουχαχαχαΚαλά Mausmaus, ο καθένας με το μακρύ και το κοντό του...Ποιανού δόξα μωρέ να κλέψεις, μαζευτήκαμε εδώ μέσα και ο ένας μοιράζεται τις γνώσεις του με τους άλλουςκαι αλληλοβοηθιόμαστε...για τους υπόλοιπους απλά αγνόησέ τους. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 ακριβως αυτο φιλε ! αν δεις μπινελικι που εφαγα απο ατομο που εφτιαξε προφιλ σημερα μονο για να με βρισει θα παθεις ! καλα να ειναι .. τα λεμε .. Φιλε στα παπαρια σου γραψτον... Εδω ημαστε να λεμε τι κανουμε, να προτεινουμε ο ενας στον αλλον λυσεις για την προπονηση, συμβουλες κλπ. Να υπαρχει λιγο κινητρο, ακομα και οι φωτο που ανεβαζουμε ειναι για να δεχτουμε την κριτικη, να μας πουνε συνεχιστε αλλαξε αυτο, καποιος αλλος που θα δει την καλη πορεια καποιου να ζηλεψει καλοπροαιρετα και να πει αφου μπορεσω αυτος θα μπορω και γω.. Υ.Γ: Εχουμε και την ΓΙΝ να μας δουλευει κανονικοτατα,.....χαχαχαα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 εγω σου εδωσα μια συμβουλη γιατι εχω δει πολλες τετοιες μπαμπινες κ μονο μυθος δεν ειναι ! φιλε Spect~ ειδα την αναρτηση που εκανες για τον χρονο σου στον αγωνα ! μπραβο σου πολυ καλος ,συγχαρητήρια ! κωστας ρηγας τεταρτη θεση http://www.runningnews.gr/item.php?id=15591 αδελφικος φιλος .. ευχαριστω ειναι σε αλλο επιπεδο ο φιλος!(10χλμ σε 33 ειναι πολυ καλος χρονος) εγω μαλλον θα ξεκινησω προετοιμασια για το φλεβαρη που εχει εναν αγωνα εδω 17χλμ βουνο http://www.corfumountaintrail.com/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehAllantin Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 ρε φιλε μάους είναι λες και ανακάλυψες το internet και τα forum προχτές.. Άραξε, μπορεί να βρείς σε ένα forum τέρμα ηλίθιους και τέρμα γαματους. Χωρίς υπομονή όμως.. Tpt φήμες ακούγονται πως η yin είναι τόσο καλή στα πόδια λόγο των υπερτροφοδοτιμενων γλουτιαίων τις! sorry για τα ορθογραφικά, είμαι από translator greeklish το greek. Τα ματια μου πονάνε! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YiN Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Δεν ειμαι απο βορα οχι, ειμαι πολιτιζμενη. Επισης δεν εχω σφιχτο σωμα, ειμαι το ροζ ελεφαντακι στα ανεκδοτα του φωτη. Αλλα ανεβαστε εσεις τις κορμαρες σας, μεταξυ μας ειμαστε! Μαους μη μασας ρε μαν το πολυ να πας κι εσυ σαν τον τζον λενον. Η ζηλεια θα σε φαει ρε οποιος κι αν εισαι ΘΑ ΣΕ ΒΡΟΥΜΕ και τοτε ξερεις, σηκωνουμε 999 κιλα αθροιστικα. Μ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Εγω ειμαι απο τον Βορα και ειμαι ΜΑΟ ΜΑΟ.... XAXAXAXAXX... Ακομα να φανταστειτε καιμε ξυλα, οχι σαν εσας που εχετε τα αερια σας.... ΧΡΑΤΣ ΧΡΑΤΣ...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehAllantin Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 άραξε! Εμείς καίμε παρθένες αρυες βαλκυρίες! *υπερβόρεια θούλη 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dakonblackblade Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2013 ακριβως αυτο φιλε ! αν δεις μπινελικι που εφαγα απο ατομο που εφτιαξε προφιλ σημερα μονο για να με βρισει θα παθεις ! καλα να ειναι .. τα λεμε .. Μόνο και μόνο αυτό με έχει ιντριγκάρει. Βάλε ρε να γελάσουμε, θα σκάσω. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις